stav 22 Μαρτίου 2007 #1 Share 22 Μαρτίου 2007 Σ' ενα μικρο ενυδρειο 15 λιτρων θελω να βαλω μερικα φυτα.Το προβλημα μου ειναι οτι το ενυδρειο δεν εχει φωτισμο αλλα συγχρονως δεν θελω να βαλω εξτρα.Το ερωτημα μου ειναι εαν απο τα παρακατω φυτα μπορει καποιο 'η καποια να επιζησει χωρις φωτισμο. 1)Αnubia nana 2)bacopa australis 3)microsorum pteropus 4)vesicularia dubyana Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 22 Μαρτίου 2007 #2 Share 22 Μαρτίου 2007 1, 3 και 4 εάν είναι σε σχετικά φωτεινό σημείο το ενυδρειάκι, θα αντέξουν. Ετσι κρατάω κι εγώ πολλά από τα κλαδέματά μου για πολύ καιρό (μήνες). Για το 2 δεν ξέρω, δεν το έχω. Απλώς να ξέρεις ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τη προσαρμογή τους μετά, όταν θα μπουν σε κανονικό ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 22 Μαρτίου 2007 #3 Share 22 Μαρτίου 2007 θεωρητικα μπορρεις αλλα να φωτιζονται απο καποιο παραθυρο να μη χτυπανε κατευθειαν οι ακτινες του ηλιου το ενυδρειο αλλα να φωτιζεται ετσι εχω και εγω το ενυδρειακη γεννηστρα που ειναι πιμπα με φυτα απο κλαδεματα και κτλπ κτλπ απλος το κοιταει το φως και τα φυτα πανε μια χαρουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 22 Μαρτίου 2007 Author #4 Share 22 Μαρτίου 2007 Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος