Jump to content

Πλατάκια: Απο Χαρέμι ->Ζευγάρι ->Χαρέμι Ξανά

jajo

Recommended Posts

Γεια χαρά,

Μετά από πολλές αρρώστιες (βλέπε προηγούμενα ποστ και ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σας) έχω μείνει με ένα ζευγάρι πλατάκια και μία ξιφοφορίνα σε 140 λίτρα. Επίσης υπάρχουν και 8 γκάπυ μωρά και μερικά πλάτυ μωρά (υπολογίζω 4-5 άλλα μπορεί να είναι και πιο πολλά). Επίσης και καμία 30άρια λαθρεπιβάτες. Θέλω να ξανακάνω τα πλατάκια χαρέμι, δηλαδή να βάλω 2-3 θηλυκά ακόμη. Φοβάμαι ότι ο αρσενικός θα μου την ψοφίσει στο κυνήγι και ότι ίσως να στραφεί και προς την ξιφοφορίνα για ζευγάρωμα (ιβριδισμο) που μέχρι τώρα την αγνοεί παντελώς.

Δύο σενάρια:

1) Αγοράζω από πετ σοπ αλλά έχω να αντιμετωπίσω πάλι το ενδεχόμενο να κουβαλάνε αρρώστιες. Δεν γνωρίζω ακόμα και πολλά για να μπορώ να εντοπίσω τα άρρωστα-στρεσαρισμένα ψάρια έγκαιρα. Θα μπορούσα να αρχίσω την χρήση ΕΚΤΟΖΟΝ με την εισαγωγή τους άλλα και πάλι, εάν κάτι δεν πάει καλά δεν έχω 2ο ενυδρείο για καραντίνα.

2) Να βρω/αγοράσω μερικά από το φόρουμ που τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα έχουν αρρώστιες.

Περιμένω τις γνώμες σας.

Ευχαριστώ

http://www.aquazone.gr/forums/topic/74611-aadheeyaiioao-oaeth-oeunea/

ετσι θα καταλαβεις

βεβαια απο το φορουμ θα ηταν καλυτερα!!! Περισσοτερη σιγουρια!!

Ενταξει ας μην ειμαστε και υπερβολικοι! Τα πετ σοπ δεν ειναι και δαιμονες!

βγαζεις αμεσα την ξιφοφορινα και την δινεις, αφου βεβαιωθεις οτι δεν ειναι εγκυος!

βρες πλατακια απο αγγελιες... αν οχι τοτε πας σε πετ σοπ, αν εχεις ενα 20-30λιτρο για καραντινα ,θα ειναι οτι καλυτερο.

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Την έχω πατήσει από τα πετ σοπ γι' αυτό είμαι επιφυλακτικός (και επίσης δεν έχω καραντίνα).

Ναι το ξέρω για την ξιφοφορίνα είναι μια απόφαση που πρέπει να παρθεί άμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...