paul.asty 16 Ιουνίου 2014 #1 Share 16 Ιουνίου 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα για να βάλει κάθε μέλος , που κατάφερε να έρθει στην συνάντηση και να πάρει έστω και ένα φραγκακι , φωτογραφίες από αυτά που πήρε και να τα θαυμάσουν όλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουνίου 2014 #2 Share 16 Ιουνίου 2014 μερικες συμπαθητικες γρηγορες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουνίου 2014 #3 Share 16 Ιουνίου 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα για να βάλει κάθε μέλος , που κατάφερε να έρθει στην συνάντηση και να πάρει έστω και ένα φραγκακι , φωτογραφίες από αυτά που πήρε και να τα θαυμάσουν όλοι Παυλο τα δικα σου δεν βλεπω,μην βαριεσε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουνίου 2014 Author #4 Share 16 Ιουνίου 2014 Θα βάλω Απλώς προσπαθώ να βγάλω ωραίες φώτο με την μηχανή και όχι με το κινητό Ωραία κοραλια διαλεξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Ιουνίου 2014 #5 Share 16 Ιουνίου 2014 Εγω επειδη δεν ειχα χωρο πηρα δυο-τρια-εντεκα κομματακια Με καποια ξερω απο τωρα οτι θα εχω θεμα στο μελλον, οποτε καποια στιγμη θα γινει διαχωρισμος και θα δωθουν καποια σε παιδια που θα ειναι στα ξεκινηματα.... Sent from the crossroad of starway to heaven and highway to hell.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 16 Ιουνίου 2014 #6 Share 16 Ιουνίου 2014 Πηρα κι εγω αρκετά κομματάκια, τωρα ειμαι τιγκα, το επομενο φραγκάκι θα το κολησω στο τζάμι ή στους σωλήνες, οπως ο Αγγελος.. Τωρα εχω πολλα polythoa που μου αρεσουν ιδιαίτερα καθως και star polyps που σημερα άνοιξαν και ειναι πολυ όμορφα, μανιταράκια και ενα-δυο-τρια sps.. Οταν μεγαλώσουν ολα θα αρχίσω να μοιράζω φραγκάκια. να και μερικά: Να' μαστε καλα και του χρόνου με περισσότερο κόσμο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Ιουνίου 2014 #7 Share 16 Ιουνίου 2014 Εμενα μονο τα τζαμια μου εμεινα!! Μια μοντι στην μια σωληνα μια τουρμπιναρια στην αλλη.... Σημερα πηρα και πλεξι για να φτιαξω φραγκιερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουνίου 2014 Author #8 Share 16 Ιουνίου 2014 Να και τα δικα μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Ιουνίου 2014 #9 Share 16 Ιουνίου 2014 Βλεπω σε ολους τα κοραλακια άνοιξαν πολύποδες, χαλαρωσαν και άρχισαν να δείχνουν. Μπράβο παιδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουνίου 2014 Author #10 Share 16 Ιουνίου 2014 Κατευθειαν με το που τα εβαλα στο ενυδρειο μετα απο 2-3 λεπτα ανοιξαν τεντα Θα το γραψω και εδω φραγκ απο την εφυλλια που μου ειπες οποτε θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Ιουνίου 2014 #11 Share 16 Ιουνίου 2014 Θα το γραψω και εδω φραγκ απο την εφυλλια που μου ειπες οποτε θες Το ειδα, το ειδα και ty Άντε να δούμε και τον επόμενο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Ιουνίου 2014 #12 Share 16 Ιουνίου 2014 (edited) Φίλε teoxan χαίρομαι που τα palythoa μου πέρασαν σε εσένα! Να τα χαρείς όσο δεν πάει! Εγώ επειδή πήρα αρκετά, θα ανεβάσω αύριο φωτογραφίες γιατί σήμερα τα κόλλησα και θέλουν τον χρόνο τους! Παύλο ωραίες φωτογραφίες! Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιουνίου 2014 Author #13 Share 16 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ Κώστα Κανένας άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 16 Ιουνίου 2014 #14 Share 16 Ιουνίου 2014 Ελα βρε Κώστα δικά σου ειναι τα palythoa:: Μην ανησυχείς καθόλου, μου αρεσουν πολυ και θα τυχουν ιδιαίτερης φροντίδας! Παιδια, ωραίες φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 16 Ιουνίου 2014 #15 Share 16 Ιουνίου 2014 μπραβο παδια... εγω ειμαι πολυ στενοχωρημενος που δεν καταφερα να ερθω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Ιουνίου 2014 #16 Share 16 Ιουνίου 2014 (edited) Ευχαριστώ Κώστα Κανένας άλλος Τίποτε μικρέ. Σιγά το πράγμα! Ελα βρε Κώστα δικά σου ειναι τα palythoa:: Μην ανησυχείς καθόλου, μου αρεσουν πολυ και θα τυχουν ιδιαίτερης φροντίδας! Παιδια, ωραίες φωτο! Ναι και να ξέρεις πως δεν καταλαβαίνουν χριστό τα συγκεκριμένα. Τα είχα στην μεταφορά κανένα δύωρο έξω από το νερό και με το που τα έβαλα μέσα σε 5 λεπτά ήταν τέντα. Μην πω για τον βράχο που άφησα έξω στο μπαλκόνι, μέσα στον κύβο με 10 πόντους νερό για δύο εβδομάδες (!!!), με τεεερμα μούργα, μηδέν εννοείτε κυκλοφορία και πέρασε και τις βροχές τώρα τις προάλλες.... Είχε επάνω καμία 50αριά τέτοια palythoa. Ε, όλα έζησαν και βασιλεύουν τώρα σε άλλα ενυδρεία!!! Όπως καταλαβαίνεις, είναι άτρωτα!! μπραβο παδια... εγω ειμαι πολυ στενοχωρημενος που δεν καταφερα να ερθω....Next time μην μασάς. Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 16 Ιουνίου 2014 #17 Share 16 Ιουνίου 2014 εχω ξενερωσει γιατι το περιμενα απο το χειμωνα αλλα επεσε η γιορτη της κορης μου στο κολυμβητηριο ιδια μερα και ωρα... γκαντεμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Ιουνίου 2014 #18 Share 16 Ιουνίου 2014 εχω ξενερωσει γιατι το περιμενα απο το χειμωνα αλλα επεσε η γιορτη της κορης μου στο κολυμβητηριο ιδια μερα και ωρα... γκαντεμια Ναι αλλά είδες το "φραγκάκι" σου να κολυμπάει! Αρκετά κοντά σε αυτό που κάναμε!!! Χαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 17 Ιουνίου 2014 #19 Share 17 Ιουνίου 2014 Έχεις δίκιο. Δεν έχω παράπονο. Μην είμαστε και πλεονεκτες. !!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Ιουνίου 2014 Author #20 Share 17 Ιουνίου 2014 Αααα ξέχασα εγώ πήρα 1 κίτρινο σκουλήκι που δεν μπόρεσα να βγάλω φώτο 1 άσπρο σκουλήκι Πράσινα μανιτάρια Και κάτι zoanthus Τα 3 τελευταία τα έδωσα στον νονό μου να τα βάλει στο ενυδρείο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Ιουνίου 2014 Author #21 Share 17 Ιουνίου 2014 Τι έγινε βρε παιδιά? Τόσοι ήμασταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιουνίου 2014 Author #22 Share 22 Ιουνίου 2014 Επιτέλους έπιασα το σκουλήκι Ευχαριστώ στο Μιχάλη (mad23) Για την επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 23 Ιουνίου 2014 #23 Share 23 Ιουνίου 2014 ζηλευω αφανταστα που δε καταφερα να ερθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Ιουνίου 2014 #24 Share 24 Ιουνίου 2014 Επιτέλους έπιασα το σκουλήκι Ευχαριστώ στο Μιχάλη (mad23) Για την επιλογή 1403457986352.jpg το ροζ τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Ιουνίου 2014 Author #25 Share 24 Ιουνίου 2014 Το ροζ είναι ενα πρώην κατακόκκινο open brain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος