diskus fan 24 Ιουλίου 2016 #51 Share 24 Ιουλίου 2016 (edited) Εγώ πάντως... ΔΕΝ έχω χρόνο να σας φτιάξω τα video... και φωτογραφίες έχω πάρα πολλές... αλλά ποίος κάθεται τώρα να τις μικραίνει ( ; ).- Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2016 - diskus fan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Ιουλίου 2016 #52 Share 24 Ιουλίου 2016 ΜΠΡΑΒΟ σου ωρε Στάθη... κουράγιο που το έχεις να τραβάς κάθε μέρα και video.- Ειχα και απο προηγουμενες γεννες Νικο και απο δισκους και απο αλλα ψαρια... Αλλα εχω και εναν πιστιρικα που δεν εχει υσηχια ... Και καποια στιγμη ανοιξε-κλεισε καταφερε και εκαψε τον σκληρο δισκο... Αυτα σωθηκαν γιατι επαθα και εμαθα και αρχισα να τα "κλειδωνω" στο youtube... Εγώ πάντως... ΔΕΝ έχω χρόνο να σας φτιάξω τα video... και φωτογραφίες έχω πάρα πολλές... αλλά ποίος κάθεται τώρα να τις μικραίνει ( ; ).- Αν δεν ειχες εσυ!!!.. Ποιος θα ειχε? Καλο θα ηταν παντως να γινοταν ενα θεματακι με οτι γνωριζουμε για τον τροπο αναπαραγωγης και εκτροφης του συγκεκριμενου ψαριου... Θα σταματουσε για μερικους να ηταν "μυθος" και "αγνωστη" η αναπαραγωγη του.... ... Το εκανες να φαινεται παιχνιδακι! Παιχνιδακι ειναι φιλαρακι!! Θα δεις οταν με το καλο βρουμε ενα καλο ζευγαρακι να βαλουμε σε σενα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 24 Ιουλίου 2016 #53 Share 24 Ιουλίου 2016 Καλά... παιγνιδάκι ΔΕΝ είναι... για να λέμε και την αλήθεια (ΑΝ φυσικά θέλεις να βγούνε όπως πρέπει τα μικρά).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Ιουλίου 2016 #54 Share 24 Ιουλίου 2016 Το εκανες να φαινεται παιχνιδακι! Καλά... παιγνιδάκι ΔΕΝ είναι... για να λέμε και την αλήθεια (ΑΝ φυσικά θέλεις να βγούνε όπως πρέπει τα μικρά).- Τοτε θα το κανουμε να μοιαζει παιχνιδακι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 24 Ιουλίου 2016 #55 Share 24 Ιουλίου 2016 Γι αυτο ειπα φαινεται παιχνιδακι. Δεν ειναι. Ο σταθης που εχει βγαλει τοσες γεννες το εχει παρει το καλαι. Α σταθη εσενα στο εχω ξαναστειλει https://youtu.be/Jz6UJjj0Rb8 Καποια στιγμη θα το φτιαξουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 24 Ιουλίου 2016 #56 Share 24 Ιουλίου 2016 Θα με "μπριζώσετε" να ανοίξω θέμα με τις 2 τελευταίες γέννες μου φαίνεται... αλλά ΑΝ το κάνω θα βάλω μόνο φωτογραφίες. Το να κάθομαι να ψάχνω τα video... θα μου είναι πολύ χρονοβόρο, άσε που τα παλιά που έχω, είναι σε κασέτα (με ταινία).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 24 Ιουλίου 2016 #57 Share 24 Ιουλίου 2016 (edited) Θα με "μπριζώσετε" να ανοίξω θέμα με τις 2 τελευταίες γέννες μου φαίνεται... αλλά ΑΝ το κάνω θα βάλω μόνο φωτογραφίες. Το να κάθομαι να ψάχνω τα video... θα μου είναι πολύ χρονοβόρο, άσε που τα παλιά που έχω, είναι σε κασέτα (με ταινία).- Δωσε υλικο και ας ειναι σε ηχητικα δισκακια 45 στροφων...Με το πως "πλατσουριζουν"πριν και κατα την διαρκεια του ζευγαρωματος.... Χαχαχαχα... Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2016 - stathis spithas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 24 Ιουλίου 2016 #58 Share 24 Ιουλίου 2016 Μπραβο σταθακη. Αυτα ειναι τα ωραια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Ιουλίου 2016 Author #59 Share 26 Ιουλίου 2016 Ρε σεις, μην σπαμαρετε. Αφηστε το καθαρο. Ρε συ Σταθη, εβαλες τοσα βιντεο αλλα μια πληροφορια δεν ειπες. Send from the Heart of Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 26 Ιουλίου 2016 #60 Share 26 Ιουλίου 2016 Ρε σεις, μην σπαμαρετε. Αφηστε το καθαρο.Ρε συ Σταθη, εβαλες τοσα βιντεο αλλα μια πληροφορια δεν ειπες. Send from the Heart of AmazonasΘα το κανω φιλαρακι μολις βρω χρονο!!Σορρυ για το σπαμ...χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johkouf 30 Αυγούστου 2016 #61 Share 30 Αυγούστου 2016 (edited) Ειδος: Mikrogeophagus ramirezi Λιτρα: 60 ph: 7.2 - 6.8 Συγκατοικοι: Cardinal Tetra Συμπληρωματικα στοιχεία : ΚΗ : 5.5 Υποστρωμα : Fluval strutum Θερμοκρασία : 25c Λυπανση : EI dosing Φωτισμος : neo solar intense led 35 watt Θα ανεβασω συντομα και βιντεακι ! Mode edit:Σου ενωσα τα ποστ για να ειναι μαζεμενες οι πληροφοριες σου. Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2016 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος