antonium98 6 Ιουνίου 2014 #1 Share 6 Ιουνίου 2014 Επιτελους καταφερα και επησα τον αδερφο μου να αλλαξει αυτη την εντελως λαθος ψαροσυνθεση των δυο νεον και να βαλει γαριδες. Αφου του το εστησα απο την αρχη τωρα μενει να βγουν τα ψαρακια να το τυγκαρω στην μοσ και μετα οι γαριδες. Γενική κατηγορία ενυδρείου: Γαριδαδικο Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):35×25×25 Συνολικά Λίτρα:20 Sump (λίτρα):οχι Οργανισμοί Φυτά:θα μπει μος Ψάρια:Προς το παρον Άλλα είδη:γαριδες red cherry θα μπουν Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μαυρο αυτοκολητο βιβλιων Πέτρες:αρκετες δεν ξερω ονοματα Ξύλα:redmoorwood διαφορα κλαδακια Άλλα διακοσμητικά :οχι Υπόστρωμα:οχι Βυθός:αμμος, χαλικι λαβας και μαυρο χαλικι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):μια λαμπα τ8 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: δυο εσωτερικα φιλτρακια Θέρμανση/ Ψύξη:ενας 50w θερμοστατης Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):26 Συντήρηση Αλλαγές νερού:μια φορα την εβδομαδα 30% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:μονο preim Άλλες ρουτίνες συντήρησης:καθαρισμα τζαμιων Φωτογραφίες: Πως σας φαινεται?? Εχει δουλιτσα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Ιουνίου 2014 #2 Share 6 Ιουνίου 2014 Αντωνη μια χαρουλα γινεται! Φυτακια βαλε και εισαι ετοιμος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Ιουνίου 2014 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2014 Ευχαρειστω πολυ. Ναι θελει καποια φυτακια. Θυμαστε τις σακουλες με τα φυτα που ειχα παρει απο την συναντηση??? Εκει τα ειχα βαλει και μου τα εφαγε ολα το apple snail και ειχαν πιασει κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Ιουνίου 2014 #4 Share 6 Ιουνίου 2014 Εκανε γερο τσιμπουσι το ατιμο!!!! Δεν πειραζει. Θα βαλεις αλλα και σιγα σιγα θα πρασινισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Ιουνίου 2014 Author #5 Share 6 Ιουνίου 2014 Ναι το ατιμο εγινε διπλασιο σε μια εβδομαδα. Σκεφτομαι μονο μος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 6 Ιουνίου 2014 #6 Share 6 Ιουνίου 2014 Κι εμενα μου αρεσει το στησιμο! Αντε με το καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Ιουνίου 2014 #7 Share 6 Ιουνίου 2014 Μονο μος να βαλεις τουμπανο θα γινει! Μου αρεσει ηδη! Μονο τις πετρες κοιτα γιατι μου φαινονται σαν ασβεστολιθικες και κανε κατι με εκεινο το ματσουκι του φιλτρου που φαινεται ετσι ασχημο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Ιουνίου 2014 #8 Share 6 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο στήσιμο Το φίλτρο ειναι λόγο αντιαισθητικό Και αντί για αυτές τις πετρες Θα προτιμούσα πέτρες λαβας Είτε μαύρες είτε κόκκινες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Ιουνίου 2014 Author #9 Share 7 Ιουνίου 2014 (edited) Ευχαριστω πολυ. Το φιλτρο οντως πρεπει να κανω κατι γιατι δεν φαινεται ωραιο. Οι πετρες δεν ειναι αλλα δεν σκςφτικα το χαλικι να δω αν ειναι. Και εγω αλλες πετρες ηθελα αλλα οτι ειχαμε στο σπιτι το πηρα και το εβαλα. Εσπασα μια ριζα μεγαλη που ειχα πηρα κατι πετρες απο το παλιο αφρικανικο με τα brihardi και την αμμο και μπλουμ μεσα Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2014 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Ιουνίου 2014 #10 Share 7 Ιουνίου 2014 Ομορφο ειναι! Να ξερεις οτι σε λιγο καιρο η αμμος θα παει κατω και το ψαλικι πανω λογο κοκκομετριας,για μενα ειναι λαθος που εκανες μειξη αυτων των 2 υλικων. Το ενυδρειακι ειναι οριακο για γαριδες,μη βαλεις πολλες και οταν γινουν αρκετες ξακινας να δινεις. Βγαλε τα φιλτρα και βαλε ενα κρεμαστο μικρο,δεν χρειαζονται τοσο φιλτρα οι γαριδες και σου πιανουν και χωρο τα εσωτερικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Ιουνίου 2014 Author #11 Share 7 Ιουνίου 2014 Ευχαρειστω πολυ Ναι το ξερω για την αμμο αλλα εχω σκοπο να το βγαλω το περισσοτερο χαλικι. Γαριδες λεω να βαλω 10 και να κρατησω μερικες γεννες και μετα θα δινω. Με τα φιλτρα θα δω τι θα κανω. Και καποιες ακομη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 7 Ιουνίου 2014 #12 Share 7 Ιουνίου 2014 Ομορφο στησιμο!! Συμφωνω με τις πετρες και το χρωμα τους.Θα εκανε καλυτερη αντιθεση. . . Λιγη moss στα κλαδια θα δειξει ομορφη επισης και ανθες βαλε και το θερμομετρο στο πλαι γιατι χτυπαει καπως εκει μπροστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 8 Ιουνίου 2014 #13 Share 8 Ιουνίου 2014 συμφωνω με τον Κωστα για το χαλικι και την αμμο.. νομιζω πως δεν μπορεις να κανεις πολλα ετσι πως ειναι τωρα.. εγω θα το εστηνα απο την αρχη και θα περιμενα ενα 2μηνο να στρωθει ο βυθος.. +φωνω και για το φιλτρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrovolimeno 8 Ιουνίου 2014 #14 Share 8 Ιουνίου 2014 Φίλε μου Antonioum98, οι πέτρες που έχεις βάλει από ότι βλέπω είναι ασβεστολιθικές. Πότε μέτρησες τελευταία το ph του ενυδρείου σου? Πιθανότατα οι red cherry δεν θα νιώθουν πολύ άνετα σε τόσο ανοιχτόχρωμο βυθό και δε θα παίρνουν τόσο κόκκινο χρώμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 10 Ιουνίου 2014 Author #15 Share 10 Ιουνίου 2014 Τελικα μπορει να μπει αντι για γαριδες ενας μονομαχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Ιουνίου 2014 Author #16 Share 14 Ιουνίου 2014 Τελικα μπηκε την Τεταρτη ενας μονομαχος ο οποιος ηταν σε αρκετα κακη κατσταση. Του εδωσα βιταμινουλες και καθαρο νερακι και συνηλθε λιγο. Αλλα εχει dropsy και fin rot οποτε ξεκινησα θεραπεια με esha 2000 που το ειχα στο ντουλαπι και δειχνει ειδη καλυτερα. Τωρα το μονο που με ανυσυχει ειναι πτι δεν εζει φαει ακομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιουνίου 2014 #17 Share 14 Ιουνίου 2014 Γιατι πηρες ενα τετοιο ψαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Ιουνίου 2014 Author #18 Share 14 Ιουνίου 2014 Γιατι το λυπηθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Ιουνίου 2014 #19 Share 14 Ιουνίου 2014 Οκ δεκτο..αλλα αν εχει καποια ασθενεια που μεταδιδεται θα πρεπει μετα να ξηλωσεις ολο το ενυδρειο και να τα απολυμανεις ολα για το επομενο ψαρακι σου. Προσωπικα δεν θα επαιρνα ενα ψαρι σε τοσο κακη κατασταση,γιατι τωρα θα τρεχεις να το σωσεις με φαρμακα και θα ταλαιπωρηθεις πολυ και αν το σωσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Ιουνίου 2014 Author #20 Share 14 Ιουνίου 2014 Δεν πειραζει ειμαι διατεθημενος να προσπαθησω να το σωσω. Ευτυχως εφαγε ενα φυλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Ιουνίου 2014 #21 Share 14 Ιουνίου 2014 Δεν πειραζει ειμαι διατεθημενος να προσπαθησω να το σωσω. Ευτυχως εφαγε ενα φυλαρακι Πολλά μπράβο για αυτό που λεςΤο μονομάχος είναι πανέμορφος Αν επιτρέπεται από που τον πήρες? Με το καλό να γίνει καλά Πολύ ευχάριστο που έφαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Ιουνίου 2014 Author #22 Share 14 Ιουνίου 2014 Ευχαρειστω πολυ. Απο το pet city της γλυφαδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Ιουνίου 2014 #23 Share 14 Ιουνίου 2014 (edited) Μπραβο κι απο μενα Αντωνη! Εμενα παντως δεν μου φαινεται αρρωστο! Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 14 Ιουνίου 2014 Author #24 Share 14 Ιουνίου 2014 (edited) Ευχαρειστω πολυ. Ειναι αρρωστο τωρα ειναι καλυτερα βεβαια...στο πανω μερος στο κεφαλι του δεν εχει πια λεπια και το πανω πτερυγιο εχει λιωσει Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2014 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 14 Ιουνίου 2014 #25 Share 14 Ιουνίου 2014 μακαρι να γινει γρηγορα καλα το ψαρακι!κριμα που ο ιχθυολογος του πετ σιτυ δεν ειχε εντοπισει την ασθενεια του ψαριου για να του κανει θεραπεια και οχι να το εχει προς πωληση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος