symvoulos 21 Ιουνίου 2014 #26 Share 21 Ιουνίου 2014 άμα δοκιμάσει απλά δεν σταματάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 21 Ιουνίου 2014 Author #27 Share 21 Ιουνίου 2014 ναι αλλα γιατι το κανει αυτο ???απλα απο την φυση του τρωει φυτα η δν τον ταιζω καλα και ψαχνει τροπο να τραφει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 21 Ιουνίου 2014 #28 Share 21 Ιουνίου 2014 τι τροφή δίνεις και πόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 22 Ιουνίου 2014 Author #29 Share 22 Ιουνίου 2014 http://aquascape.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1820&virtuemart_category_id=15&Itemid=22 αυτη τρωει κ ταμπλετες σπιρουλινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 22 Ιουνίου 2014 Author #30 Share 22 Ιουνίου 2014 μερα παρα μερα 4 μπιλακια 1 ταμπλετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουνίου 2014 #31 Share 22 Ιουνίου 2014 Βγάλε τον πλεκο γιατί δεν το σωνεις τώρα.Όπως σου είπα το ψάρι αυτό δεν κάνει για το ενυδρείο σου. Στάλθηκε από το ST21i2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 22 Ιουνίου 2014 #32 Share 22 Ιουνίου 2014 Βγάλε τον πλεκο γιατί δεν το σωνεις τώρα.Όπως σου είπα το ψάρι αυτό δεν κάνει για το ενυδρείο σου. Στάλθηκε από το ST21i2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 22 Ιουνίου 2014 Author #33 Share 22 Ιουνίου 2014 η μονη λυση ειναι να φυγει δεν θα σταματησει να μασουλαει δηλαδη δεν υπαρχει τροπος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Ιουνίου 2014 #34 Share 22 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς ναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Ιουνίου 2014 #35 Share 22 Ιουνίου 2014 Δεν τα τρωει κατι τα φυτα σου,αλλο ειναι το προβλημα σου.Κανενα ζωντανο απο αυτα που εχεις δεν τρωει φυτα. 1)Ελλειπης φωτισμος 2)Αραιες αλλαγες νερου 3)Λιγα νιτρικα 4)Υψηλη αναταραξη. Ισως εχεις και ελειψη απο σιδηρο αλλα πρεπει να βαλεις φωτογραφιες με ολα τα φυτα που εχουν προβλημα για να τα δουμε. Σιγουρα ομως δεν τα τρωει κατι! Εμένα πάντως οι ροδόστομοι είχαν ταράξει όλες τις νέες κορυφούλες από το λιγοστό echonodorus tenellus που είχα κάποτε και δε το άφηναν να προκόψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Ιουνίου 2014 #36 Share 22 Ιουνίου 2014 Α! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο φταίχτης είναι ο πλέκο σου 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 23 Ιουνίου 2014 Author #37 Share 23 Ιουνίου 2014 θα δω τι θα κανω με την παρτυ του γιατι σε πετ σοπ δεν παει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 23 Ιουνίου 2014 #38 Share 23 Ιουνίου 2014 θα δω τι θα κανω με την παρτυ του γιατι σε πετ σοπ δεν παει.... βάλε καμιά αγγελία στο forum να πάει σε καλό σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 23 Ιουνίου 2014 Author #39 Share 23 Ιουνίου 2014 ειναι το πρωτο μου ψαρι και δεν πολυθελω να το δωσω... :-/ συντομα θα μπει ενα μεγαλο ενυδρειο στο σπιτι και θα παει εκει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 24 Ιουνίου 2014 #40 Share 24 Ιουνίου 2014 http://prntscr.com/3uzlvz οριστε κ φοτο απο τον echinodorus...τι ειναι αυτο ??? http://prntscr.com/3uzme5 να και οι δαγκωνιες... τι ρολο παιζει η αναταραξη ? σιδιρο θα παρω μεσα στην βδομαδα σιγουρα! κ οι αλλαγες μου ειναι αραιες ? Τα σημαδια που βλεπεις στον εχινοδορο ειναι απο πλακοστομο εχω και εγω απο τα ανσιστρους μου, ο λογος ειναι οτι το φυλλο του εχινοδορου ειναι μαλακο και τους εχουν ιδιετερη αδυναμια τα πλακοστομα Στην 1η φωτο, μου φαινεται για χλωρωση η οποία προκαλείται από ελείψεις σιδήρου ή καλίου, περίσσεια φωσφόρου ή μεγάλη ανθρακική σκληρότητα με υψηλό pH Η 2η μοιαζει με φυλλο φαγωμένο παρολο που περιμετρικα το φυλλου εχει καποια σημαδια , οι τρυπες- δαγκοματιες ειναι παντα μεταξυ των νευρων του φυλλου. Στην ουσια το πιπιλαει και εστι υπαρχει αυτη η διαβαθμηση χρωματικα πριν "τρυπησει" Κατα 90% ναι,ασε που δεν κανει και για το ενυδρειο σου γιατι γινετε πολυ μεγαλος. Ομως μη περιμενεις οτι θα φτιαξουν τα χαλασμενα φυλλα με το σιδηρο,απλα τα νεα θα βγαινουν καλα. +1 αργα ή γρηγορα θα πρεπει να παει σε μεγαλητερο ενυδρειο ειναι κριμα να καταπονειται ναι αλλα γιατι το κανει αυτο ??? απλα απο την φυση του τρωει φυτα η δν τον ταιζω καλα και ψαχνει τροπο να τραφει ? εχουν διαφορετικες διατροφικες συνηθιες κι ομως! στην φυση αυτα τρωει φυτα (τις αρεσκιας του), αλγες ,ινες ξυλων μερα παρα μερα 4 μπιλακια 1 ταμπλετα... καθιερωσε μια ταμπλετα το βραδυ ισως και παραπανω οσο μεγαλωνει, θα εχει μεγαλητερες αναγκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 24 Ιουνίου 2014 Author #41 Share 24 Ιουνίου 2014 σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες... δν μπορς να τον σταματισω με περισσοτερο φαϊ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 24 Ιουνίου 2014 #42 Share 24 Ιουνίου 2014 Μπορείς να το δοκιμάσεις , αλλά τα ένστικτα είναι ένστικτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 25 Ιουνίου 2014 Author #43 Share 25 Ιουνίου 2014 εδω και 2 μερες τον ταιζω παραπανω απο το συνυθησμενο και δεν βλεπω αλλες δαγκωνιες λετε να πιασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 26 Ιουνίου 2014 #44 Share 26 Ιουνίου 2014 Καλό σημάδι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 26 Ιουνίου 2014 Author #45 Share 26 Ιουνίου 2014 κ συνεχιζω να μην βλεπω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 27 Ιουνίου 2014 #46 Share 27 Ιουνίου 2014 κ συνεχιζω να μην βλεπω κατι Για καλό και για κακό κάνε μια μέτρηση αμμωνίας...και νιτρικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Ιουνίου 2014 #47 Share 28 Ιουνίου 2014 Σε τι θα βοηθησει η μετρηση αμωνιας και νιτρικων φιλε puma στο συγκεκριμενο σημειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Ιουνίου 2014 #48 Share 28 Ιουνίου 2014 κ συνεχιζω να μην βλεπω κατι λες να φουσκωσε αππ το παραπανω ταισμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Ιουνίου 2014 #49 Share 28 Ιουνίου 2014 Σε τι θα βοηθησει η μετρηση αμωνιας και νιτρικων φιλε puma στο συγκεκριμενο σημειο; Θα καταλάβει αν ταίζει υπερβολικά πολύ σε σχέση με το λίγο, που ενδεχομένως τάιζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 28 Ιουνίου 2014 Author #50 Share 28 Ιουνίου 2014 ολα κομπλε απο αμονοια...μαλλον φουσκωσε ο μαγκας κ δεν μασουλαει τα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος