Jump to content

Παροχή Co2

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα!

Έχω ένα ενυδρείο 72λιτρο με φυτά σχετικά εύκολα (anubias nana, Microsorum pteropus, Vallisneria Americana, Egeria Densa) και τροφοδοτώ το ενυδρείο με diy CO2 με μαγιά και ζάχαρη....

Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εναλλακτική λύση τροφοδοσίας CO2....

Μπουκάλα μάλλον μεγάλη για τα λίτρα μου....

Έχω δει κάποια kits για μικρά ενυδρεία από Sera, αλλά συμφέρουν? Αλλάζεις τακτικά μπουκαλάκια?

Καμιά πρόταση???

Σας ευχαριστώ πολύ

Καμια μπουκάλα δεν είναι μεγάλη ........να ξέρεις οτι μακροπρόθεσμα οτιδήποτε άλλο απο μπουκάλα δεν συμφερει

Παρε μπουκαλα να τελειωνεις μια και καλη,Τα αλλα δεν κανουν δουλεια και βγαινουν και ακριβοτερα.

σπρωξε 100-120 ευρω και παρε μια μπουκαλα μετα παρελκομενων να βρεις την υγεια σου!οπως και παραπανω ειπωθηκε ολα τα αλλα θα βγουν σε βαθος χρονου ακριβοτερα και το κυριοτερο δεν θα κανεις σωστα τη δουλεια σου!

Φιλε μου εχω βαλει μπουκαλα σε ενυδρειο ιδιων λιτρων με το δικο σου. Ειδα τεραστια διαφορα σε σχεση με το DIY που δουλευα πριν. Θελω να σου πω οτι τα λιτρα δεν ειναι λιγα για να πεις οτι δεν αξιζει η προσπαθεια.

Φιλε μου εχω βαλει μπουκαλα σε ενυδρειο ιδιων λιτρων με το δικο σου. Ειδα τεραστια διαφορα σε σχεση με το DIY που δουλευα πριν. Θελω να σου πω οτι τα λιτρα δεν ειναι λιγα για να πεις οτι δεν αξιζει η προσπαθεια.

Τι προτείνετε?

Ξέρω ότι θα βρω όλες τις απαντήσεις μέσα στο forum, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου μπορείτε να μου δώσετε κατευθυντήριες οδηγίες?

Τι έχετε πάρει εσείς?

Πότε χρειάζεται να "ξαναγεμίσετε" την μπουκάλα και πώς?

Σας ευχαριστώ πολύ

Τι εννοεις τι προτεινουμε?Ολοκληρομενο συστημα με μπουκαλα,μανομετρα και διαχυτηρα.

Το ποτε ξαναγεμιζει ειναι θεμα ποσοτητας που ριχνεις στο ενυδρειο και αναλογα τα λιτρα.Πιστευω οτι εσυ θα γεμιζεις μια 2κιλη καθε 2-3 μηνες.

Την πας σε μαγαζια που εχυν πυροσβεστικα ειδη και στη γεμιζουν.

Κοστος επαναγεμισματος ειναι 2€ το λιτρο. Αρα 2κιλη μπουκαλα 4€ το 3μηνο περιπου.... αμελητεο ποσο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...