phaerimm 29 Ιουνίου 2014 #1 Share 29 Ιουνίου 2014 Το δικό μου ενυδρείο είναι στην βορειοανατολική πλευρά του σπιτιού μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 1 Ιουλίου 2014 #2 Share 1 Ιουλίου 2014 Εγω παντος εχω ακουσει πως δεν ειναι καλο feng shui το ενυδρειο στο δωματιο λογο του νερου λεει, παντος εγω εχω ενα 220 λιτρα διπλα μου οταν κοιμαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 1 Ιουλίου 2014 #3 Share 1 Ιουλίου 2014 αν έχεις πάνω από ένα τι γίνεται;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
phaerimm 2 Ιουλίου 2014 Author #4 Share 2 Ιουλίου 2014 Εγω παντος εχω ακουσει πως δεν ειναι καλο feng shui το ενυδρειο στο δωματιο λογο του νερου λεει, παντος εγω εχω ενα 220 λιτρα διπλα μου οταν κοιμαμαι κακό είναι όταν έχεις κάτι νεκρό μέσα να σαπίζει, και όταν είναι βρωμικο. δίπλα στο σημείο ύπνου δεν το πρωτίνουν... αν και είναι παράξενες οι εξηγίσεις τους για αυτό και εγώ αν μπορούσα να αντέξω τον θόρυβο θα το είχα και εγώ στο υπνοδωμάτιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phaerimm 2 Ιουλίου 2014 Author #5 Share 2 Ιουλίου 2014 αν έχεις πάνω από ένα τι γίνεται;;; ιδέα δεν έχω... έχει κάποιος κάποια ιδέα; ειδικά αν δεν είναι στο ίδιο σημείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος