nicpapa 23 Νοεμβρίου 2014 #51 Share 23 Νοεμβρίου 2014 (edited) Για πες; τι υφη εχει? Αν το τριψεις με το χέρι και φευγει ειναι μυκητας. Αν ειναι κολημένο επανω ειναι άλγη. Τα ξυλα ποσο καιρό ειναι μέσα σε νερο? Τα φυτα τα βοηθας καθλολου? Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Νοεμβρίου 2014 Author #52 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν βηθαω καθολου τα φυτα! Τα αφηνω να πανε μονα τους! Κτι που γινοταν μια χαρα προτου σπασει το φωτιστικο και χασει το ενυδρειο την ισσοροπια του. Και δεν νομιζω οτι την εχει βρει ακομη! Τα ξυλα να ειναι μεσα κανα μηνα! Μοιαζει με αλλες φωτο που εχω δει, της bba αλλα οντως ειναι ετσι οπως το λες, το τριβω και φευγει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Ιανουαρίου 2015 Author #53 Share 4 Ιανουαρίου 2015 Φιλαρακια καλησπερα! Το ενυδρειο παει καλα και με την προσθηκη ταμπλετων βυθου και καλλιου τα φυτα πανε κι αυτα καλα! Η bba εχει υποχωρησει αρκετα, βεβαια, εκει παιζει, κι αλλος παραγοντας, ρολο! Σε καποια σημεια εχω ελαχιστη και εχει πιασει και λιγο πανω στην λευκοκεφαλα! Σκεφτομουν να την καθαρισω με excel αλλα δεν ξερω αν θα μου χαλασει το φυτο! Εσεις τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2015 #54 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Εκ του ασφαλούς δεν μπορώ να σου απαντήσω. . . Προσωπικά θα της είχα ρίξει ήδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Ιανουαρίου 2015 #55 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Εκ του ασφαλούς δεν μπορώ να σου απαντήσω. . . Προσωπικά θα της είχα ρίξει ήδη +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Ιανουαρίου 2015 Author #56 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Οκ! Σε τι δοσολογια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2015 #57 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Aναλόγος την έκταση της. Εφόσον πάμε στοχευμένα και μια 5άρα σύριγγα ίσως φτάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Ιανουαρίου 2015 #58 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Θυμίσου να κλείσεις το φιλτρο ή τυχόν κυκλοφορητές οταν θα ρίχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 5 Ιανουαρίου 2015 #59 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Γιατι δεν ριχνεις στοχευμενα λιγο οξυζενε πανω της; Με συριγγα μονο πανω στην bba? Το εχω κανει και ειχα δει αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Ιανουαρίου 2015 #60 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Γιατι δεν ριχνεις στοχευμενα λιγο οξυζενε πανω της; Με συριγγα μονο πανω στην bba? Το εχω κανει και ειχα δει αποτελεσμα.Συμφωνώ. Το έχω κάνει κανά δυο φορες με επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2015 #61 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Δουλεύει και αυτή η λύση και είναι και πιο οικονομική κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 6 Ιανουαρίου 2015 #62 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Εγώ... όταν μου έτυχε... με 5 μέρες σκοτάδι την καθάρισα (και τίποτα άλλο).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Ιανουαρίου 2015 Author #63 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Χμμμμ εχει περασει κι αυτο απο το μυαλο μου! Και μετα πως το επανεφερες; Μια μια λαμπα ή μπαμ και τις δυο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Ιανουαρίου 2015 #64 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Και τις δυο αλλα με ποιο λιγη φωτοπεριοδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Ιανουαρίου 2015 Author #65 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Χμμμμ μαλιστα! Μια δοκιμη που ειχα κανει στα φυτα που εβγαλα απο το προηγουμενο στησιμο, με ελαχιστο φως ηλιου γιναν σαν καινουρια! Μεχρι και απο την μος εφυγε η τριχοειδης αλγη! Θα το δοκιμασω και στη λευκοκεφαλα λοιπον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Ιανουαρίου 2015 #66 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιανουαρίου 2015 #67 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν φευγουν ολες οι αλγες με συσκοτηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Ιανουαρίου 2015 #68 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Απλα κοψε τα φυλα που εχουν επανω αλγες ή κανε τοπικες δοσεις με excel ή οξυζενε. Η μαυρη δεν φευγει με συσκοτιση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιανουαρίου 2015 #69 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Και τις δυο αλλα με ποιο λιγη φωτοπεριοδο! Πως γίνετε να γνωρίζεις εσύ ωρε... τι έκανα εγώ... και απαντάς; ΔΕΝ έχει βάλει παράθεση βέβαια... αλλά κάτω από την απάντηση μου το ἐγραψε... οπότε μάλλον εμένα ρώτησε (νομίζω).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Ιανουαρίου 2015 Author #70 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Κι ομως παιδια εφυγε αρκετη με τεσσερις μερες στο σκοταδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Ιανουαρίου 2015 #71 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Κι ομως παιδια εφυγε αρκετη με τεσσερις μερες στο σκοταδι.Ωραία. Να κάτι καινούριο που μάθαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 11 Ιανουαρίου 2015 #72 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Παιδια κιεγω που ειχα αυτο το κυανοβακτηριο στην αμμο σαν του safarpn ,επειδη μου χαλασε η λαμπα και το εχω 6μερες χωρις φωτισμο σαν να εφυγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Ιανουαρίου 2015 #73 Share 11 Ιανουαρίου 2015 ....ναι καλά, περίμενε μην ανοίγεις ακόμα σαμπάνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 11 Ιανουαρίου 2015 #74 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Χμμμμ εχει περασει κι αυτο απο το μυαλο μου! Και μετα πως το επανεφερες; Μια μια λαμπα ή μπαμ και τις δυο; Και τις δυο αλλα με ποιο λιγη φωτοπεριοδο! Νικο ακριβως σε αυτην την ερωτηση που ειναι το απο πανω θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 11 Ιανουαρίου 2015 #75 Share 11 Ιανουαρίου 2015 To κλεισιμο των φωτων , δυστηχως εχει προσωρινο αποτελεσμα..... Μετα απο 1-2 εβδομαδες θα εχεις το ιδιο προβλημα . Το θεμα ειναι να βρεις την αιτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος