shinigami 23 Ιουνίου 2014 #1 Share 23 Ιουνίου 2014 Γεια σας. Φτιαχνω μια λιμνουλα στο μπαλκονι με ενα πλαστικο κουτι(180λ) και ytong και εχω 3 ερωτησουλες α)θέλω να μονωσω το πισο μερος που ειναι απο τουβλα ytong, το aquamat θα πιασει? μηπως να το περασω ενα χερι ασταρι πριν μπει το aquamat η δεν χρειαζεται? (δεν θα ειναι μεσα στο νερο απλα θελω να το προστατεψω απο βροχες και απο τα νερα του ποτισματος.) β)ακριβος η ιδια ερωτηση απλα εδω το aquamat θα μπει πανω σε αφρο πολυουρεθανης να βαλω ασταρι ή οχι? (ουτε αυτο θα ειναι μεσα στο νερο) [Αν τελικα βαλω ασταρι γλιτωνω το ξυσιμο του αφρου?] γ)ο καταρακτης θα γινει απο φελιζολ εδω να μπει ασταρι πριν το aquamat (θα ερχετε σε επαφη με το νερο συνεχεια) Δεν ειναι πολυ μεγαλη η επιφανεια οποτε "ΜΑΛΛΩΝ" αν μπει ασταρι θα μπει και στα 3 υλικα, τι μου προτεινετε να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis12a 10 Ιουλίου 2014 #2 Share 10 Ιουλίου 2014 α) το ytong επειδή είναι πορώδες, οπωσδήποτε θέλει αστάρωμα με ένα ακρυλικό αστάρι ενός συστατικού. Οποιοδήποτε τσιμεντοειδές επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα μετά θα πιάσει κανονικά , είτε είναι της Isomat είτε της Mercola. β) τον αφρό πάντα να τον ξύνεις καλύτερα, μην τον αφήσεις όπως φουσκώσει ανεξέλεγκτα. γ) σαφέστα και δη από την στιγμή που θα είναι συνέχεια στο νερό. Όπως κατάλαβες, η χρήση ασταριού είναι απαραίτητη σε όλες τις εφαρμογές ασχέτως τι λένε οι "μάστορες" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος