Jump to content

Τα Φώτα Σας Παρακαλώ

akis1982

Recommended Posts

Μπράβο σου! Μπορείς να βάλεις μαύρο χαρτόνι ή αυτοκόλλητο στην πλάτη. Καλή συνέχεια! ^_^

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Μπράβο σου! Μπορείς να βάλεις μαύρο χαρτόνι ή αυτοκόλλητο στην πλάτη. Καλή συνέχεια! ^_^

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Σ'ευχαριστώ πολύ!! :)

ωραιο το ενυδρειο σου με γεια :thumbsu:

Την πλατη μπορεις να την βαψεις και με πλαστικο χρωμα για τοιχους που φευγει και ευκολα αν το τριψεις με ενα βρεμμενο πανακι

Χίλια μπράβο για την επιλογή που έκανες να χαρίσεις ένα άνετο ενυδρειο στα ψάρια σου!

ωραιο το ενυδρειο σου με γεια :thumbsu:

Την πλατη μπορεις να την βαψεις και με πλαστικο χρωμα για τοιχους που φευγει και ευκολα αν το τριψεις με ενα βρεμμενο πανακι

Ευχαριστώ!!Καλή ιδέα.Δέν έχω καταλήξει ακόμα τι να βάλω στην την πλάτη..Και δεν ξέρω τι φόντο να έχει αν αγοράσω αφίσα απο τα pet :wacko: Μου έδωσαν οι φίλοι μου ποιό πάνω κάποιες καλές ιδέες αλλά είμαι αναποφάσηστος ακόμα. :)

Χίλια μπράβο για την επιλογή που έκανες να χαρίσεις ένα άνετο ενυδρειο στα ψάρια σου!

Ευχαριστώ πολύ!!Επρεπε να το είχα κάνει απο καιρό αλλά λόγω φόρτο εργασίας δεν είχα το χρόνο.Μου λείπουν κάποια πραγματάκια ακόμα,αλλά με αργά βήματα και σταθερά θα το τελειοποιησω με την βοήθεια σας και την εμπειρία σας.

Καλησπέρα σε όλους!Εχθές αγόρασα ένα μεγαλύτερο εξωτερικό φίλτρο για το 200άρι.Είναι το Fluval 305. post-57740-0-24352800-1404043922_thumb.jpg post-57740-0-74776300-1404043922_thumb.jpg post-57740-0-14344600-1404043923_thumb.jpg post-57740-0-53472500-1404043923_thumb.jpg post-57740-0-95355900-1404043923_thumb.jpg post-57740-0-33584800-1404043924_thumb.jpgpost-57740-0-78059800-1404043924_thumb.jpg post-57740-0-16550400-1404043925_thumb.jpg Το έχω βάλει να ''τρέχει'' μαζί με το eheim 2211.Σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμο το Fluval ;;;Πρίν το βάλω σε λειτουργία έριξα στο βιολογικό λίγα βακτήρια.Απο χθές είναι σε λειτουργία και τα 2 εξωτερικά....Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τι υλικά έχεις βάλει στο 306 ;

Τι υλικά έχεις βάλει στο 306 ;

Δεν άλλαξα τιποτά..Οπως είναι το έβαλα σε λειτουργία.Ανθρακα και βιολογικο έχει μέσα

Τον ανθρακα στην θεση σου θα το εβγαζα εκτος αν εχεις ριξει καποιο φαρμακο η εχει το νερο σου κατι που θες να το τραβηξει

• Like 1

Τον ανθρακα στην θεση σου θα το εβγαζα εκτος αν εχεις ριξει καποιο φαρμακο η εχει το νερο σου κατι που θες να το τραβηξει

Ωχ!Την έκανα την γκάφα;;; Οχι δεν έχω ρίξει φάρμακα (εκτός απο το αντιχλώριο) δηλαδη πρέπει να το ανοίξω να βγάλω τον άνθρακα;;Βιάστικα να το συνδέσω :(

Δεν ειναι και καμια τρομερη γκαφα... απλα τον ανθρακα τον χρησιμοποιουμε για λιγο καιρο σε νεοστημενα ενυδρεια και τον αφαιρουμε γιατι τραβαει τα παντα απο το νερο....πχ αν ριχνεις λιπασματα σε φυτεμενο ενυδρειο ο ανθρακας θα κρατησει ΚΑΙ τα λιπασματα! Ακομη μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χανει τις ιδιοτητες του και ξερναει πισω στο νερο ο,τι εχει μαζεψει....καποιοι υποστη ριζουν οτι χρειαζεται μονιμα ανθρακαα στο φιλτρο (με αλλαγη του καθε 4-5μηνες). Εξαρταται νομιζω τι θελεις να κανεις το ενυδρειο σου. Σιγουρα δεν χρειαζεται στα φυτεμενα....καλοριζικα τα πραγματα σου.

Ακομη βαζουμε παντα ανθρακα μετ απο χρηση καποιου φαρμακου για να τραβηξει οτι εχει απομεινει αππ την θεραπεια. Η πιο συνηθισμενη πρακτικη σε νεοστημενα ειναι να αφαιρειται ο ανθρακας μετα απο καποιες μερες λειτουργιας και να αντικαθισταται με εξτδα βιολογικο υλικο.

Θα κρατήσω τον άνθρακα 1 εβδομάδα που θα κάνω αλλαγή,θα αφαιρέσω τον άνθρακα και θα προσθέσω βιολογικό.Σ'ευχαριστώ Παρασκευά για την βοηθειά σου.

Βγάλε και τα σφουγγάρια που έχει κάτω κάτω.

Βγάλε και τα σφουγγάρια που έχει κάτω κάτω.

Οκ :bigemo_harabe_net-117:

Γιατί να βγάλει τα σφουγγάρια, dpap;

Ρωτάω γιατί εγώ έχω το 306 και έχω αφήσει τα σφουγγάρια κάτω κάτω.

Για να έχει χώρο για περισσότερο βιολογικό υλικό. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...