rastafarian 12 Νοεμβρίου 2014 #276 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Θελει σοβαρο κλαδεμα Νικο το ενυδρειο. Το micranthemum οταν εχεις ικανοποιητικο φωτισμο ετσι παει,ειναι θαμνωειδες φυτο. Για τη μοςς τωρα,εγω προσωπικα δεν θα εβαζα αυτη τη μοςς,αν εβαζα μοςς ομως θα εβαζα την cristmass που μεγαλωνει αλλιως και οχι ετσι.Ομως,γενικα δεν προτειμω να βαζω μοςς στα ενυδρεια μου για τον λογο οτι δεν κλαδευονται ευκολα και μεγαλωνουν οπως ναναι.Ασε που πιανουν και κλαδοφορα... Εγω χρησιμοποιω fissidens fontanus που μεγαλωνει ομορφα και δεν χρειαζεται και κλαδεμα,αλλα μεγαλωνει αργα. Αν ειχα αυτο το ενυδρειο,εγω θα κλαδευα χαμηλα το micranthemum,σαν γρασιδι,αφου ετσι αναπτυσσεται για να ανοιξει και ο χωρος λιγο μπροστα. Θα εβγαζα το ξυλο απο μεσα και θα κλαδευα την μοςς εκτος νερου,αν το κανεις εντος,θα γεμισεις με κομματακια απο την μοςς και θα διασκορπισεις και τη κλαδοφορα παντου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Νοεμβρίου 2014 Author #277 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Θελει σοβαρο κλαδεμα Νικο το ενυδρειο. Το micranthemum οταν εχεις ικανοποιητικο φωτισμο ετσι παει,ειναι θαμνωειδες φυτο. Για τη μοςς τωρα,εγω προσωπικα δεν θα εβαζα αυτη τη μοςς,αν εβαζα μοςς ομως θα εβαζα την cristmass που μεγαλωνει αλλιως και οχι ετσι.Ομως,γενικα δεν προτειμω να βαζω μοςς στα ενυδρεια μου για τον λογο οτι δεν κλαδευονται ευκολα και μεγαλωνουν οπως ναναι.Ασε που πιανουν και κλαδοφορα... Εγω χρησιμοποιω fissidens fontanus που μεγαλωνει ομορφα και δεν χρειαζεται και κλαδεμα,αλλα μεγαλωνει αργα. Αν ειχα αυτο το ενυδρειο,εγω θα κλαδευα χαμηλα το micranthemum,σαν γρασιδι,αφου ετσι αναπτυσσεται για να ανοιξει και ο χωρος λιγο μπροστα. Θα εβγαζα το ξυλο απο μεσα και θα κλαδευα την μοςς εκτος νερου,αν το κανεις εντος,θα γεμισεις με κομματακια απο την μοςς και θα διασκορπισεις και τη κλαδοφορα παντου. Το να βγάλω το ξύλο το είχα σκεφτεί κι εγώ, και μου φαίνεται καλή ιδέα. Όσο για τη moss, πόσο να την κλαδέψω? Όλο αυτό το "χάος" είναι πιασμένο σε μία μικρή πέτρα, ίσως αν άφηνα λίγο πάνω στην πέτρα ήμουν ok? Τώρα για το κλάδεμα, όταν βρω χρόνο θα κάνω αυτό που είπες! Λογικά αύριο με την αλλαγή νερού θα κάνω και τις αλλάγες! Άντε να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Νοεμβρίου 2014 #278 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Την μοςς κλαδεψε τη οσο θες εσυ Νικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Νοεμβρίου 2014 Author #279 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Αχα. Δεν υπάρχει δηλαδή λειτουργικό θέμα για τις γαρίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Νοεμβρίου 2014 #280 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Ε ενταξει μη τη κουρεψεις και τερμα,οι γαριδες θελουν την μοςς τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Νοεμβρίου 2014 Author #281 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Έγιναν οι αλλαγές. Περιμένω να καθαρίσει λίγο και ανεβάζω φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Νοεμβρίου 2014 Author #282 Share 13 Νοεμβρίου 2014 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Νοεμβρίου 2014 #283 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Ειχες ορεξη για κλαδεμα τελικα βλεπω! Εμενα το ξυλο μου αρεσε ομως...... Τι?Σκετο χαλικι και φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Νοεμβρίου 2014 #284 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Το ξυλο που πηγε με τη μοςς? Να σου πω την αληθεια,το micranthemum δεν μ αρεσε απο την αρχη που το εβαλες εκει μπροστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Νοεμβρίου 2014 Author #285 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Ποιο ξύλο? Ποια μοςς? Για εξήγα τι εννοούσες χθες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Νοεμβρίου 2014 #286 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Βρε αγορι μου,εγω σου ειπα να βγαλεις το ξυλο εξω,να κουρεψεις τη μοςς και να το ξαναβαλεις! Εσυ το πεταξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Νοεμβρίου 2014 Author #287 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Όχι έξω είναι.. ελπίζω να μη στέγνωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Νοεμβρίου 2014 #288 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Αααα καλα εσυ πολυ πλακα! Αφου σου ειπα ρε,μη τη κουρεψεις και τερμα τη μοςς.Κουρεψε τη και ξαναβαλτο μεσα τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Νοεμβρίου 2014 Author #289 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Πες μου τι προτείνεις! Πάντως μου άρεσε και χωρίς το ξύλο! Όσο για τη moss, πού να την βάλω τώρα? να τη δέσω στο ξύλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Νοεμβρίου 2014 #290 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Δεστη στο ξυλο,κουρεψε τη και βαλε το ξυλο στη θεση του Νικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 22 Νοεμβρίου 2014 Author #291 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Οι φωτός είναι από Canon PowerShot S5 IS! Επιφυλάσσομαι για καλύτερες αν το φιλάρακι που έφερε την Canon, μου φέρει και την επαγγελματική DSLR που έχει.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 22 Νοεμβρίου 2014 #292 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Ωραιες φωτο μπραβο! Οχι δηλαδη οτι οι δικες σου δεν ηταν καλες.......χαχαχα! Ξερεις τι νομιζω οτι λειπει? Ενα ψηλο φυτο πισω απο το ξυλο να καλυψει την πισω αριστερη κενη γωνια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 22 Νοεμβρίου 2014 Author #293 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Ωραιες φωτο μπραβο! Οχι δηλαδη οτι οι δικες σου δεν ηταν καλες.......χαχαχα! Ξερεις τι νομιζω οτι λειπει? Ενα ψηλο φυτο πισω απο το ξυλο να καλυψει την πισω αριστερη κενη γωνια...... Εγώ τις έβγαλα τις φώτος, απλά με την κάμερα του .. Τώρα για αυτό που λες, δίκιο έχεις. εκτός από τη Bacopa που έχω βάλει κάτι κλαδεματάκια εκεί πίσω, έχω βάλει ακόμα λίγο Rotundifolia και 3 ρίζες Saggitaria Sabulata. Είναι μικρά όμως !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 22 Νοεμβρίου 2014 #294 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Ε,οκ,η rotundifolia και η bacopa θα μεγαλωσουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2014 #295 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο!! Άσε τα πίσω φυτά να ψηλωσουν περισσότερο και τα μπροστινά άστα κοντά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #296 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 4 Δεκεμβρίου 2014 #297 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Ολα σουπερ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #298 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Όλα στο ενυδρείο βαίνουν καλώς, τα φυτά αναπτύσσονται, όμως έχω ένα θέμα με τη μεγάλη λάμπα. Καίγεται συνεχώς! Κάθε 1-2 βδομάδες καίγεται, ενώ η άλλη που έχω στο μικρό φωτιστικό δεν έχει πάθει τίποτα. Αρχικά υπέθεσα πως ήταν από την υγρασία, και πήρα ένα τζάμι το οποίο τοποθέτησα πάνω από το ενυδρείο ως μικρό καπάκι, κάτω από το φωτιστικό, όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Μήπως φταίει το φωτιστικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 6 Ιανουαρίου 2015 Author #299 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Hey! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Ιανουαρίου 2015 #300 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Το χεις ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος