TAN 22 Ιουνίου 2014 #101 Share 22 Ιουνίου 2014 αυτες ειναι !!!!!!!! Καλη αρχη και απο εμενα.... Με προσεχτικά βήματα και υπομονή το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 22 Ιουνίου 2014 #102 Share 22 Ιουνίου 2014 Πολυ ωραιο!!! 😍😍😍😍😍😍 Νικο αυτα στην πλατη πρεπει να ειναι αερα που εχει μεινει κατω απο το αυτοκολητο και γιατι ειναι μαυρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Ιουνίου 2014 #103 Share 22 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια, η απταισια που βλεπω εκει μεσα, δεν μας πειραζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 22 Ιουνίου 2014 #104 Share 22 Ιουνίου 2014 Που ειναι η απταισια Θοδωρα? Κανε μια παραθεση την φωτο που την βλεπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Ιουνίου 2014 #105 Share 22 Ιουνίου 2014 (edited) Στην 12η φωτο! Ετσι μου φαινεται δηλαδη! Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 22 Ιουνίου 2014 #106 Share 22 Ιουνίου 2014 Στην 12ατη φωτο αν εννοεις αυτο το μωβ που φαινεται καθαρα,το μεγαλο,απο το frag το πηραμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιουνίου 2014 #107 Share 22 Ιουνίου 2014 Δεν είναι aptaisia Είναι parazoanthus Μπράβο φίλε ωραίο γίνεται Την xenia καλύτερα βγαλτην από τον βράχο , όπως και το star polyps Διότι αν εξαπλωθουν στον βράχο δύσκολα θα τα βγάλεις Επίσης καλύτερα για μένα να βάλεις την montipora plate πιο ψηλά στον βράχο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Ιουνίου 2014 #108 Share 22 Ιουνίου 2014 Δεν είναι aptaisia Είναι parazoanthus Μπράβο φίλε ωραίο γίνεται Την xenia καλύτερα βγαλτην από τον βράχο , όπως και το star polyps Διότι αν εξαπλωθουν στον βράχο δύσκολα θα τα βγάλεις Επίσης καλύτερα για μένα να βάλεις την montipora plate πιο ψηλά στον βράχο +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Ιουνίου 2014 #109 Share 22 Ιουνίου 2014 Καλη επιτυχι Αγγελε. Το ειδα απο κοντα και σιγουρα ειναι πολυυυυ πιο ομορφο απ'οτο φαι εται στις φωτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Ιουνίου 2014 #110 Share 22 Ιουνίου 2014 Στην 12η φωτο! Ετσι μου φαινεται δηλαδη! βρε συ καλα δεν εισαι με τα φυτακια σου;; τι θες εδω που μου ανακαλύψεις και απταισια!! χαχαχαχαχα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Ιουνίου 2014 #111 Share 22 Ιουνίου 2014 καλη αρχη και με προσοχη τωρα που ξεκινάς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #112 Share 22 Ιουνίου 2014 τα μαυρα στιγματα πισω στην πλατη τι ειναι? αυτα δεν ειναι τιποτα ειναι αερας απο την αφισα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #113 Share 22 Ιουνίου 2014 καλη αρχη και με προσοχη τωρα που ξεκινάς. ευχαριστω πολυ Λυκουργο να εισαι καλα !!! ναι τωρα θελει μεγαλη προσοχη !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #114 Share 22 Ιουνίου 2014 Καλη επιτυχι Αγγελε. Το ειδα απο κοντα και σιγουρα ειναι πολυυυυ πιο ομορφο απ'οτο φαι εται στις φωτο. ευχαριστω Παρασκευα !!!! καλη επυτυχια και σε σενα με το κτηνος !!! αχχαχα !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Ιουνίου 2014 #115 Share 22 Ιουνίου 2014 βρε συ καλα δεν εισαι με τα φυτακια σου;; τι θες εδω που μου ανακαλύψεις και απταισια!! χαχαχαχαχα!!!! Γιατι ρε Λυκο, την ειχατε κρυμμενη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #116 Share 22 Ιουνίου 2014 +1 ευχαριστω παρα πολυ για ολα !!!!!! ναι θα τα φτιαξω απλα την βδομαδα που ερχεται για να παρω την κολλα !!! μπορει να χρειαστω την βοηθεια σας παλι !!!!!! Με εκτιμιση Αγγελος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #117 Share 22 Ιουνίου 2014 Καλη αρχη και απο εμενα.... Με προσεχτικά βήματα και υπομονή το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.... Σ'ευχαριστω πολυ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Ιουνίου 2014 #118 Share 22 Ιουνίου 2014 Γιατι ρε Λυκο, την ειχατε κρυμμενη; χαχαχα θέλω να σου γραψω τόσα αλλα και δεν θέλω να χάλασω το θέμα του φίλου μας αλλα και θα μας παρεξηγήσουν! διότι το χυμουρ μας σπάει κόκκαλα!!!!! χαχαχαχαχα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #119 Share 22 Ιουνίου 2014 σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια σας και την εκτιμιση που μου δινεται !!! να ειστε ολοι καλα !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #120 Share 22 Ιουνίου 2014 χαχαχα θέλω να σου γραψω τόσα αλλα και δεν θέλω να χάλασω το θέμα του φίλου μας αλλα και θα μας παρεξηγήσουν! διότι το χυμουρ μας σπάει κόκκαλα!!!!! χαχαχαχαχα! χαχαχαχαχα !!!!!! Λυκουργο δεν εχω θεμα χαχαχαχα !!! πες του τα !!!!! μην μασας !!!! Θωδορηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Ιουνίου 2014 #121 Share 22 Ιουνίου 2014 επισης Άγγελε σου προτείνω την ξενια που εχεις να την βγάλεις και να την βαλεις σε ενα ξεχωριστό βραχακι και στο αριστερό βραχο ΄οπως το βλέπω εχεις βαλεις μοντιπορες σωστα; αν ναι κολα τις στα πλάγια των βράχων και ασε εκει χώρο για κάποιο κοράλι που περνει ύψος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #122 Share 22 Ιουνίου 2014 ναι αυτο θα το κατεβασω κατω μονο του να μην εχει μικρη αποσταση απο το βραχο μοντιπορες ονομαζονται αυτα τα κοραλακια που ειναι καφε ;; αν ειναι αυτα ναι θα τα βαλω στο πλαι !!! βασικα εκει ηθελα να τα βαλω αλλα δεν ηξερα αν μπορουνε να μπουνε !!! σ'ευχαριστω πολυ Λυκουργο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Ιουνίου 2014 #123 Share 22 Ιουνίου 2014 οταν πάρεις κολλά να περάσεις μια βόλτα να βαλεις 3-4 φράγκακια που θα πανε ωραία σε αυτο το σημείο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αγγελος B. 22 Ιουνίου 2014 Author #124 Share 22 Ιουνίου 2014 ναι Λυκουργο θα περασω .... που θα σε βρω ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Ιουνίου 2014 #125 Share 22 Ιουνίου 2014 (edited) θα σου στείλω πμ Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2014 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος