rastafarian 10 Ιουνίου 2014 #26 Share 10 Ιουνίου 2014 πιο πανω λεει για sagitarria subullata (αν το γραφω σωστα) ειναι γρασιδι το οποιο θελει υποστρωμα και νομιζω co2 Το διαβασες καλα το προφιλ του φυτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #27 Share 10 Ιουνίου 2014 οκ δεν θελει co2 αλλα λεει ΄΄ φυτευμα κατευθειαν στο υποστρωμα ΄΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιουνίου 2014 #28 Share 10 Ιουνίου 2014 Θελει λιγο co2 και μπορει να φυτευτει και σε σκετο χαλικι η αμμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #29 Share 10 Ιουνίου 2014 τοτε μαλλον πρεπει να ενημερωσετε το προφιλ του φυτου Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιουνίου 2014 #30 Share 10 Ιουνίου 2014 Μια χαρα ειναι το προφιλ,δεν χρειαζετε να ενημερωσουμε κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #31 Share 10 Ιουνίου 2014 οκ τοτε...παντως νομιζω οτι ενας αρχαριος (οπως και εγω) αμα δει το προφιλ θα μπερδευτει γιατι λεει μονο για υποστρωμα και οχι και για χαλικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #32 Share 10 Ιουνίου 2014 Καθαρίστηκε το φίλτρο, μπολιάστηκε, μπήκαν βακτήρια, νερό, βγήκε το ξύλο και ξεκινάμεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιουνίου 2014 #33 Share 10 Ιουνίου 2014 Το ψαρι ποτε θα μπει Νικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #34 Share 10 Ιουνίου 2014 καπακι δεν εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #35 Share 10 Ιουνίου 2014 ρωταει μην βρεις το ψαρι καμια μερα στο πατωμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #36 Share 10 Ιουνίου 2014 Το ψαρι ποτε θα μπει Νικο? Επειδή πρέπει να το παραγγείλω κι αυτό, δεν ξέρω ακόμη. Πάντως επειδή είχα φτιάξει κι εγώ αρκετά προφίλ φυτών, το φύτεμα αναφέρεται στο αν το φυτεύεις κανονικά (στο υπόστρωμα) , αν το δένεις σε ξύλο/πέτρα και αν είναι επιφάνειας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιουνίου 2014 #37 Share 10 Ιουνίου 2014 Αφου δεν θα μπει το ψαρι τωρα,τζαμπα μπολιασες Νικο,επρεπε να μπολιασεις μερικες ωρες πριν μπει το ψαρι.Πριν το βαλεις ξαναμπολιασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #38 Share 10 Ιουνίου 2014 Αφου δεν θα μπει το ψαρι τωρα,τζαμπα μπολιασες Νικο,επρεπε να μπολιασεις μερικες ωρες πριν μπει το ψαρι.Πριν το βαλεις ξαναμπολιασε. Βασικά, το φίλτρο το δούλευα πριν 1 βδομάδα, και τα μισά υλικά μπήκαν στο νέο φίλτρο που πήρα, και τα υπόλοιπα είναι τώρα και δουλεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Ιουνίου 2014 #39 Share 10 Ιουνίου 2014 Επειδη μεχρι να ερθει το ψαρι μπορει να μην εχεις καλη βιολογια,πριν το βαλεις ξαναμπολιασε για να εισαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #40 Share 10 Ιουνίου 2014 Επειδη μεχρι να ερθει το ψαρι μπορει να μην εχεις καλη βιολογια,πριν το βαλεις ξαναμπολιασε για να εισαι σιγουρος. Έγινε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #41 Share 10 Ιουνίου 2014 εχεις σκεφτει καποιο συγκεκριμενο ΄΄τυπο ΄΄ μονομαχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #42 Share 10 Ιουνίου 2014 εχεις σκεφτει καποιο συγκεκριμενο ΄΄τυπο ΄΄ μονομαχου? Μπαα, έτσι κι αλλιώς δεν έχω το προνόμιο να επιλέξω, θα επικοινωνήσω με έναν φίλο καταστηματάρχη, για να μου διαλέξει έναν ωραίο, μπλε στο χρώμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #43 Share 10 Ιουνίου 2014 αμα βρεις halfmoon (σπανιο) μην τον χασεις ...αξιζει..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιουνίου 2014 #44 Share 10 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίοι οι halfmoon ΑλλΑ εκτός οτι τους βρίσκεις Σπάνια Ειναι και λίγο ακριβοί Βέβαια αξίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #45 Share 10 Ιουνίου 2014 Έναν απλό θέλω, σαν το πρώτο που είχα χρόονια πριν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 10 Ιουνίου 2014 #46 Share 10 Ιουνίου 2014 (edited) τι σπανιο ρε μαγκες, Αθηνα μενετε τι να πουμε κι εμεις! η αβυσσος φερνει συχνα.. πολλα και σπανια ψαρια.. φερνει και hm. βαλε κανενα σαλιγκαρακι μεχρι να ερθει το ψαρι, μην χασεις το μπολιασμα. Έγινε επεξεργασία 10 Ιουνίου 2014 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #47 Share 10 Ιουνίου 2014 τι σπανιο ρε μαγκες, Αθηνα μενετε τι να πουμε κι εμεις! η αβυσσος φερνει συχνα.. πολλα και σπανια ψαρια.. φερνει και hm. βαλε κανενα σαλιγκαρακι μεχρι να ερθει το ψαρι, μην χασεις το μπολιασμα. Τι σαλιγκαράκια? Πάντως ότι μπει θα μπει μαζί με το ψάρι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 10 Ιουνίου 2014 #48 Share 10 Ιουνίου 2014 tsala μπορει να νομιζεις οτι η αθηνα εχει τα παντα (δεν μενω αθηνα ) αλλα δεν ειναι ετσι...πολλα μαγαζια ειναι αναξιοπιστα,καποια φερνουν αλλα ειναι σε αθλια κατασταση και καποια δεν φερνουν...Οποτε ας μην νομιζουμε οτι μπορουμε να τα βρουμε ολα στην Αθηνα!!!και αν τα βρουμε δεν θα βρισκουμε λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιουνίου 2014 #49 Share 10 Ιουνίου 2014 Μην το λεςέχω πουθενά δεν έχω δει μόνο στον άβυσσο και αυτό από εδώ που το είχε ανεβάσει Πάντως μόνο με ειδική παραγγελία θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Ιουνίου 2014 Author #50 Share 10 Ιουνίου 2014 Γενικά θέλω να επικεντρωθώ στο τοπίο και τα φυτά περισσότερο από το ψάρι.. Ένας απλός μονομάχος μου κάνει μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος