Jump to content

Γκαμποσπιτο

Recommended Posts

ΨΑΡΙΑ:Gybby (2male 2female και μωρα εχασα το μετρημα)
Σαλιγκαρια :1 red union
ενυδρειο : 40-30-30
φυτα :moss κερατοφυλλο και ludwigia repens
φως : 8 ωρες
no3 :10
no2 :0
gh :6d
kh :3d
ph :6,8
αμμωνια :0
θερμοκρ :24

προτασης,αλλαγες?
νερο εβαλα 50 βρυσης 50 απο την αλλαγη του ενυδρειου και αντιχλωριο.
το φιλτρακι ειναι ενα μικρο της πλακας αλλα στρομενω τρεχει 1χρονο για τα λιτρα αυτα ειναι καλα πιστευω.
background ξυλο μηλιας με moss
πως μπορω να ανεβασω λιγο την σκληροτητα?

post-59270-0-94868200-1403702021_thumb.jpg

post-59270-0-86158700-1403702087_thumb.jpg

post-59270-0-25388100-1403702184_thumb.jpg

Το ενυδρειο σου ειναι μικρο γι αυτα τα ψαρια τα οποια πανε σε χαρεμι.Θα πρεπει να τα βγαλεις,συντομα θα εχεις προβλημα υπερπληθυσμου με αποτελεσμα ανεβασμα αμμωνιας και θανατους ψαριων.

το ξερω φιλε μου και κανω αλαγες νερου καθε 4-5 μερες εδω και 5 μηνες.θελω να τα χαρισω για να βαλω μεσα γαριδες η μονομαχο αλλα εδω στην Σουηδια που ειμαι λιγο δυσκολα!οποτε απο το να τα πεταξω καλητερα να τα συντηρησω οσο καλητερα μπορω

Αν θες να τα συντηρισεις οσο καλυτερα μπορεις οπως λες,παρε ενα μεγαλητερο ενυδρειο.:)

Αν θες να τα συντηρισεις οσο καλυτερα μπορεις οπως λες,παρε ενα μεγαλητερο ενυδρειο. :)

εχεις κανενα να με κανεις δωρο? :thumbsu:

γιατι τωρα χλομο λογο μαρουλιον :thumbsd:

Δυστυχος δεν εχω..

Να ρωτησω ομως κατι,τις γεννες που θα εχεις και θα γεμισεις με μωρα,τι θα τις κανεις?Σε ρωταω γιατι ειπες οτι δεν εχεις πουθενα να τα δωσεις τα ψαρια εκει..

δεν ξερω φιλε μου τι θα κανω σκευτομαι να παω να ρωτησω σε πετ αν τα περνουν αλλα εδω ειναι λιγο παραξενη και δεν ξερω αμα τα παρουν

Γι αυτο σου λεω οτι πρεπει να βρεις να τα δωσεις τωρα,σε λιγο καιρο που θα γινουν πααααρρααα πολλα και καθε μερα να κανεις αλλαγες νερου παλι προβλημα θα εχεις,ασε που δεν θα μπορουν να στριψουν τα ψαρια απο τον υπρπλυθησμο και να ξερεις οτι αυτα τα ψαρια δεν σταματουν να γεννουν οσα ψαρια και αν υπαρχουν μεσα στο ενυδρειο..

το ξερω αλλα ....

εγω να παρω μονομαχω ηθελα αλλα στο μαγαζι εκανα το λαθος και ειχα μαζι μου το παιδι και διαλεξε αυτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...