piki 29 Ιουνίου 2014 #1 Share 29 Ιουνίου 2014 μπορειτε να με βοηθησετε λεγοντας μου καποιες πλιροφοριες για αυτο το φυτο?τι φωτισμο χρειαζεται?χαμηλο,μετριο,υψηλό?μπορει να φυτευτει στο χαλικι χωρις υποστρωμα,λιπασμα?χρειαζεται παροχη co2 για να ευδοκιμήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 29 Ιουνίου 2014 #2 Share 29 Ιουνίου 2014 Γρηγορη αναζητηση στο γοογλε.... Προέλευση:Ασία Ύψος: ~10cmΘερμοκρασία: 22 - 28° Cph: 5- 8Φωτισμός: Χαμηλός-Υψηλός Ρυθμός ανάπτυξης: ΜέτριοςΑπαιτήσεις: Μέτριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Ιουνίου 2014 #3 Share 30 Ιουνίου 2014 Ειναι μετριο φυτο και θελει μετριο φωτισμο. Οπως ολα τα γρασιδια,θελει υποστρωμα αλλα και co2. Επισης θελει και χαμηλες θερμοκρασιες,μεχρι 27-28 το πολυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 1 Ιουλίου 2014 Author #4 Share 1 Ιουλίου 2014 κριμα...........δεν κανει για το ενυδρειο μου..και μου αρεσε!σας ευχαριστω παιδια για τις πληροφορίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος