Sakisdraminos 15 Ιουνίου 2014 #1 Share 15 Ιουνίου 2014 καλησπερα θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για την συγκεκριμενη πεταλουδα. μιας και την ειχα παρει μια φορα στα 180λτ και μου πεθανε σε δυο μερες αν και ηταν μικρο σε μεγεθος..... δεν ξερω τον λογο αλλα εμαθα οτι ειναι δυσκολο. παρακαλω αμα καποιος το ειχε μερικες λεπτομεριες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Ιουνίου 2014 #2 Share 15 Ιουνίου 2014 χα χα είχα σκοπό να ανοίξω ακριβώς το ίδιο θέμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Ιουνίου 2014 #3 Share 15 Ιουνίου 2014 Παλιότερα είχα κρατήσει κάποιο για 2 μήνες.... αυτό που έχω τώρα το έχω πάνω από 15 μέρες και δείχνει να πηγαίνει καλά, τσιμπολογάει συνεχώς από τα βράχια. Όχι ότι σημαίνει και κάτι, γιατί και το άλλο που είχα έτσι έκανε και απλά ένα πρωί το βρήκα νεκρό. Από τροφή δεν παρατήρησα να τρώει κάτι... μόνο ότι βρίσκει στον βράχο, κοπίποδα δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Ιουνίου 2014 #4 Share 15 Ιουνίου 2014 (edited) Παλιότερα είχα κρατήσει κάποιο για 2 μήνες.... αυτό που έχω τώρα το έχω πάνω από 15 μέρες και δείχνει να πηγαίνει καλά, τσιμπολογάει συνεχώς από τα βράχια. Όχι ότι σημαίνει και κάτι, γιατί και το άλλο που είχα έτσι έκανε και απλά ένα πρωί το βρήκα νεκρό.Βαγγελη αρτεμια μισιδα δοκιμασε?ειναι ειδη η ρουφιανα σε κατασταση συναγερμου. Από τροφή δεν παρατήρησα να τρώει κάτι... μόνο ότι βρίσκει στον βράχο, κοπίποδα δηλαδή Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2014 #5 Share 15 Ιουνίου 2014 1φορα την δοκιμασα και την ειχα για 1,5 μηνα.την ειχα ταισει οτι κυκλοφορει στην αγορα απο τροφη.τα απαντα μιλαμε.κατεψυγμενες οτι κωδικος κυκλοφορει,φτιαγμενες απο μενα επισης και τα παντα απο ξηρη τροφη σε ολες τις γνωστες μαρκες. αποχαιρετησε τον ματαιο αυτο κοσμο,και εγω βρεθηκα με γεματο ψυγειο απο τροφες και τα ιδια στο ντουλαπι μου. ανακαλυψα βεβαια νεες βρισιες.ισως ηταν το πιο σημαντικο που εγινε εκεινη την εποχη.ποτε ξανα λοιπον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Ιουνίου 2014 #6 Share 15 Ιουνίου 2014 εχω κρατήσει περίπου 4 μήνες και έτρωγε όλες τις κατεψυγμένες και για την απώλεια ευθύνεται το tang που εχω μέσα που μου την καθάρισε σε λίγα λεπτά μετά απο πολυ καιρό που τα ειχα μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 15 Ιουνίου 2014 #7 Share 15 Ιουνίου 2014 (edited) Τα κιτάπια μου λένε πως είχα αγοράσει αυτό το ψάρι στις 5 Γενάρη 1993 και απεβίωσε στις 18 Ιούλη 1994. Με όσες πεταλούδες πειραματιζόμουν στα πρώτα μου βήματα θυμάμαι πως έδινα γαρίδες και μύδια από το ψαρά της γειτονιάς. Τότε δεν υπήρχαν ειδικές κατεψυγμένες τροφές για ψάρια και βέβαια ούτε πολλά pet shop για θαλασσινά. Θυμάμαι κατέβαινα στον Ιμιρτζιάδη, στη Καλλιθέα, με δυο συγκοινωνίες απ' τη Γλυφάδα για να πάρω τη "δόση" μου και αν κατάφερνα να μαζέψω και κάνα χαρτζιλίκι, αγόραζα και κανένα ψαράκι. Ωραίες αναμνήσεις... Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2014 - timor Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 16 Ιουνίου 2014 #8 Share 16 Ιουνίου 2014 Την ειχα 4 μήνες την ειχα αγοράσει γιατί είχα πρόβλημα με τις απτεσιες αλλά δεν τις ακουμπούσε τις απτεσιες προτιμούσε να τρώει flakes τις ocean nutrition prime reef και την έχασα στην τούμπα που έπαθα πέρσι τον Αύγουστο λόγω ρεύματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Ιουνίου 2014 #9 Share 16 Ιουνίου 2014 Εσύ τουλάχιστον την έχασες από κάποιο πρόβλημα... εγώ που την έχασα έτσι στα ξαφνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 16 Ιουνίου 2014 #10 Share 16 Ιουνίου 2014 Έχω αγοράσει 3 φορές , έχουν ζήσει από περίπου 2 μήνες το καθένα , έτρωγαν μόνο από το βράχο και έφαγαν όλες τις αιπτάσιες. Τα chelmon έφυγαν , οι αιπτάσιες δάσωσαν. Περιμένω να πιάσω το green wrasse για να βάλω bergia, ή να το ξεστήσω λόγω ότι μπούχτησα και να βάλω χρυσόψαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουνίου 2014 #11 Share 16 Ιουνίου 2014 Έχω αγοράσει 3 φορές , έχουν ζήσει από περίπου 2 μήνες το καθένα , έτρωγαν μόνο από το βράχο και έφαγαν όλες τις αιπτάσιες. Τα chelmon έφυγαν , οι αιπτάσιες δάσωσαν. Περιμένω να πιάσω το green wrasse για να βάλω bergia, ή να το ξεστήσω λόγω ότι μπούχτησα και να βάλω χρυσόψαρα. τι λες Παναγιωτη βαλε bergia δεν θα τα πειραξει ,ειναι τοξικα και το ξερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 16 Ιουνίου 2014 #12 Share 16 Ιουνίου 2014 τι λες Παναγιωτη βαλε bergia δεν θα τα πειραξει ,ειναι τοξικα και το ξερει. Are you sure ? ή θα του κάνω δείπνο αρκετά ευρώ ? Αν έχεις δίκιο , διάλεξε ποιο κοράλι μου θέλεις να σου το φραγκάρω. Αν όχι , φραγκάρεις εσύ ....... Δεν περίμενα ότι θα παίζαμε στοίχημα και με κοράλλια ............................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Ιουνίου 2014 #13 Share 16 Ιουνίου 2014 (edited) Αφου λεφτα δεν εχουμε, στραγαλια δεν εχουμε, παστουρμα σιγα μην διναμε, ας τζογαρουμε με κοραλλια!!!! Τα ρεστα μου στον Νικολα!! Υγ: παρακαλουντε ολα τα μελοι που δεν εχουν οικονομικα ή χρονικα ή προβληματα υγεια, να καταπιουν η να φτυσουν ακομα καλητερα αυτην την καραμελα " θα το ξεστησω" ή "θα τραβιξω μπριζες" ή "βαρεθηκα την μιζερη μου φυση"(Νικολας Ασιμος αυτο ), γιατι θα "κοιμηθουνε" με τα ψαρια καμια μερα!!!! Ευχαριστω χεχεχεχεχεχεεεεε!!! Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουνίου 2014 #14 Share 16 Ιουνίου 2014 Are you sure ? ή θα του κάνω δείπνο αρκετά ευρώ ? Αν έχεις δίκιο , διάλεξε ποιο κοράλι μου θέλεις να σου το φραγκάρω. Αν όχι , φραγκάρεις εσύ ....... Δεν περίμενα ότι θα παίζαμε στοίχημα και με κοράλλια ............................... Πανο μου 100% εισαι μονο οταν βγει ο υποψηφιος θηρευτης εξω.Απο εκει και περα εχεις απολυτο δικιο οτι εαν δεν κατσει το μενου του ειναι αρκετα ακριβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουνίου 2014 #15 Share 16 Ιουνίου 2014 Are you sure ? ή θα του κάνω δείπνο αρκετά ευρώ ? Αν έχεις δίκιο , διάλεξε ποιο κοράλι μου θέλεις να σου το φραγκάρω. Αν όχι , φραγκάρεις εσύ ....... Δεν περίμενα ότι θα παίζαμε στοίχημα και με κοράλλια ............................... ενδιαφερον το στοιχημα χαχαχαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Ιουνίου 2014 #16 Share 16 Ιουνίου 2014 Βρείτε μου ένα που να τρώει flakes και το πληρώνω (σε λογικά πλαίσια) όσο θέλετε! Ένα από τα αγαπημένα μου ζωντανά αλλά πολύ πολύ δύσκολο.... Κι επειδή δένομαι με τα ψαράκια μου, δεν το έχω τολμήσει ακόμα ενώ δεν έχω και σκοπό, αν δεν βρω κάποιο που να τρώει στα σίγουρα! Άσε που έχω την εντύπωση πως ο χαβανέζος μου θα το κάνει yoyo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 16 Ιουνίου 2014 #17 Share 16 Ιουνίου 2014 (edited) http://s258.photobucket.com/user/urchsearch/media/2013-03-27115558_zps12b3b802.mp4.html Ψαχνωντας τροφες γαι τον....μανδαρινο μου, βρηκα to paραπανω βιντεο, που μαζι με αλλα ψαρια, και η πεταλουδα κανει σαν τρελη για ζωντανα grindal!!!!http://www.aquazone.gr/forums/topic/95186-grindal-worms/?hl=grindal Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2014 - gregkn73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Ιουνίου 2014 #18 Share 16 Ιουνίου 2014 πολυ ενδιαφερον για να δουμε εχει καποιος εδω μεσα αναλογη εμπειρια? και για ποσο καιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 1 Ιουλίου 2014 Author #19 Share 1 Ιουλίου 2014 υπαρχει καποιο κολπο γιανα παρατηνουμε την ζωη της πεταλουδας? σκεφτομαι να βαλω μια αυτες της μερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 1 Ιουλίου 2014 #20 Share 1 Ιουλίου 2014 υπαρχει καποιο κολπο γιανα παρατηνουμε την ζωη της πεταλουδας? σκεφτομαι να βαλω μια αυτες της μερες! Εγω αν εβαζα θα δοκιμαζα grindal και ζωντανη νεοεκκολαφθεισα αρτεμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 2 Ιουλίου 2014 Author #21 Share 2 Ιουλίου 2014 Καλο ακουγετε! Ta grindal απο που τα περνω και σε τι μορφη; Αρτεμια το εχω σκεφτει να κανω και γιατα υπολοιπα ψαρια του ρεεφ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος