paul.asty 23 Ιανουαρίου 2015 #301 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Πολύ σύντομα θα ξαναερθεις στην θάλασσα Και εμείς θα σε περιμένουμε , να δούμε το νέο σου reef Καλή αρχή στο νέο σου εγχείρημα με τα χρυσόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Ιανουαρίου 2015 #302 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Μιχάλη , σε ευχαριστώ έστω και μεταχρονολογημένα..... Το ενυδρείο έκανε τον κύκλο του , το ίδιο και εγώ στη θάλασσα. Τελικά το 300σαρι το κράτησα αλλά το έχω ετοιμάσει για χρυσόψαρα. Ξέρεις ..... λίγη άμμος , ένα ξύλο, 2-3 χρυσόψαρα και relax μέχρι νεοτέρας. Θα με '' βλέπεις '' στην κατηγορία κρύου νερού με κλεφτές ματιές στα reef!!!!! Καλο relax λιοπον, αλλα αυτος ο κυκλος δεν κλεινει ποτε, αρρωστια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Ιανουαρίου 2015 #303 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Πολυ καλη επιλογη τα χρυσοψαρα για να αραξεις ενυδρειακα... See you around Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιανουαρίου 2015 #304 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου αφού αυτή είναι η επιλογή σου,την σέβομαι απόλυτα. Φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα έχεις και πάλι reef. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 24 Ιανουαρίου 2015 Author #305 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Πολύ σύντομα θα ξαναερθεις στην θάλασσα Και εμείς θα σε περιμένουμε , να δούμε το νέο σου reef Καλή αρχή στο νέο σου εγχείρημα με τα χρυσόψαρα Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 24 Ιανουαρίου 2015 Author #306 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλο relax λιοπον, αλλα αυτος ο κυκλος δεν κλεινει ποτε, αρρωστια! Δεν μπορώ να πω τίποτα , ποτέ δεν ξέρεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 24 Ιανουαρίου 2015 Author #307 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Πολυ καλη επιλογη τα χρυσοψαρα για να αραξεις ενυδρειακα... See you around Αυτό νομίζω και εγώ και μεχρι τώρα που τρέχει με κρύο νερό ..................απλά δεν ασχολούμε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 24 Ιανουαρίου 2015 Author #308 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου αφού αυτή είναι η επιλογή σου,την σέβομαι απόλυτα. Φοβάμαι όμως ότι σύντομα θα έχεις και πάλι reef. Σε ευχαριστώ , φίλε Θα δούμε .............πάντως ο εξοπλισμός υπάρχει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 24 Ιανουαρίου 2015 #309 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Αφού υπάρχει ο εξοπλισμός υπάρχει ελπίδα. Κανε το διάλειμμα σου και όταν θα είσαι έτοιμος επιστρέφεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 19 Μαίου 2015 Author #310 Share 19 Μαίου 2015 Αυτός ο κύκλος του ενυδρείου έκλεισε και η συνέχεια της γυάλας είναι στα ψάρια κρύου νερού με θέμα '' Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλμπαχ '' Το είπα και το έκανα. ( αν και σήμερα ζαχάρωνα κάτι kessil και κάτι ati powercone 250 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Μαίου 2015 #311 Share 19 Μαίου 2015 Αυτός ο κύκλος του ενυδρείου έκλεισε και η συνέχεια της γυάλας είναι στα ψάρια κρύου νερού με θέμα '' Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλμπαχ '' Το είπα και το έκανα. ( αν και σήμερα ζαχάρωνα κάτι kessil και κάτι ati powercone 250 ) συντομα εδω θα σαι φίλε μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 19 Μαίου 2015 #312 Share 19 Μαίου 2015 Παναγιώτη ωραία τα χρυσόψαρα,αλλά σαν τις απλωτές των Tang ανάμεσα στα κοράλλια δεν έχει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος