rastafarian 25 Ιουνίου 2014 #26 Share 25 Ιουνίου 2014 Ωραια η mini pelia την ειχα καπωτε και εγω.Ψαχνω κανενα τετοιο φυτο για να το βαλω στο γαριδαδικο γιατι η riccia μου εχει σπασει τα νευρα,εχει φυγει σχεδον ολη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 25 Ιουνίου 2014 #27 Share 25 Ιουνίου 2014 Πω ρε φιλε τι εκανες παλι Απιστευτο Πιστευω οτι ειναι το καλυτερο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Αυγούστου 2014 Author #28 Share 7 Αυγούστου 2014 Λόγο gda ,και επειδη εχω δοκίμάσει αρκετα, ειπα να καθαρισω το υπόστρωμα .... Δεν ξερω αλλα αν και χθες ειχα κανει τον καθαρισμό του χαλικιου, βλεπω το νερο να εχει μια καλυτερη διαυγεια... Και σκεφτομαι πάλι , λες να εφευγε η σκονη(η οποια ειχε πετρωσει ) απο της τροπικα το υπόστρωμα και να ητανε στην στηλη του νερου? To ενυδρειο ειχε φτάσει σε αυτο το σημείο... Και τωρα οπως είναι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Αυγούστου 2014 #29 Share 8 Αυγούστου 2014 μέγα τα του ενυδρεία μυστήρια εγώ πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πως έρχονται και πως φεύγουν οι αλγης (δεν μιλάμε για εξτρεμ καταστάσεις), εκεί που όλες η ρυθμίσεις είναι οκ να σου και η άλγη, κάμνης διάφορα κολπάκια και δεν φεύγει και ξάφνου τσουπ φεύγει και μερικές φορές τροχαδόν. παρεμπιπτόντως με αρέσουν πολύ οι ρίζες που έχεις που της ξετρύπωσες; Κατά τα άλλα το στήσιμο είναι κλασικό στήσιμο nicpapa δεν χρειάζονται άλλα σχόλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Αυγούστου 2014 #30 Share 8 Αυγούστου 2014 μέγα τα του ενυδρεία μυστήρια εγώ πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πως έρχονται και πως φεύγουν οι αλγης (δεν μιλάμε για εξτρεμ καταστάσεις), εκεί που όλες η ρυθμίσεις είναι οκ να σου και η άλγη, κάμνης διάφορα κολπάκια και δεν φεύγει και ξάφνου τσουπ φεύγει και μερικές φορές τροχαδόν. παρεμπιπτόντως με αρέσουν πολύ οι ρίζες που έχεις που της ξετρύπωσες; Κατά τα άλλα το στήσιμο είναι κλασικό στήσιμο nicpapa δεν χρειάζονται άλλα σχόλια Και εγω αυτο τον ρωταω αλλα δεν μας λεει ο ατιμος! Νικολα,υπομονη να μεγαλωσουν παλι τα φυτα και ας ελπισουμε οτι δεν θα εχεις παλι προβληματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Αυγούστου 2014 #31 Share 8 Αυγούστου 2014 το κάνει για να μην έχει ανταγωνισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Αυγούστου 2014 #32 Share 8 Αυγούστου 2014 το κάνει για να μην έχει ανταγωνισμό αχαχαχαχαχαχ λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Αυγούστου 2014 Author #33 Share 8 Αυγούστου 2014 μέγα τα του ενυδρεία μυστήρια εγώ πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πως έρχονται και πως φεύγουν οι αλγης (δεν μιλάμε για εξτρεμ καταστάσεις), εκεί που όλες η ρυθμίσεις είναι οκ να σου και η άλγη, κάμνης διάφορα κολπάκια και δεν φεύγει και ξάφνου τσουπ φεύγει και μερικές φορές τροχαδόν. παρεμπιπτόντως με αρέσουν πολύ οι ρίζες που έχεις που της ξετρύπωσες; Κατά τα άλλα το στήσιμο είναι κλασικό στήσιμο nicpapa δεν χρειάζονται άλλα σχόλια Οι ρίζες τις ειχα παρει 3 χρόνια πριν αλλα σε κανενα στησιμο δεν φαινοντουσαν. Τις ειχα βάλει σε αλλα 2-3 στησιματα που ειχα κάνει. Απο τοπικό πετσοπ τις ειχα πάρει. Και εγω αυτο τον ρωταω αλλα δεν μας λεει ο ατιμος! Νικολα,υπομονη να μεγαλωσουν παλι τα φυτα και ας ελπισουμε οτι δεν θα εχεις παλι προβληματα! Γιατι να μεγαλωσουν μια χαρά ειναι και ετσι... Αντε να πάνε 5 cm παραπάνω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #34 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Mετα απο την gda... Eiχα δοκιμάσει και excel και εκαψα μερικά φυτακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Σεπτεμβρίου 2014 #35 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κριμααα! Αλλα και παλι ειναι πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 8 Σεπτεμβρίου 2014 #36 Share 8 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο είναι φανταστικό. Ρε φίλε θα μπορούσες να βάλεις μια φωτογραφία από πάνω για να καταλάβω σε τι απόσταση βάζεις τα φυτά μεταξύ τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2014 Author #37 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Σταματη πιο κοντα δεν παει... Η gda εφυγε εντελως... Τωρα ο λόγος ? Δεν εχω ιδεα, ειχα αλλαξει τοσα πολα που δεν ξερω τι την εδιωξε... Ισως ο κυκλοφορητης που εβαλα δεξια , και περισσοτερο co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Οκτωβρίου 2014 #38 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Νίκο είναι μαγεία να χαζεύουμε τα ενυδρεία σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 15 Οκτωβρίου 2014 #39 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Είναι πανέμορφο πραγματικά. Συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Οκτωβρίου 2014 #40 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Θα ζητησω να γινεις μπαν γιατι με αυτα που ποσταρεις μου προκαλεις βλαβες στην υγεία.... Sent from my GT-N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 15 Οκτωβρίου 2014 #41 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Νικο για ακομα μια φορα ζωγραφισες!μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2014 #42 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Ισως απο τα ωραιοτερα κουρεματα μου εχεις κανει Οποτε μπορεσεις βαλε μας 1-2 φωτο απο την επιφανεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Οκτωβρίου 2014 #43 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Ευτυχως που πειραξες το photobucket και δεν φαινονται οι προηγουμενες φωτο που ιχε τα χαλια του Θα ζητησω να γινεις μπαν γιατι με αυτα που ποσταρεις μου προκαλεις βλαβες στην υγεία....Sent from my GT-N7100 Πεστο και εγινε φιλε. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2014 Author #44 Share 15 Οκτωβρίου 2014 (edited) Θα ζητησω να γινεις μπαν γιατι με αυτα που ποσταρεις μου προκαλεις βλαβες στην υγεία.... Sent from my GT-N7100 Ευτυχως που πειραξες το photobucket και δεν φαινονται οι προηγουμενες φωτο που ιχε τα χαλια του Πεστο και εγινε φιλε. . . Τις εχω ρε συ τι εικονες τις αλλες... αν θελεις να σου στειλω λινκ ή να τις ξαναποσταρω... Καντε με ban να γλιτώσω.... Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2014 Author #45 Share 15 Οκτωβρίου 2014 (edited) Ισως απο τα ωραιοτερα κουρεματα μου εχεις κανει Οποτε μπορεσεις βαλε μας 1-2 φωτο απο την επιφανεια Απο επάνω δυσκολα να βγαλω... δεν θα μπορεσει να εστιασει η φωτογραφικη. Τα κουρεματα οπως εχω ξαναπει, σχεδον σε ολα τα ενυδρεια μου δεν γινονται απο επάνω , αλλα απο την κατω μερια του φυτου. Καιαυτο γιατι δεν θέλω να αναπτυξω και αλλα φυτα αλλα να κρατησω τα συγκεκριμένα στις ιδιες ποσοτητες. Σχεδον και σε αυτο το ενυδρειο τα περισσοτερα , δεν ειναι φυτεμένα.... Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Οκτωβρίου 2014 #46 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Να τις ξαναποσταρεις φιλε . . . Ματακιας ειμαι οχι παρτακιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Οκτωβρίου 2014 #47 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Φανταστικο!!! Και μονο που καθεσαι και κλαδευεις ολα αυτα τα φυτα απο κατω και οχι απο πανω...χαρας το κουραγιο σου! Το αποτελεσμα βεβαια σε δικαιωνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Οκτωβρίου 2014 Author #48 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Να τις ξαναποσταρεις φιλε . . . Ματακιας ειμαι οχι παρτακιας Παρτες.... http://s103.photobucket.com/user/nicpapa/media/DSC_7798_zpsf9a11483.jpg.html?sort=3&o=146 .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Οκτωβρίου 2014 #49 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Μην τον τσιγκλάτε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 16 Οκτωβρίου 2014 #50 Share 16 Οκτωβρίου 2014 (edited) Θα ζητησω να γινεις μπαν γιατι με αυτα που ποσταρεις μου προκαλεις βλαβες στην υγεία.... Sent from my GT-N7100 Είναι ο μόνος τρόπος για να φανούν τα δικά μας ενυδρεία όμορφα. Άσε που αν γίνει κάποιος διαγωνισμός ξέρουμε όλοι τον νικητή. Από την άλλη χωρίς τον Νίκο πως θα μαθαίνουμε οι υπόλοιποι; Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2014 - bouboulas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος