Jump to content

Θα Ηθελα Τα Φωτα Σας Αφρικανοι

PANAHSSS

Recommended Posts

Λοιπον κατα ρχην καλησπερα,

ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα την εμπειρια σας.

θα φτιαξω μονος μου 135χ45χ65 . σκεφτομαι να βαλω fluval 406 κ ενα εσωτερικο μικρο για ροη.θερμοστατη λεω να βαλω ενα 300αρι eheim. Αμμο εχω μαζεψει παρα πολυ απο χαλκικιδικη πολυ λεπτοκοκοι λευκη κ πετρεσ επισης.εχω ενα κολημα ομως το πως θα κανω το καπακι κ πως να βαλω τις λαμπες μεσα. θα ηθελα σε αυτο αν μπορειτε να με απισυναψετε καποια σχετικα αθρα κατασκευων.

Α κ το καλυτερο το αφησα τελευταιο : ποιοι θια ειναι οι πρωταγωνιστες .(κινητικους, κ χρωματιστους).

Ευχαριστω εκ των προτερων....

καλως τον συντοπιτη!!!

1ον κριμα να βαλεις μεσα φιλτρο και να σου "φαει" χωρο , δεν σκεφτεσαι καλυτερα κυκλοφοριτη?

2ον λαμπες? ledοτενιες δεν θα ηθελες? ξερω ατομο κοζανη που κανει φανταστικη δουλεια με λιγα λεφτα

3ον αφρικη=κινηση και χρωματισμος οποτε μην ανησυχεις θα εχεις πολλες επιλογες :)

οτιδηποτε θελεις μπορεις να μου στειλεις πμ

:welcomeXL:

Με το 406 δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Καλυτερα ειναι να εχεις 2 φιλτρα οπως λες , αλλα απ την αλλη το εσωτερικο φιλτρο περισοτερο ασχημα θα καθεται στο ματι παρα δουλεια θα σου κανει σε τετοια λιτρα .Αποψη μου ξεκινα με το 405 και στη πορεια μπορεις να προσθεσεις ενα εξωτερικο μικροτερο και φτηνοτερο

Κλαως ηρθες στην Αφρικη.

Προσεξε το υψος,γιατι οριακα ειναι πολυ,και θα σε δυσκολεψει στις δουλειες που θα πρεπει να κανεις μεσα.Και αυξησε το πλατος ,αν σε περνει.

Κατα τα αλλα ειναι οπως τα λεει ο Μαραντονα ειναι :)

Κλαως ηρθες στην Αφρικη.

Προσεξε το υψος,γιατι οριακα ειναι πολυ,και θα σε δυσκολεψει στις δουλειες που θα πρεπει να κανεις μεσα.Και αυξησε το πλατος ,αν σε περνει.

Κατα τα αλλα ειναι οπως τα λεει ο Μαραντονα ειναι :)

+1

το δικό μου ειναι 60εκ. ύψος με 8 εκ. βυθό και μπορώ να πώ οτι ζορίζομαι λιγάκι (δεν είμαι και τάπας, 1,82 είμαι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...