Aiolos 8 Ιουνίου 2014 #1 Share 8 Ιουνίου 2014 ...και να γιατίΈχω μόνιμα ανοιχτό ένα μικρό Laptop με κάμερα και μόνιμα στο skype για την περίπτωση που θέλω να ελέγξω το ενυδρείο μου από άλλο χώρο. Καθώς ήμουν σήμερα στο skype από τον άλλον μου υπολογιστή, (με τον άλλο μου λογαριασμό), δέχομαι μια κλήση βίντεο από το... ενυδρείο μου (το pc του δηλαδή)!!!Έκανα αποδοχή μηχανικά και έβλεπα το ενυδρείο μου..... ευτυχώς που δεν μου μιλούσα κιόλας δηλαδή !!! Μετά από λίγο άρχισε να λειτουργεί από μόνο του ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι που έχω πάνω στο τραπέζι!!! Τι φταίει? οι ηλιακές εκρήξεις ή να φέρω παπά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουνίου 2014 #2 Share 8 Ιουνίου 2014 Αμαν Αμαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουνίου 2014 #3 Share 8 Ιουνίου 2014 Ξημερωνει και του Αγιου Πνευματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsipouras 8 Ιουνίου 2014 #4 Share 8 Ιουνίου 2014 Αμα εβλεπες και κανενα φαγητο ετοιμο ομως δεν θα σε χαλαγε! Οσο ζεις μαθαίνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serifos7 8 Ιουνίου 2014 #5 Share 8 Ιουνίου 2014 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Ιουνίου 2014 #6 Share 8 Ιουνίου 2014 Τι ακριβώς σε κούφανε; Επειδή γνώρισε μία κοπέλα στο internet; Δηλαδή εσύ τι νόμιζες ότι κάνουν τα ψάρια όταν εμείς λείπουμε; Όλη μέρα νομίζεις κολυμπάνε πέρα δώθε στο ενυδρείο; Εγώ τις προάλλες γυρίζω σπίτι νωρίτερα και τι να δω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 8 Ιουνίου 2014 #7 Share 8 Ιουνίου 2014 Σε λιγο θα τα βρεις και μέσα στο fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Ιουνίου 2014 #8 Share 8 Ιουνίου 2014 Τα δικά μου έχουν όχι μόνο facebook, αλλά και twitter, linkedin, pinterest, youtube... άσε χαμός! Και το βράδυ τώρα με τις γέννες δεν μπορούμε να κοιμηθούμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 9 Ιουνίου 2014 #9 Share 9 Ιουνίου 2014 aiolos καλεις παπα,αγιασμο,εξορκισμο στα ψαρια!!! χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιουλίου 2014 Author #10 Share 14 Ιουλίου 2014 άργησα λίγο να σου απαντήσω αλλά βρήκα αυτό που θα μας σώσει όλους !!! Ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα !!! https://play.google.com/store/apps/details?id=air.gr.atcom.ksematiasmaapp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Ιουλίου 2014 #11 Share 14 Ιουλίου 2014 άργησα λίγο να σου απαντήσω αλλά βρήκα αυτό που θα μας σώσει όλους !!! Ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα !!! https://play.google.com/store/apps/details?id=air.gr.atcom.ksematiasmaapp Χαχα καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 14 Ιουλίου 2014 #12 Share 14 Ιουλίου 2014 η ιδρυτρια της εφαρμογης!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος