George81 13 Ιουνίου 2014 #1 Share 13 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδία! Έχω να μπω πολύ καιρό και διαβάζοντας μου γεννήθηκαν απορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα ψαράκια. Είναι πολύ όμορφα και δεν έχω δει τα προτιμάει γενικά κανένας... Υπάρχει λόγος σε αυτό; Είναι απαιτητικά γενικά; Από ότι διάβασα στο profile τους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις… Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Ιουνίου 2014 #2 Share 13 Ιουνίου 2014 Χαθηκες Υπαρχουν αρκετοι φιλοι που φιλοξενουν αυτα τα ψαρακια.(και εγω εχω 3 ειδη)θελουν μεγαλα ενυδρεια, και γιαυτο ειναι καπως πιο δυσκολα να τα συνανταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 13 Ιουνίου 2014 Author #3 Share 13 Ιουνίου 2014 Οι απαιτήσεις δεν έιναι όπως τα κοινά ήδη malawi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Ιουνίου 2014 #4 Share 13 Ιουνίου 2014 Ναι ,απλα δεν ειναι πετροψαρο,και ειναι σαρκοφαγο,κατα τα αλλα ομοια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 13 Ιουνίου 2014 Author #5 Share 13 Ιουνίου 2014 Χάθηκα φίλε λόγω μωρού !θέλει πολύ ξενύχτι!τώρα μου τα άλλαξε η γυναίκα και θέλει πάλι ενυδρείο και ψάχνομαι !οπότε...σαν τις υπόλοιπες κιχλιδες. 3+1 και τις γνωστές διαστάσεις!έχεις καμία συμβουλή? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Ιουνίου 2014 #6 Share 13 Ιουνίου 2014 Μπραβο στη γυναικα σου και μπραβο και σε σενα! Και να σας ζησει το μωρο! Για θυμισε διαστασεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 13 Ιουνίου 2014 #7 Share 13 Ιουνίου 2014 Απο τα πιο ομορφα ειδη Malawi..Διατηρω δυο ειδη σε χωριστα ενυδρεια(Νομιζω οτι υβριδιζουν μεταξυ τους ,ας το διευκρινισει καποιος..).Θελουν λιτρα και εκμεταλευονται και το υψος,'γεμιζουν' το ενυδρειο..Εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο ηρεμα απο τα mbuna και απο αλλα non mbuna.Για να παρουν και να διατηρουν τα καταπληκτικα τους χρωματα θελουν καλο φαι και καλες συνθηκες..Προσεξε γιατι κυκλοφορουν πολλα υβριδια που ειναι σαν καρναβαλοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Ιουνίου 2014 #8 Share 14 Ιουνίου 2014 (edited) Απο τα πιο ομορφα ειδη Malawi..Διατηρω δυο ειδη σε χωριστα ενυδρεια(Νομιζω οτι υβριδιζουν μεταξυ τους ,ας το διευκρινισει καποιος..).Θελουν λιτρα και εκμεταλευονται και το υψος,'γεμιζουν' το ενυδρειο..Εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο ηρεμα απο τα mbuna και απο αλλα non mbuna.Για να παρουν και να διατηρουν τα καταπληκτικα τους χρωματα θελουν καλο φαι και καλες συνθηκες..Προσεξε γιατι κυκλοφορουν πολλα υβριδια που ειναι σαν καρναβαλοι.. Οτι μπορει να υβριδισουν,υπαρχει πιθανοτητα.Αλλα αν υπαρχουν λιτρα ,μηκος,και καταλληλες ποσοτητες θηλυκων,τοτε δεν ξενοκοιταζουν Σιγουρα ομως,η Jakop,δεν υβριδιζει με καμια αλλη,λογο σωματοδομης,αλλα και μεγεθους.Φιλοξενω,jakop,baenzi,rubin,και δεν υβριδισαν ποτε.παρολο οι baenzi ειναι δυχως αρσενικο,εδω και ενα χρονο. Να διευκρινισω οτι,οποιος θελει αναπαραγωγες,ας μην τα βαλει μαζι,εκτος απο την jakop. Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2014 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 14 Ιουνίου 2014 Author #9 Share 14 Ιουνίου 2014 145x45x50 διαστάσεις..2 χαρέμια είναι καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 14 Ιουνίου 2014 Author #10 Share 14 Ιουνίου 2014 Μπραβο στη γυναικα σου και μπραβο και σε σενα! Και να σας ζησει το μωρο! Για θυμισε διαστασεις; Ευχαριστώ Αντώνη!χάθηκα λίγο λόγω υποχρεώσεων αλλά θα επανέλθω!όλα καλά εσύ?πως πανε τα ψαρακια σού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Ιουνίου 2014 #11 Share 14 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ Αντώνη!χάθηκα λίγο λόγω υποχρεώσεων αλλά θα επανέλθω!όλα καλά εσύ?πως πανε τα ψαρακια σού? Επ! Θοδωρης! Μια χαρα φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 14 Ιουνίου 2014 Author #12 Share 14 Ιουνίου 2014 Επ! Θοδωρης! Μια χαρα φιλαρακι!Πωπω φίλε η ζέστη βαραει στο κεφάλι !χάχα!τι κόλλημα έφαγα!?!?!!Στάλθηκε από το E9Q μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Ιουνίου 2014 #13 Share 15 Ιουνίου 2014 145x45x50 διαστάσεις..2 χαρέμια είναι καλά? Μια χαρα ειναι,απλα τα θηλυκα τους ειναι ολα καφε,και σχεδον ομοια.Οποτε δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα,να κρατας τοσα λιτρα,για δυο αρσενικα. Αν σου αρεσουν τοσο πολυ,γιατι δεν βαζεις μεσα,μονο 10-12 διαφορα αρσενικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 15 Ιουνίου 2014 #14 Share 15 Ιουνίου 2014 Μια χαρα ειναι,απλα τα θηλυκα τους ειναι ολα καφε,και σχεδον ομοια.Οποτε δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα,να κρατας τοσα λιτρα,για δυο αρσενικα. Αν σου αρεσουν τοσο πολυ,γιατι δεν βαζεις μεσα,μονο 10-12 διαφορα αρσενικα ? Δεν μπορουν να συνδιαστουν με mbuna?Δηλαδη ενα ή δυο αρσενικα με 4-5 θυληκα auronacara ενος ειδους και ενα δυο χαρεμια απο τα πιο ησυχα πετροψαρα να γεμιζουν και ολα τα επιπεδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 15 Ιουνίου 2014 #15 Share 15 Ιουνίου 2014 Δεν μπορουν να συνδιαστουν με mbuna?Δηλαδη ενα ή δυο αρσενικα με 4-5 θυληκα auronacara ενος ειδους και ενα δυο χαρεμια απο τα πιο ησυχα πετροψαρα να γεμιζουν και ολα τα επιπεδα.. Μπορει να συνδιστει με πανφαγες μπουνες(πχ labido) Αν βαλεις μονο μια ρατσα θηλυκιας,θα γινει Β παγκοσμιος Για το μονο που ειμαι σιγουρος 100% ειναι οτι μπορει να βαλει 2 χαρεμια σε αυτο το ενυδρειο,το ενα ομως να ειναι Jakop,το αλλο οτι ναναι.+1 με 2 μπουνες παμφαγες.Το <<προβλημα >> με τις αλονοκαρες ειναι τα θηλυκα.που ειναι ομοια και ολα καφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 15 Ιουνίου 2014 #16 Share 15 Ιουνίου 2014 Παρακολουθώ το θέμα αλλά για την ώρα δεν έχω να προσθέσω κάτι :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 15 Ιουνίου 2014 Author #17 Share 15 Ιουνίου 2014 Και εγώ ακόμα μπερδεμένος είναι.μου αρέσουν τα συγκεκριμένα ψαρά αλλά θέλω και γέννες...μπέρδεμα Στάλθηκε από το E9Q μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 16 Ιουνίου 2014 #18 Share 16 Ιουνίου 2014 Μεχρι πριν λιγες μερες ειχα σε ενα ενυδρειο για 2 περιπου μηνες 2 αρσενικα jacobfreibergi 5 θυλικα τους και 7 λαμπιδο 1 αρσενικο 6 θυλικα. Αulonocara με λαμπιδο τα πηγαιναν περιφιμα και μου εδωσαν 6 μπουκωματα, 4 τα λαμπιδο και 2 τα jaco.To μονο θεμα ηταν οτι πολλες φορες μετα το φαγητο το κυριαρχο αρσενικο και αρχηγος του ενυδρειου aulonocara που ηταν και 12 εκατοστα την επεφτε στο αλλο αρσενικο aulonocara χωρις ομως να υπαρξει τραυματισμος η στρεσαρισμα. Εγω Στην θεση σου (αφου θες να δοκιμασεις aulonocara) θα εβαζα αρσενικα aulonocara κυριαρχα και μεγαλα ψαρια, και μικροτερα mbuna labido η acei που ειναι απο τα ποιο ηρεμα mbuna . Υπαρχει νομιζω και ενας συχνομπιστας που πουλαει αυτην την στιγμη aulonocara red dragon , μαζι με acei νομιζω θα εδειχναν υπεροχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 16 Ιουνίου 2014 Author #19 Share 16 Ιουνίου 2014 Μεχρι πριν λιγες μερες ειχα σε ενα ενυδρειο για 2 περιπου μηνες 2 αρσενικα jacobfreibergi 5 θυλικα τους και 7 λαμπιδο 1 αρσενικο 6 θυλικα. Αulonocara με λαμπιδο τα πηγαιναν περιφιμα και μου εδωσαν 6 μπουκωματα, 4 τα λαμπιδο και 2 τα jaco.To μονο θεμα ηταν οτι πολλες φορες μετα το φαγητο το κυριαρχο αρσενικο και αρχηγος του ενυδρειου aulonocara που ηταν και 12 εκατοστα την επεφτε στο αλλο αρσενικο aulonocara χωρις ομως να υπαρξει τραυματισμος η στρεσαρισμα. Εγω Στην θεση σου (αφου θες να δοκιμασεις aulonocara) θα εβαζα αρσενικα aulonocara κυριαρχα και μεγαλα ψαρια, και μικροτερα mbuna labido η acei που ειναι απο τα ποιο ηρεμα mbuna . Υπαρχει νομιζω και ενας συχνομπιστας που πουλαει αυτην την στιγμη aulonocara red dragon , μαζι με acei νομιζω θα εδειχναν υπεροχα Για τι διαστάσεις μιλάς ? Στάλθηκε από το E9Q μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 16 Ιουνίου 2014 #20 Share 16 Ιουνίου 2014 Σε λιγοτερα απ τα δικα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος