Jump to content

250 Λιτρα Με Εσωτερικο Sump...

isildur_13

Recommended Posts

Καλησπερα μετα απο αρκετο καιρο ξανα στην αφρικη

Ξεκινησα ενα project για reef πριν καποιους μηνες αλλα δε το βλεπω να τραβαει οποτε εχω διαθεσιμο ενα 250λιτρο για να ξαναγινει αφρικανικο...το ενυδρειο εχει διαστασεις 85επι50επι60.....15 εκατοστα απο το μηκος εχουν διαχωριστει και εχουν γινει sump!

Σκεφτομαι για mix mbuna με αρσενικες διαφορες..ή δυο χαρεμια μικρα demasoni-labido...

η αντλια επιστροφης ειναι μια 1000 eheim...και προφανως θα εχω στο κυριως ενυδρειο αρκετη κυκλοφορια παραπανω με κυκλοφορητακια...

Καλησπερα φιλε εχω φτιαξει ενα 100*50*50 με εσωτερικο σαμπ πλαινο 20εκ. ΜΙα προταση μου ειναι να δεις τις αντλιες της hydor, οπου με 7βατ εχεις 1150λτ κυκλοφοριας. Το να σηκωνει μανομετρικο η αντλια δεν σου χρειαζεται σε αυτην την περιπτωση...

(Δεσ στον ιγνατιο, εχει ετοιμοπαραδοτες και σε καλεσ τιμες)

Βρε καλωστον,και ας χαθηκες στα αλμυρα νερα. :)

Και παλια demasoni ειχες,αλλα τωρα εχει μικρυνει αρκετα το ενυδρειο σου.Οποτε δεν σε περνει για δυο χαρεμια.

Καλύτερα για tanganyika σε κόβω γιατί τα mbuna θέλουν το λιγότερο 1 μέτρο και αυτό μόνο για 1 μικρό χαρέμι (1m+2-3f)

Καλώς τον και πάλι , με 70 πόντους καθαρούς η Ταγκανίκα πάει καλύτερα ,απο κει και πέρα βέβαια εσύ αποφασίζεις και θα έχει πολύ ενδιαφέρον όταν μπουν malawi mbuna σε αυτό το ενυδρείο να ξέρουμε το πως θα αναπτυχθεί το όλο σχέδιο και που και πως θα καταλήξει

Πάντως ο,τι και να αποφασίσεις καλές επιτυχίες :)

Καλώς σας ήρθα λοιπον παλι...έχω στήσει demasoni σε 3 ενυδρεία...300,240 και 180 λίτρα...με μεγάλη επιτυχία...αλλά τώρα θα δοκιμασω κάτι εξω απο τα νερά μου..διαβάζω απο όλες τις πηγες για τα all-male mbunas...και βλέπουμε πως θα παει..

Το διάβασμα συνεχίζεται...κ μάλλον έχει κ αποτέλεσμα..θα πάω για 8-10 aulonocara αποκλειστικά αρσενικές...να ζήσω κ αυτά τα ψάρια που φαίνονται εξαιρετικα

Για aulonacara δεν ξερω αλλα για all male mbuna σ αυτες τις διαστασεις πιστευω πως δυστυχως θα εχεις πολλους τσαμπουκαδες/θανατους...

Γι'αυτο κ δεν επιμενω με mbuna..Είναι σχεδόν σίγουρη η αποτυχία σε τέτοιο ενυδρείο...:)

Ευχομαι να πάνε καλά γιατί με προβληματίζουν οι διαστάσεις του συγκεκριμένου ενυδρείου, αναφέρομαι στις αυλονακάρες,θάχει ενδιαφέρον πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...