timor 12 Ιουνίου 2014 #1 Share 12 Ιουνίου 2014 Πόσο είπαμε πως κοστίζει αυτό το ψάρι για τα ενυδρεία μας; Έ να λοιπόν σε τιμή ευκαιρίας για το φας σε σουσι μαγαζί στη Χαβάη, με περίπου 6.00 $ το κιλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Ιουνίου 2014 #2 Share 12 Ιουνίου 2014 Όχι ρε φίλε!! Τώρα χτύπησες κατευθείαν στην καρδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Ιουνίου 2014 #3 Share 12 Ιουνίου 2014 Όχι ρε φίλε!! Τώρα χτύπησες κατευθείαν στην καρδιά. Θα ειπα μολις το ειδα κριμαααα τα ψαρια , αντι να τα βαζουν στα ενυδρεια τους καθονται και τα τρωνε ΥΓ πουλανε και ζωντανα? αν ειναι να παμε να παρουμε μερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 12 Ιουνίου 2014 #4 Share 12 Ιουνίου 2014 6€ το κιλό με ick η χωρίς; παιδιά φανταστείτε τι ενυδρείο μπορούσαμε να φτιάξουμε αν ζούσαμε εκεί και με πόσο μικρό κόστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 12 Ιουνίου 2014 #5 Share 12 Ιουνίου 2014 Οχι δεν γινεται!!!! Δεν ειναι δυνατόν!!! Αυτη η εικόνα θα με στοιχειώσει για το υπόλοιπο της ζωής μου.... Πω...εφιάλτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Ιουνίου 2014 #6 Share 12 Ιουνίου 2014 εμεις βλεπουμε αχχιλεα αυτη το βλεπουν τσιπουρα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Ιουνίου 2014 #7 Share 12 Ιουνίου 2014 6$ το κιλο οποτε 4 ευρω περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 12 Ιουνίου 2014 #8 Share 12 Ιουνίου 2014 Όχι ρε φίλε!! Τώρα χτύπησες κατευθείαν στην καρδιά. Κι εμένα φίλε timor με χτύπησες κατάκαρδα....... Μου θύμησες ότι έκλεισε το αγαπημένο μου Γιαπωνέζικο εστιατόριο, και μου λείπουν τα πεντανόστιμα sushi που έφτιαχνε..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Ιουνίου 2014 #9 Share 13 Ιουνίου 2014 Κι εμένα φίλε timor με χτύπησες κατάκαρδα....... Μου θύμησες ότι έκλεισε το αγαπημένο μου Γιαπωνέζικο εστιατόριο, και μου λείπουν τα πεντανόστιμα sushi που έφτιαχνε..... θεός!! χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 13 Ιουνίου 2014 Author #10 Share 13 Ιουνίου 2014 Κι εμένα φίλε timor με χτύπησες κατάκαρδα....... Μου θύμησες ότι έκλεισε το αγαπημένο μου Γιαπωνέζικο εστιατόριο, και μου λείπουν τα πεντανόστιμα sushi που έφτιαχνε..... Furin kazan φίλε μου, Απόλλωνος 2, πίσω από το Σύνταγμα. Το καλύτερο Sushi!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 13 Ιουνίου 2014 #11 Share 13 Ιουνίου 2014 (edited) Το εχω φάει και αυτό με το κουταλακι, αλλά ποιο πολύ μου άρεσε το East Pearl στο Πασαλιμάνι. Λύκο, ξέρεις ότι τα βλέπω με άλλη λογική. Τα πάντα εν σοφία εποίησε ο Κύριος, αλλά όλα είναι προς τέρψιν των αναγκών των κορυφαίων καταναλωτών των οικοσυστημάτων. Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2014 - Mr_Zoo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Ιουνίου 2014 #12 Share 13 Ιουνίου 2014 Γιώργο εσύ είσαι ένα είδος από μόνο σου.... θηρευτής με όλη τη σημασία !!! Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...(και συνεπώς τα καταβροχθίζω κιόλας) χχαχαχαχαχχαχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Ιουνίου 2014 #13 Share 13 Ιουνίου 2014 Το εχω φάει και αυτό με το κουταλακι, αλλά ποιο πολύ μου άρεσε το East Pearl στο Πασαλιμάνι. Λύκο, ξέρεις ότι τα βλέπω με άλλη λογική. Τα πάντα εν σοφία εποίησε ο Κύριος, αλλά όλα είναι προς τέρψιν των αναγκών των κορυφαίων καταναλωτών των οικοσυστημάτων. μαζι σου και εγω φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Ιουνίου 2014 #14 Share 13 Ιουνίου 2014 Κι εμένα φίλε timor με χτύπησες κατάκαρδα....... Μου θύμησες ότι έκλεισε το αγαπημένο μου Γιαπωνέζικο εστιατόριο, και μου λείπουν τα πεντανόστιμα sushi που έφτιαχνε..... Γεια σου ρε γιωργαρε!!! Ετσι για ενημερωση σε οσους δεν εχουν κατσει σε τραπεζι μαζι τους.....γιωργος και λυκουργος αποτελουν δυο απο τα μεγαλυτερα πιρουνια-κουταλια-μαχαιρια κτλ πανελληνιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 15 Ιουνίου 2014 #15 Share 15 Ιουνίου 2014 Δηλαδη ξερουμε τι θα φανε στην κατοχη εε;;; Εξυπνο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Ιουνίου 2014 #16 Share 15 Ιουνίου 2014 Γεια σου ρε γιωργαρε!!! Ετσι για ενημερωση σε οσους δεν εχουν κατσει σε τραπεζι μαζι τους.....γιωργος και λυκουργος αποτελουν δυο απο τα μεγαλυτερα πιρουνια-κουταλια-μαχαιρια κτλ πανελληνιως ναι γιατι εσυ εισαι λιγοφαγος;;; χαχαχαχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος