rastafarian 16 Οκτωβρίου 2014 #51 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Οσο παει και γινετε και ομορφοτερο Νικο! Πολυ ωραιο φιλε αλλα απο σενα δεν περιμενα και τιποτα λιγοτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrys24 16 Οκτωβρίου 2014 #52 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Πειραζει τις φοτο με φοτοσοπ αμα τα δειτε απο κοντα ειναι χαλια..χαλια ολα τα ενυδρεια του..μας βλεπω να κανονιζουμε εκπεδευτικη εκρομη/σεμιναριο στο σπιτι του νικολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Οκτωβρίου 2014 #53 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικά πανέμορφο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 16 Οκτωβρίου 2014 #54 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Απο επάνω δυσκολα να βγαλω... δεν θα μπορεσει να εστιασει η φωτογραφικη. Τα κουρεματα οπως εχω ξαναπει, σχεδον σε ολα τα ενυδρεια μου δεν γινονται απο επάνω , αλλα απο την κατω μερια του φυτου. Καιαυτο γιατι δεν θέλω να αναπτυξω και αλλα φυτα αλλα να κρατησω τα συγκεκριμένα στις ιδιες ποσοτητες. Σχεδον και σε αυτο το ενυδρειο τα περισσοτερα , δεν ειναι φυτεμένα.... Ωπαααα!!! τι εννοεις δεν ειναι φυτεμενα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Οκτωβρίου 2014 #55 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Ενταξει δεν πειραζει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Οκτωβρίου 2014 #56 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Ωπαααα!!! τι εννοεις δεν ειναι φυτεμενα?? Ο Νικος εχεις τα φυτα σε γλαστακια αν θυμαμαι καλα Αλλα περιμενε να μας πει σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 16 Οκτωβρίου 2014 Author #57 Share 16 Οκτωβρίου 2014 (edited) Πειραζει τις φοτο με φοτοσοπ αμα τα δειτε απο κοντα ειναι χαλια..χαλια ολα τα ενυδρεια του..μας βλεπω να κανονιζουμε εκπεδευτικη εκρομη/σεμιναριο στο σπιτι του νικολα.. χαχα , ναι ολα ειναι στο photoshop δεν υπάρχει καν ενυδρειο... Ο Νικος εχεις τα φυτα σε γλαστακια αν θυμαμαι καλα Αλλα περιμενε να μας πει σιγουρα Κυριως δεν φυτευω τα φυτα που κανουν γρηγορα και μέγαλες ριζες... Γιατι αν τα ξεφυτεψω θα σηκωσει βρωμια στο ενυδρειο. Τα μικρα στεμς στην εμδομάδα συνηθως δεν προλαβαινουν να κανουν ριζες. Άλλα ειναι σφηνωμενα , άλλα δεμενα ,και αλλα σε γλαστρακια... Παρτε μερικες εικονες. Εβγαλα μερικα απο την θεση τους . Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Οκτωβρίου 2014 #58 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Εσύ τα φτιάχνεις , έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 16 Οκτωβρίου 2014 #59 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Έργο τέχνης απλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Οκτωβρίου 2014 #60 Share 16 Οκτωβρίου 2014 χαχα , ναι ολα ειναι στο photoshop δεν υπάρχει καν ενυδρειο... Κυριως δεν φυτευω τα φυτα που κανουν γρηγορα και μέγαλες ριζες... Γιατι αν τα ξεφυτεψω θα σηκωσει βρωμια στο ενυδρειο. Τα μικρα στεμς στην εμδομάδα συνηθως δεν προλαβαινουν να κανουν ριζες. Άλλα ειναι σφηνωμενα , άλλα δεμενα ,και αλλα σε γλαστρακια... Παρτε μερικες εικονες. Εβγαλα μερικα απο την θεση τους . Θα μας τρελάνει αυτο το παιδί!Εν τω μεταξύ, αν δει κάποιος άσχετος με το χόμπι (αλλα και σχετικός, γιατι όχι) τις φωτογραφίες αυτές για πρώτη φορα, δε θα καταλάβει οτι πρόκειται για ενυδρειο και δε θα το πιστεύει οταν του το πεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Οκτωβρίου 2014 #61 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Θα μας τρελάνει αυτο το παιδί! Εν τω μεταξύ, αν δει κάποιος άσχετος με το χόμπι (αλλα και σχετικός, γιατι όχι) τις φωτογραφίες αυτές για πρώτη φορα, δε θα καταλάβει οτι πρόκειται για ενυδρειο και δε θα το πιστεύει οταν του το πεις! ΙσχύειΤόσο καθαρό το τζαμί το νερό κτλ Είναι απολύτως λογικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #62 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πως απει η ενυδρειαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #63 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Πως απει η ενυδρειαρα? Την εβδομαδα που μας περασε ήτανε ετσι. Τωρα το εχω αλλαξει , εχω βγαλει τα φυτα που περνουν πολυ χωρο,,, και τα εχω ομαδοποιησει καλυτερα νομιζω, θα δείξει.... Αυτη την φορα βαδιζω σε καθαρο dutch style... Οχι ομως σε ομαδες φυτών, αλλα σε συσταδες φυτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Δεκεμβρίου 2014 #64 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Ααααα τι θα σε κανουμε εσεναααα δεν σταματας να το αλλαζεις ποτε Πανε και οι ριζες βλεπω Και ετσι ηταν πολυ ωραιο περιμενουμε να δουμε και το νεο στησιμο (το οποιο κανα μηνα μετα παλι θα ξαναλλαξει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #65 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Ααααα τι θα σε κανουμε εσεναααα δεν σταματας να το αλλαζεις ποτε Πανε και οι ριζες βλεπω Και ετσι ηταν πολυ ωραιο περιμενουμε να δουμε και το νεο στησιμο (το οποιο κανα μηνα μετα παλι θα ξαναλλαξει ) χαχα... Το βαριεμαι να το βλέπω συνεχεια το ιδιο... Δεν ειναι καποιο aquascape που θελει μηνες για να ολοκληρωθει... Παω ξανα σε μελετη φυτων ... εχω χαμηλωσει φωτισμο και co2, και παρατηρω αντιδρασεις. Οι ριζες εφυγαν γιατι δεν χωρουσαν τα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Δεκεμβρίου 2014 #66 Share 31 Δεκεμβρίου 2014 Αμα εχεις τρελλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 31 Δεκεμβρίου 2014 #67 Share 31 Δεκεμβρίου 2014 Θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή..! χαχαχαχαχαχααχχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 31 Δεκεμβρίου 2014 Author #68 Share 31 Δεκεμβρίου 2014 Αμα εχεις τρελλα.... Θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή..! χαχαχαχαχαχααχχα! xχαχαχα, εγω δεν νομίζω... Eχει καπου στα 40 διαφορετικά φυτα μέσα... Καλη χρονια παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Ιανουαρίου 2015 #69 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια Νικο!! Πολυ ωραια στιβαγμενα ειναι σιγουρα οταν μεγαλωσουν θα ειναι φοβεροοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Ιανουαρίου 2015 Author #70 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Ενα βιντεακι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 6 Ιανουαρίου 2015 #71 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Για άλλη μια φορά πανέμορφο στήσιμο, εξαιρετικά χρώματα από φυτά και ψάρια και μου άρεσε πολύ η κίνηση των ψαριών. Μας έφτιαξες πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Ιανουαρίου 2015 #72 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις ρε Νίκο. Οσον αφορά το ενυδρείο είναι πανέμορφο και αυτό, όπως.......... και όλα τα υπόλοιπα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2015 #73 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Φοβερό βιντεάκι και το ενυδρείο φαίνεται πολύ ωραίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Ιανουαρίου 2015 Author #74 Share 20 Ιανουαρίου 2015 update... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιανουαρίου 2015 #75 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Του χρόνου που θα αλλάξω aquascape, θέλω ιδιαίτερα μαθήματα... Εξαιρετικό στήσιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος