giwrgos26 6 Ιουνίου 2014 #1 Share 6 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδια πριν 4 μερες παρηγγειλα μεσω internet τον γνωστο stc-1000 220v απο ενα ελληνικο σαιτ και αντι αυτου μου στειλανε εναν willhi wh7016c. θελω να συνδεσω επανω τον θερμοστατη και 2 ανεμιστηρες. τους πηρα τηλ για παρατηρηση και μου ειπαν οτι και αυτος κανει ακριβως την ιδια δουλεια. μπορειτε να με βοηθεισετε με την συνδεσμολογια γιατι δεν εχω ιδεα? και εαν φυσικα κανει για αυτη την δουλεια? μερικες φωτογραφιες. http://postimg.org/image/4nh6rvxfp/ http://postimg.org/image/49fusadc5/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιουνίου 2014 #2 Share 6 Ιουνίου 2014 Δυστυχως φιλε μου δεν ειναι ο ιδιος.Δεν μπορεις να συνδεσεις ταυτοχρονα και ψυξη και θερμανση. Ριξε μια ματια εδω http://www.aquazone.gr/forums/topic/77329-controller-eaaniienaossao-stc-1000/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 6 Ιουνίου 2014 #3 Share 6 Ιουνίου 2014 Αυτο που σου ειπε ο rastafari ...ή ψυξη ή θερμανση μπορεις να συνδεσεις! Εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ δεχτηκες να κρατησεις κατι που δεν παρηγγειλες,ακομα και να εκανε την ιδια χρηση δεν ειναι αυτο που πληρωσες! Αν δεν γινομε αδιακριτος ποσο σου κοστισε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos26 6 Ιουνίου 2014 Author #4 Share 6 Ιουνίου 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση. αυτο που ποσταρες το εχω δει και απο εκει θα ακολουθουσα τα βηματα για να συνδεσω τον πραγματικο stc-1000. και απο εκει καταλαβα οτι δεν ειναι ιδιος απο την αρχη. οποτε θα τους παρω τηλεφωνο, θα το στειλω πισω και θα απαιτησω να επιστραφουν τα χρηματα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos26 6 Ιουνίου 2014 Author #5 Share 6 Ιουνίου 2014 Αυτο που σου ειπε ο rastafari ...ή ψυξη ή θερμανση μπορεις να συνδεσεις! Εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ δεχτηκες να κρατησεις κατι που δεν παρηγγειλες,ακομα και να εκανε την ιδια χρηση δεν ειναι αυτο που πληρωσες! Αν δεν γινομε αδιακριτος ποσο σου κοστισε? στο σαιτ που το παραγγειλα τον πηρα σαν stc-1000 220v (μεχρι και τις σωστες φωτογραφιες ειχε) κοστισε 30 ευρω εχθες που μου ηρθε το ειδα οτι τελικα δεν ειναι ο ιδιος. δεν τον εχω βαλει να δουλεψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos26 6 Ιουνίου 2014 Author #6 Share 6 Ιουνίου 2014 στο σαιτ που το παραγγειλα τον πηρα σαν stc-1000 220v (μεχρι και τις σωστες φωτογραφιες ειχε) κοστισε 30 ευρω εχθες που μου ηρθε το ειδα οτι τελικα δεν ειναι ο ιδιος. δεν τον εχω βαλει να δουλεψει. οταν τον πληροσα (αντικαταβολη) ηταν τυλιγμενος σε συσκευασια δεν μπορουσα να καταλαβω οτι δεν ειναι ιδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιουνίου 2014 #7 Share 6 Ιουνίου 2014 Κριμα γιατι τον πληρωσες κιολας δυομιση φορες πανω απ οτι στο ebay!! Μην τους την χαρισεις παντως . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 6 Ιουνίου 2014 #8 Share 6 Ιουνίου 2014 Οντως τον πληρωσες 2-3 φορες πανω,γιαυτο και σε ρωτησα ποσο τον πηρες,επειδη ειπες ελληνικο σιτε! Απο ebay τον πληρωσα 11€! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Ιουνίου 2014 #9 Share 6 Ιουνίου 2014 Να τον επιστρεψεις πισω....... Ποιο μαγαζι ειναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 6 Ιουνίου 2014 #10 Share 6 Ιουνίου 2014 εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Ιουνίου 2014 #11 Share 6 Ιουνίου 2014 Ενημερώσου http://www.aquazone.gr/forums/topic/95092-aeeaayo-ooeo-ceaaeoniieeyo-aainyo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos26 6 Ιουνίου 2014 Author #12 Share 6 Ιουνίου 2014 απο αυτο το καταστημα το πηρα. προτιμησα να κανω την αγορα απο ελληνικο καταστημα απο οτι σε εξωτερικου και ιδου. ελλας το μεγαλειο σου. θα απαιτησω να μου επιστραφουν τα χρηματα. χωρια το θεμα με το λαθος controller και την λαθος πληροφορηση μου εδωσε και λαθος αποδειξη 23 ευρω αντι 34 που πληροσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 6 Ιουνίου 2014 #13 Share 6 Ιουνίου 2014 Ενημερώσου http://www.aquazone.gr/forums/topic/95092-aeeaayo-ooeo-ceaaeoniieeyo-aainyo/ Παναγο ειναι ατυχος γιατι συμφωνα με το αρθρο σου αυτα ισχυουν απο τις 13/6 Βεβαια υπαρχει και ο συνηγορος του πολιτη . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 11 Οκτωβρίου 2015 #14 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει κάποιος άλλος controller εκτός από τον stc-1000 να επιλέξω για πιο αξιόπιστο? Περίπου στα ίδια λεφτά να είναι όμως :sword: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 31 Οκτωβρίου 2015 #15 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Γιατί εκτός απ' τον stc-1000; Μια χαρά αξιόπιστος είναι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 31 Οκτωβρίου 2015 #16 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Γιατί εκτός απ' τον stc-1000; Μια χαρά αξιόπιστος είναι. Πολλές χαρές , όχι μόνο μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 31 Οκτωβρίου 2015 #17 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Τον πρώτο που παράγγειλα, μου τον καβάτζωσε ο πατέρας μου και τον έβαλε σε κλωσσομηχανή με εντολή να ανάβουν οι λάμπες κάθε 0.01 βαθμό πτώσης θερμοκρασίας και μιλάμε για εκκόλαψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Οκτωβρίου 2015 #18 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Καλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?Η χαμηλότερη επιλογή που έχει είναι 0,3 βαθμούς αν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 31 Οκτωβρίου 2015 #19 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Η χαμηλότερη επιλογή που έχει είναι 0,3 βαθμούς αν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 31 Οκτωβρίου 2015 #20 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Λάθος τα είπα έχετε δίκιο. Μόλις φτάσει στους 37.6 αν θυμάμαι καλά ανάβουν τα φώτα και σβήνουν στους 37.9. Anyway δεν έχει σημασία αυτό, σημασία έχει ότι είναι πολύ έμπιστο για την δουλειά που θέλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος