Δίας 24 Ιουνίου 2014 #26 Share 24 Ιουνίου 2014 Ναι,αλλα θα κανω κανα δυο ταισματα ακομη για να μπορεσω να εκφερω γνωμη Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Ιουνίου 2014 #27 Share 24 Ιουνίου 2014 Η αλήθεια είναι πως για να αρχίσουν να φαίνονται αποτελέσματα (θετικά ή αρνητικά) χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 24 Ιουνίου 2014 Author #28 Share 24 Ιουνίου 2014 Σιγουρα...και εγω ταισα σημερα αλλα ειναι η τριτη φορα κ δεν εχω δει κ τπτ ιδιαιτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 24 Ιουνίου 2014 #29 Share 24 Ιουνίου 2014 Εχετε καποια τροφη να προτεινετε για μ****α κοραλλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Ιουνίου 2014 #30 Share 24 Ιουνίου 2014 Η αλήθεια είναι πως για να αρχίσουν να φαίνονται αποτελέσματα (θετικά ή αρνητικά) χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα γι αυτο το ειπα Βαγγελη......γιατι πολλες φορες εχω δει να θεοποιουν πολλα πραγματα χωρις απτες αποδειξεις...... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 26 Ιουνίου 2014 #31 Share 26 Ιουνίου 2014 Πολύ ενδιαφέρον θέμα.... Πάντα ταΐζω στοχευμένα τα lps μου με τα φώτα ανοιχτά με χρήση σύριγγας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Man 26 Ιουνίου 2014 #32 Share 26 Ιουνίου 2014 Ωραίο θέμα. Λέω να το πάω ένα βήμα πιο πέρα... Όλες οι τροφές του εμπορίου λίγο πολύ είναι προσεγμένες και την δουλειά τους θα την κάνουν. Τώρα αν θέλουμε να μας δώσουν το 100%, ναι πρέπει να προσέξουμε την ώρα που ταΐζουμε, την κυκλοφορία και ένα σορό άλλους παράγοντες αλλά και να μην δοθεί καθόλου σημασία σε αυτά πάλι πιστεύω ότι τα κοράλλια θα φάνε. Τι γίνεται όμως με τις DIY τροφές; Εγώ ταΐζω τις ανεμώνες μου και τα πολιπς με κομματάκια γαρίδας και γαύρου από λαϊκή 1 με 2 φορές την εβδομάδα μεσημέρι που έχω χρόνο με τα φώτα ανοιχτά. Καθαρισμένα από έντερα και στην κατάψυξη. Η bbt σε ένα χρόνο διαιρέθηκε 2 φορές και έγιναν και οι 3 τουμπανες και τα πολιπς από μια αποικία στην άκρη του ενυδρείου σε ένα 6μηνο πολλαπλασιαστικαν σε βαθμό που θέλουν κόψιμο... Ξέρω ότι υπάρχουν και κάποιοι που πάνε ένα βήμα παραπέρα και κάνουν μίξεις με σκόρδα και διάφορα. Όλα αυτά τα λέω γιατί και στα κοράλλια φαίνεται να τους αρέσει και από θέμα τιμής σε σχέση με τις έτοιμες δεν συγκρίνεται. (ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Ιουνίου 2014 #33 Share 26 Ιουνίου 2014 Κάπου υπάρχει ένα θέμα για DIY τροφές.... ένας συνδυασμός δηλαδή από διάφορα που λέγεται ότι κάνει θαύματα.Θέλει όμως και προσοχή γιατί όλα αυτά θα κάνουν το νερό άστα να πάνε !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος