nikos yama 29 Ιουνίου 2014 #1 Share 29 Ιουνίου 2014 σας παρουσιαζω το 500 λτ ενυδρειο μου με labidochromis caeruleus & scianochromis frieriτο ενυδρειο τρεχει 2 χρονια και κατι μηνες8.2 ph https://www.youtube.com/watch?v=ZcJnrUfqW6g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Ιουνίου 2014 #2 Share 29 Ιουνίου 2014 Χαμος γινεται φιλε μου! Νομιζω πως εχεις πολλα ψαρια και μερικα ακυρα! Ποσα ειναι εκει μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 30 Ιουνίου 2014 #3 Share 30 Ιουνίου 2014 συμφωνω κι εγω με τον Θοδωρη πολλα ψαρια και πολλα ειδη.. δεν ξερω αν ταιριαζει το μπερδεμα ταγκανικα με μαλαουι (γιατι ειδα και brichardi μεσα) , αλλα σιγουρα δεν εχουν καμια θεση εκει τα κλοουν που θελουν εντελως αλλα νερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Ιουνίου 2014 #4 Share 30 Ιουνίου 2014 Αν μπορείς κανε μια αναλυτική παρουσίαση του ενυδρειου σου χρησιμοποιώντας τη φόρμα παρουσίασης. Συνολικά πόσα ψάρια έχεις μέσα; Όπως είπε και ο tsala, κάποια ψάρια όπως brihardi, κλόουν και ενας πλέκο που είδα να κόβει βόλτες, δε ταιριάζουν (συνθήκες νερου) με τα ψάρια της λίμνης Μαλάουι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos yama 30 Ιουνίου 2014 Author #5 Share 30 Ιουνίου 2014 καλημερα!!!ta brichardi δε θα μεινουν ξεφυγαν απο κατι γεννεσ που ειχα κατι σε γεννηστρα συντομα θα φυγουν , τα botia τα ειχα παρει απο ενα παιδι που τα ειχε σε 50 λτ ενυδρειο με σκοπο να τα βαλω στη λιμνη γιατι δεν θα την βγαζαν , και αυτα θα φυγουν συντομα προσ το παρον ειναι καομη μικρακ αι δεν επιρεαζουν ,τα frieri μπορουν να συνδιαστουν με labidochromis τα εχω 2 χρονια περνω συναιχεια γεννεσ χωρισ να επιρεασει το ενα το αλλο, βεβαια μεγαλωσαν μαζι ,οσο για τον αριθμο δεν ειναι και τοσο μεγαλοσ ,ισωσ επειδη καθρεφτιζει το τζαμι να φενονται αμετρητα αχαχχαχα, τα σωματιδια ειναι κομματακια απο κερατοφυλλο που επειδη πειραζα το ενυδρειο ανακατευτηκε , τα φιλτρα ειναι 2 eheim 2217 αλλαγη μια φορα την βδομαδα ,συνηθωσ καθε κυριακη , και τα μικροτερα labido φισικα τα δινω γιατι εχω γεμισει γεννεσ .αυτα που εχω παρατηρησει με την συνθεση ειναι οτι τα brichardi σιγουρα δε κανουν για να μπενουν με malawi, τα botia δεν πειραζουν ακομη δεν ξερω στον μελλον αλλα προοριζονται για λιμνη στο μελλον,και εχω 4-5 μπουκοματα την βδομαδα,τα frieri παλι μπουκωνουν μια φορα περιπου το 2 μηνοτο ph ειναι 8.2 νιτρικα δεν εχω, ολλη η επιφανεια εινα ιγεμματη κερατοφυλλο γεμμιζω σακουλα ανετα,βεβαια εχω και κυπο και ετσι κανω αλλαγεσ καθε βδομαδα για να ποτισω πανω απο το 30% (το νερο ειναι απο γεωτριση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 30 Ιουνίου 2014 #6 Share 30 Ιουνίου 2014 ΠΑΝΙΚΟΣ αλλα μαρεσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 30 Ιουνίου 2014 #7 Share 30 Ιουνίου 2014 Αν φυγουν τα μπριχαρντι κ τα κλοουν μια χαρα θα ναι Νικολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos yama 30 Ιουνίου 2014 Author #8 Share 30 Ιουνίου 2014 Αν φυγουν τα μπριχαρντι κ τα κλοουν μια χαρα θα ναι Νικολα! συντομα φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 2 Ιουλίου 2014 #9 Share 2 Ιουλίου 2014 Πολυ καλο Νικολα!!!!!!Μου αρεσαν πολυ οι πετρες!!!!πολυ αγριαδα!!!!!!!για τα ψαρια.....................!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsig 10 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 φίλε τα labido κάθε πότε σου γεννάνε και πόσα έχεις σε κάθε γέννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 11 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο είναι Νικόλα μου αρέσει. Να το χαίρεσαι αδελφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 11 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε ωραια τα ψαρια σου αλλα οντως ο καθρεπτισμος ,μπερδευει... οι παρατηρησεις γνωστες κρατα μονο μαλαουι και θα εισαι σουπερ!!! αν τραβουσες βιντεο απο μπροστα θα καταλαβαίναμε και τις διαστασεις και το aquascape.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ με τα παιδιά πιο πάνω για τις παρατηρήσεις.. Τα 2 είδη(Malawi) μπορούν να συνυπάρξουν γιατί τα Labido είναι παμφάγα και την παλεύουν με τα σαρκοφάγα fryeri. Εσύ από την μεριά σου θα πρέπει να φτιάξεις μια ισορροπημένη διατροφή, κυρίως για σαρκοφάγα, χωρίς όμως να παραλείψεις τις φυτικές πρωτεΐνες, για να είναι όσο γίνεται και τα 2 είδη καλυμμένα. Κατά τ'άλλα το ενυδρείο σου σφύζει από ζωή και κίνηση..! Να το χαίρεσαι και περιμένουμε μια αναλυτική παρουσίαση με πολύ φωτογραφικό υλικό..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος