StayInTheTrees 15 Ιουνίου 2014 #1 Share 15 Ιουνίου 2014 Θα μπορουσαν να τα ενταΞουμε στις διατροφικες συνη8ειες κυριως σε ψαρια 8ηρευτες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicKtheGreeK1100 15 Ιουνίου 2014 #2 Share 15 Ιουνίου 2014 Φυσικα. Υπαρχουν πολλες λιστες με διατροφικες λεπτομερειες. Και υπαρχουν πολλα ακομα feeders (dubia roaches, turkistan roaches, ακριδες κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayInTheTrees 15 Ιουνίου 2014 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω πλ γιατι πηρα χτες να ριχνω στα red belly μου και η8ελα να δω εαν ειναι καταλληλα για αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicKtheGreeK1100 15 Ιουνίου 2014 #4 Share 15 Ιουνίου 2014 Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι διατροφικα σωστο για αυτα, οποτε πρεπει να ψαξεις για τις διατροφικες αναγκες των ψαριων σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayInTheTrees 15 Ιουνίου 2014 Author #5 Share 15 Ιουνίου 2014 τα πανε μαρουλι.....τι να πω 8α τα συνεχισω μου τα χουν προτεινει !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος