rastafarian 28 Ιουνίου 2014 #201 Share 28 Ιουνίου 2014 Ε ναι ρε Παυλο,σε σχεση με την κουμπα ειναι ευκολοτερο,απλα λεω οτι δεν ειναι ευκολο σαν φυτο,ειναι πολυ περιεργο και πρεπει να εχεις και φωσφορικα για να το κρατησεις αλλιως μαυριζουν τα φυλλα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Ιουνίου 2014 Author #202 Share 28 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω, αρχίζει και με κουράζει όλο αυτό με τις απαιτήσεις των γρασιδιών... και το κυριότερο ίσως έχουν και πρόβλημα οι γαρίδες.. το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω απλό γαριδάδικο, όχι Iwagumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Ιουνίου 2014 #203 Share 28 Ιουνίου 2014 Νικο αγορι μου απο την αρχη στο ειπα.Τα φυτα που ζητας εχουν απαιτησεις και το στιλ ενυδρειου που διαλεξες θελει φυτα με απαιτησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 28 Ιουνίου 2014 Author #204 Share 28 Ιουνίου 2014 Νικο αγορι μου απο την αρχη στο ειπα.Τα φυτα που ζητας εχουν απαιτησεις και το στιλ ενυδρειου που διαλεξες θελει φυτα με απαιτησεις.. Είμαι αναποφάσιστος, τι να κάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Ιουλίου 2014 #205 Share 2 Ιουλίου 2014 Τι παιζει εδω? Τελικα τι θα κανεις Νικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 2 Ιουλίου 2014 Author #206 Share 2 Ιουλίου 2014 Τι παιζει εδω? Τελικα τι θα κανεις Νικο? Λοιπόον. Έφυγαν όλες οι πέτρες, μπήκε το ξύλο που είχα πριν, δόθηκε κλίση πλαγιάς στο χαλίκι, και περιμένω φυτά, πολλά φυτά. Περισσότερα όταν έρθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Ιουλίου 2014 #207 Share 2 Ιουλίου 2014 Τι φυτα περιμενεις δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 2 Ιουλίου 2014 Author #208 Share 2 Ιουλίου 2014 Sagittaria Sabulata, polysperma, moss, bacopa caroliana, λίγο micranthemum micranthemoides, πολύ λίγο rotala indica και ludwigia repens rubin, και λίγο pistia. Προς το παρών όλα θα στριμωχτούν στο 30άρι, και όταν ετοιμαστούν τα υπόλοιπα 3 ενυδρεία , θα μοιραστούν εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιουλίου 2014 #209 Share 2 Ιουλίου 2014 Πολύ ωραία φυτακια διάλεξες Φρόντισε να φτιάξεις γρήγορα τα αλλΑ ενυδρεία Γιατι δεν θα ξέρεις που να ρα βάζεις Τελικά διάχυση CO2 πως θα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 2 Ιουλίου 2014 Author #210 Share 2 Ιουλίου 2014 Διάχυση με φιλτράκι. Όντως δεν θα ξέρω που να τα βάλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιουλίου 2014 #211 Share 2 Ιουλίου 2014 Θα σου ποιασει Αρκετό χώρο κάτι που είναι πολύτιμο σε τόσο μικρό ενυδρείο Γιατί δεν παίρνεις μια σκάλα διάχυσης? Η πατέντα είναι αυτό που είχε φτιάξει ο Κώστας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 2 Ιουλίου 2014 Author #212 Share 2 Ιουλίου 2014 Δικιά μου πατέντα περίπου.. το φιλτράκι είναι πολύ μικρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Ιουλίου 2014 #213 Share 2 Ιουλίου 2014 Αααα ωραία Περιμένουμε την παρουσιαση της κατασκευής Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 3 Ιουλίου 2014 Author #214 Share 3 Ιουλίου 2014 Τα φυτά ήρθαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα!! Τα φύτεψα όλα και ιδού Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Ιουλίου 2014 #215 Share 3 Ιουλίου 2014 Τούμπανο φαίνεται.. Όταν καθαρίσει λίγο το νερό βάλε μας φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 3 Ιουλίου 2014 #216 Share 3 Ιουλίου 2014 οντως ΄΄φαινεται ΄΄ ωραιο... τα φυτα που επιπλεουν γιατι τα εχεις αφησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 3 Ιουλίου 2014 Author #217 Share 3 Ιουλίου 2014 και μερικές ακόμη τώρα που σχετικά καθάρισε.. οντως ΄΄φαινεται ΄΄ ωραιο... τα φυτα που επιπλεουν γιατι τα εχεις αφησει? Υπάρχει λίγη πιστια, τα υπόλοιπα τα φύτεψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Ιουλίου 2014 #218 Share 3 Ιουλίου 2014 Εγώ θα έβγαζα την πίστια για να μη σου βγάλει την πίστη μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 3 Ιουλίου 2014 Author #219 Share 3 Ιουλίου 2014 Θα μπει σε άλλο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουλίου 2014 #220 Share 4 Ιουλίου 2014 Νικο,γιατι εχεις βαλει φυτα που ψηλωνουν μπροστα?Μολις μεγαλωσουν θα στα κλεισουν ολα ρε αγορι μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 4 Ιουλίου 2014 Author #221 Share 4 Ιουλίου 2014 Νικο,γιατι εχεις βαλει φυτα που ψηλωνουν μπροστα?Μολις μεγαλωσουν θα στα κλεισουν ολα ρε αγορι μου! Μπήκαν τελείως πρόχειρα, όπως προείπα θα μπουν σε άλλα 3 ενυδρεία τα συγκεκριμένα φυτά, οπότε θα αραιώσουν και θα μπουν στο σωστό μέρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουλίου 2014 #222 Share 4 Ιουλίου 2014 Νικο,τα φυτα με τις μεταφυτευσεις και τις μεταφορες τρωνε στρεςς και χαλανε.Εσυ τωρα τα φυτεψες και θα αρχισουν να κανουν ριζες και μετα θα τα ξεφυτεψεις και θα τα φυτεψεις αλλου.Αυτο κανει κακο στα φυτα.Επισης ξεφυτευοντας τα φυτα θα σηκωσεις διαφορα απο το υποστρωμα και υπαρχει μεγαλη περιπτωση να χασεις τις γαριδες.Στις γαριδες δεν αρεσουν τετοιες κινησεις και σε τετοια ενυδρεια βαζουμε απο την αρχη τα φυτα εκει που πρεπει να μπουν και μετα δεν ξεφυτευουμε ουτε ανακατευουμε τον βυθο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 4 Ιουλίου 2014 Author #223 Share 4 Ιουλίου 2014 Νικο,τα φυτα με τις μεταφυτευσεις και τις μεταφορες τρωνε στρεςς και χαλανε.Εσυ τωρα τα φυτεψες και θα αρχισουν να κανουν ριζες και μετα θα τα ξεφυτεψεις και θα τα φυτεψεις αλλου.Αυτο κανει κακο στα φυτα.Επισης ξεφυτευοντας τα φυτα θα σηκωσεις διαφορα απο το υποστρωμα και υπαρχει μεγαλη περιπτωση να χασεις τις γαριδες.Στις γαριδες δεν αρεσουν τετοιες κινησεις και σε τετοια ενυδρεια βαζουμε απο την αρχη τα φυτα εκει που πρεπει να μπουν και μετα δεν ξεφυτευουμε ουτε ανακατευουμε τον βυθο.. Την επόμενη βδομάδα το πολύ θα μπουν τα φυτά στα άλλα ενυδρεία, απλά περιμένω άμμο για τα υπόλοιπα και δεν μπορούσα. Οι γαρίδες αντιθέτως θα μπουν όταν στρώσει ο βυθός, οπότε έχουμε καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 1 Αυγούστου 2014 Author #224 Share 1 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Αυγούστου 2014 #225 Share 1 Αυγούστου 2014 Πολύ πολύ καλό !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος