DeLk 23 Ιουνίου 2014 #1 Share 23 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα! Μιας και έχω ένα 60άρι άδειο, σκεφτόμουν αν θα μπορούσα σε αυτό να φιλοξενήσω ένα ζευγάρι A. Calvus Black Pearl Congo, που έχω βρει από φίλο συγχομπίστα.. μεγέθη δεν ξέρω ακόμη..Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 23 Ιουνίου 2014 #2 Share 23 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα Μέχρι να ρθουν οι ειδικοί (Αφρικανοί) νομίζω πως ένα ψάρι που φτάνει μέχρι τα 14 εκατοστά, δεν μπορεί να φιλοξενηθεί σωστά σε 60λιτρο ενυδρείο Ισως για λίγο καιρό να μπορούσε, με τη λογική πως τα ψάρια είναι μικρά. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να στήνεις και να ξεστήνεις ενυδρείο και μετά να πηγαίνεις σε μεγαλύτερο... (πας απευθείας σε πιο μεγάλο) Το 60λιτρο γίνεται μια ωραία μονομαχιέρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 23 Ιουνίου 2014 Author #3 Share 23 Ιουνίου 2014 Ξέρω, έψαξα λίγο και είδα ότι δεν γίνεται, άσε που τα ψάρια είναι 11cm και 7-8cm.. Τώρα για μονομαχιέρα δεν ξέρω, αλλά κάτι καλό θα μπει εκεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 24 Ιουνίου 2014 #4 Share 24 Ιουνίου 2014 11 και 8 cm δεν φιλοξενεις ουτε χρυσοψαρο σε ενυδρειο 60 λιτρων αδερφε :/ κριμα γιατι ειναι υπεροχο ψαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 28 Ιουνίου 2014 #5 Share 28 Ιουνίου 2014 Σε αυτά τα λίτρα μόνο κοχυλόψαρα της λίμνης Tanganyika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος