basilis 15 Ιουνίου 2014 #1 Share 15 Ιουνίου 2014 Γιατί μια αγγελία που εχω στήλει δεν έχει αναίβει ακόμα μπορεί κάποιος να το δει? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Ιουνίου 2014 #2 Share 15 Ιουνίου 2014 Ποτέ την ανεβασες? Αν το έκανες σήμερα περίμενε να εγκριθεί Αν πάλι το είχες κάνει τις προηγούμενες μέρες , τότε δεν θα τηρουσες τους κανονισμούς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 16 Ιουνίου 2014 Author #3 Share 16 Ιουνίου 2014 Έχει μέρες που την έβαλα, αλλά δεν νομίζω να μην τηρώ κάποιον κανόνα. Η τελευταία φορά που είχα βάλει αγγελία ήταν πολύ καιρό πρίν. Νομίζω πάνω απο 2 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Ιουνίου 2014 #4 Share 16 Ιουνίου 2014 Για ξαναψαξε τι δεν εκανες καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Ιουνίου 2014 #5 Share 16 Ιουνίου 2014 Έχει μέρες που την έβαλα, αλλά δεν νομίζω να μην τηρώ κάποιον κανόνα. Η τελευταία φορά που είχα βάλει αγγελία ήταν πολύ καιρό πρίν. Νομίζω πάνω απο 2 μήνες. εαν υπαρχει ανοιχτη αγγελια στην ιδια κατηγορια η επομενη δεν εγκρινετε πρεπει να δωσεις εντολη να σβηστει η προηγουμενη και μετα θα ανεβει η νεα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 16 Ιουνίου 2014 Author #6 Share 16 Ιουνίου 2014 Eυχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος