lykourgos 21 Ιουνίου 2014 #176 Share 21 Ιουνίου 2014 πανέμορφο μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 21 Ιουνίου 2014 #177 Share 21 Ιουνίου 2014 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 21 Ιουνίου 2014 Author #178 Share 21 Ιουνίου 2014 πανέμορφο μπράβο σου! Σε ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 21 Ιουνίου 2014 Author #179 Share 21 Ιουνίου 2014 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα μπράβο! Φίλε μου , ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι αυτό το αποτέλεσμα, απαιτεί καλό διάβασμα, καλή παρατηρητικότητα και παλιούς καλούς χομπίστες, που εμείς πατάμε πάνω στα χνάρια τους. Σε ευχαριστούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Ιουνίου 2014 #180 Share 22 Ιουνίου 2014 Παναγιωτη στις περισσοτερες φωτο σου υπερισχυει το ασπρο στο φωτισμο εσυ το εχεις βαλει ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Ιουνίου 2014 #181 Share 22 Ιουνίου 2014 Φίλε μου , ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι αυτό το αποτέλεσμα, απαιτεί καλό διάβασμα, καλή παρατηρητικότητα και παλιούς καλούς χομπίστες, που εμείς πατάμε πάνω στα χνάρια τους. Σε ευχαριστούμε. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 22 Ιουνίου 2014 Author #182 Share 22 Ιουνίου 2014 (edited) Παναγιωτη στις περισσοτερες φωτο σου υπερισχυει το ασπρο στο φωτισμο εσυ το εχεις βαλει ετσι? Έχω μία μούφα φωτογραφική , που απλά ρυθμίζω το φλας. Κάνει αντανάκλαση μάλλον ο φωτισμός , επειδή έχω το φωτιστικό σχετικά χαμηλά μόλις 10 πόντους από το ενυδρείο 6 λάμπες στα 39w. Μου έχει δώσει και ένας φίλος μία ακριβή φωτογραφική με φακό ανάλογο αλλά θέλει τρίποδο και άλλα που τα βαριέμαι.... να τα κάνω. Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2014 - ΜΑΝΤΑΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Ιουνίου 2014 #183 Share 22 Ιουνίου 2014 Πολυ καλη ανάπτυξη Παναγιώτη σε λιγο καιρο δεν θα χωράει καρφίτσα φιλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 22 Ιουνίου 2014 Author #184 Share 22 Ιουνίου 2014 Πολυ καλη ανάπτυξη Παναγιώτη σε λιγο καιρο δεν θα χωράει καρφίτσα φιλε.... Σε ευχαριστώ φίλε Θανάση. Ήδη στο μπροστινό τζάμι, σε κάποια σημεία δεν περνάει ο μαγνήτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 26 Ιουνίου 2014 #185 Share 26 Ιουνίου 2014 Όμορφο Ενυδρειο,καλοστημένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Ιουνίου 2014 #186 Share 26 Ιουνίου 2014 λοιπον θελω την βοηθεια σου θελω να μου πεις τι αποσταση εχεις εσωτερικα απο ακροφυσιο σε ακροφυσιο 39watt δεν ειναι οι λαμπες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 26 Ιουνίου 2014 Author #187 Share 26 Ιουνίου 2014 Όμορφο Ενυδρειο,καλοστημένο... Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 26 Ιουνίου 2014 Author #188 Share 26 Ιουνίου 2014 λοιπον θελω την βοηθεια σου θελω να μου πεις τι αποσταση εχεις εσωτερικα απο ακροφυσιο σε ακροφυσιο 39watt δεν ειναι οι λαμπες σου? 85 πόντους εσωτερικά. Οι λάμπες είναι 39w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Ιουνίου 2014 #189 Share 26 Ιουνίου 2014 οκ σε ευχαριστω επισης τι γυρισματα εχεις κανει στους ανακλαστηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 26 Ιουνίου 2014 Author #190 Share 26 Ιουνίου 2014 οκ σε ευχαριστω επισης τι γυρισματα εχεις κανει στους ανακλαστηρες? Ανακλαστήρες καλύτερα να παραγγείλεις της ATI, έχουν 10 ευρώ αυτοί που μοιάζουν με τραπέζιο. Για οτιδήποτε άλλο, πρέπει να έχεις καλό φύλλο καθρέπτη αλουμινίου, το οποίο θα κόψεις και θα στραντζάρεις. Αυτό έκανα αλλά είχε παίδεμα και μελέτη για τις μοίρες κλίσης των πλαινών και πειράματα στην στράντζα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Ιουνίου 2014 #191 Share 26 Ιουνίου 2014 απο στρατζα το εχω και την ξερω την δουλεια εκει δεν εχω θεμα αυτο που δεν ξερω ειναι τα γυρισματα 5χ3χ5 ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 27 Ιουνίου 2014 Author #192 Share 27 Ιουνίου 2014 απο στρατζα το εχω και την ξερω την δουλεια εκει δεν εχω θεμα αυτο που δεν ξερω ειναι τα γυρισματα 5χ3χ5 ειναι καλα? Αν θεωρήσουμε ότι ο ανακλαστήρας είναι τραπέζιο, τότε η πάνω πλευρά είναι 2,5 cm και η κάτω 5 cm maximum. Ύψος δεν θυμάμε , πρέπει να μετρήσω , από Δευτέρα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 28 Ιουνίου 2014 Author #193 Share 28 Ιουνίου 2014 απο στρατζα το εχω και την ξερω την δουλεια εκει δεν εχω θεμα αυτο που δεν ξερω ειναι τα γυρισματα 5χ3χ5 ειναι καλα? Τι υλικό θα βάλεις για τον ανακλαστηρα ? Η λάμπα πρέπει να ειναι λίγο πιο μέσα απο τις άκρες του ανακλαστηρα ώστε να αξιοποιήσεις όλο τον φωτισμό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Ιουνίου 2014 #194 Share 28 Ιουνίου 2014 Καθρέφτη αλουμινίου μάλλον 6mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 29 Ιουνίου 2014 #195 Share 29 Ιουνίου 2014 Παρα πολυ ομορφο και νοικοκυρεμένο το ενυδρειο σου και πολυ, μα πολυ καλοδουλεμένο απο ολες τις απόψεις. Χαίρομαι να βλεπω ανθρώπους με μεράκι, και εσύ εχεις μεράκι και φαινετε. Υπέροχες οι φωτογραφιες σου, αν και οχι επαγγελματικές δείχνουν αυτο που πρεπει και αυτο ειναι η ζούγκλα που εχεις δημιουργήσει. Τα καλυτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 29 Ιουνίου 2014 Author #196 Share 29 Ιουνίου 2014 Παρα πολυ ομορφο και νοικοκυρεμένο το ενυδρειο σου και πολυ, μα πολυ καλοδουλεμένο απο ολες τις απόψεις. Χαίρομαι να βλεπω ανθρώπους με μεράκι, και εσύ εχεις μεράκι και φαινετε. Υπέροχες οι φωτογραφιες σου, αν και οχι επαγγελματικές δείχνουν αυτο που πρεπει και αυτο ειναι η ζούγκλα που εχεις δημιουργήσει. Τα καλυτερα . Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τα καλά σου λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 29 Ιουνίου 2014 Author #197 Share 29 Ιουνίου 2014 Καθρέφτη αλουμινίου μάλλον 6mm Νομίζω θα ειναι πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 3 Ιουλίου 2014 Author #198 Share 3 Ιουλίου 2014 Μερικές ακόμα απαίσιες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 3 Ιουλίου 2014 Author #199 Share 3 Ιουλίου 2014 επισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 3 Ιουλίου 2014 Author #200 Share 3 Ιουλίου 2014 Δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες φώτο .Μου γράφει συνέχεια ότι η μεταφόρτωση απέτυχε. Τι κάνουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος