Σταύρος 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #126 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Εξακολουθει να με εκπλησει! Πολλα μπραβο αλλη μια φορα! Μακαρι και οι δικοι μου συναδελφοι να ηταν ετσι! Ποιος το φροντιζει; Εγώ το φροντίζω,(δεν έχουμε άλλον τρελό εδώ... ) αλλά όποτε χρειάζομαι βοήθεια, με βοηθούν! Συνάδερφος είσαι Θοδωρή; Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια αλλά και για όλα όσα έχω μάθει εδώ στο φόρουμ για τις Αφρικάνες...!!! Έγινε επεξεργασία 7 Φεβρουαρίου 2015 - Σταύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 7 Φεβρουαρίου 2015 #127 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτότυπη και εκπληκτική κατασκευή!!! Πανέμορφο ενυδρείο!!! Πολλά συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Φεβρουαρίου 2015 #128 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ το φροντίζω,(δεν έχουμε άλλον τρελό εδώ... ) αλλά όποτε χρειάζομαι βοήθεια, με βοηθούν! Συνάδερφος είσαι Θοδωρή; Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια αλλά και για όλα όσα έχω μάθει εδώ στο φόρουμ για τις Αφρικάνες...!!! Οχι δεν ειμαι συναδελφος αλλα οταν λεω να βαλουμε ενα ενυδρειο στον χωρο εργασιας μου, ολοι με κοιτα σαν τρελλο! Πως δεν εχω φαρι και κανα φατουρο ακομη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #129 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Μην φοβάσαι δεν θα φας! Δείξε τους διάφορα ενυδρεία από γραφεία και γενικά χώρους εργασίας και σιγά σιγά θα τους καταφέρεις... Σε όλους αρέσει το υγρό στοιχείο. Να φανταστείς, εγώ δεν είχα πει τίποτα, εκείνοι μου είπαν να φτιάξουμε όταν έμαθαν οτι ασχολούμαι με το χόμπυ... Αν θα το φροντίζεις εσύ, γιατί να μην θέλουν; Εκείνοι μόνο θα το χαζεύουν... Το μόνο δύσκολο είναι να τους βάλεις να πληρώσουν για την αγορά! Εκεί μπορεί να φας μερικές, αλλά χαλάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Φεβρουαρίου 2015 #130 Share 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο φιλε!! απο τα πιο ωραια-περιεργα ενυδρεια Τα ψαρια στην πρωτη φωτο τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #131 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Τα Blue Dolphin είναι (Cyrtocara Moorii)... Μεγαλώνουν πολύ αργά και περιμένω να δω την εξέλιξή τους... Και το βιντεάκι που είχα πει πριν πολύ καιρό πως θα γίνει... επιτέλους έτοιμο!!! Βέβαια τα πλάνα δεν είναι πρόσφατα, είναι προ 3 μηνών... https://www.youtube.com/watch?v=88PukD-nnUE Ευχαριστώ πολύ τον φίλο καμεραμαν Μπάμπη Γαλανάκη (Videoview)... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Φεβρουαρίου 2015 #132 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Καταπληκτικό ενυδρείο και πολύ πρωτότυπη η όλη κατασκευή. Και οι φωτογραφίες υπέροχες. Πραγματικά πολλά πολλά μπράβο. :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Φεβρουαρίου 2015 #133 Share 14 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ όμορφο βίντεο. Συγχαρητήρια σε όλους σας! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Φεβρουαρίου 2015 #134 Share 15 Φεβρουαρίου 2015 Τρομερο βιντεακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος