Safarpn 29 Ιουνίου 2014 #1 Share 29 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Έχω 5 Iodotropheus Sprengerae και είναι σχετικά μικρά ακόμα. Είναι περίπου στα 4 εκ. τώρα και για να καταλάβετε λίγο καλύτερα δείτε στη φωτογραφία τη διαφορά τους με τα υπόλοιπα ψάρια του ενυδρείου (Labidochromis και Maingano). Τα πήρα πολύ μωρά κάπου τον Μάρτιο. Προχθές όμως είδα ενα Ιodotropheus που μου φάνηκε μπουκωμένο. Δεν είναι λίγο μικρά για .... τέτοιες ευθύνες;;; Θέλω να πώ, είναι δυνατόν σε τόσο μικρή ηλικία να έχουμε μπουκώματα και γεννητούρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 29 Ιουνίου 2014 #2 Share 29 Ιουνίου 2014 Ειναι μικρη,αλλα φαινεται οτι ειναι καρπερη και δεν την διαπαιδαγωγεις σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Ιουνίου 2014 #3 Share 29 Ιουνίου 2014 Η φύση ξέρει ,αντε με το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Ιουνίου 2014 Author #4 Share 29 Ιουνίου 2014 Μάλιστα...είναι αυτό που λέμε οτι στην Αφρική ποτε δε λες οτι τα είδες όλα και οτι παντα θα σε εκπλήσσει. Ευχαριστώ κύριοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpouf 29 Ιουνίου 2014 #5 Share 29 Ιουνίου 2014 Τα iodotropheus ζευγαρωνουν πιο μικρα.Εχω κι εγω 4-5 εκατοστα κι εχει μπουκωσει δυο φορες μεχρι τωρα αλλα μικρα δεν ειδα ακομα.Ισως τα καταπιε σαν αρχαρια ή δεν ηταν τυχερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Ιουνίου 2014 Author #6 Share 29 Ιουνίου 2014 Το πιο πιθανό είναι λόγω απειρίας να μη τα κατάφερε σα "μαμά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος