Σταύρος 9 Ιουνίου 2014 Author #26 Share 9 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ ρε παίδες!!! Και η συνέχεια με την άμμο... Χρησιμοποίησα περίπου 25 κιλά αραγωνίτη και 20 κιλά θαλασσινή άμμο. Έγινε το απαραίτητο ξέπλυμα αλλά και πάλι το νερό θόλωσε... και επειδή δεν μπορούσα να περιμένω, άλλαξα το νερό και καθάρισε... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Ιουνίου 2014 #27 Share 9 Ιουνίου 2014 Τι να πω; οτι ειναι τελειο; Μπραβο ρε Σταυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 9 Ιουνίου 2014 #28 Share 9 Ιουνίου 2014 πολυ ωραιο φιλε μου...να το χαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιουνίου 2014 #29 Share 9 Ιουνίου 2014 Πολυ ομορφο αποτελεσμα εχεις φτιαξει. Εγω θα επεκτεινα λιγο τα νταμαρια και θα τα ψηλωνα λιγο! Το μονο που με χαλαει ειναι εκεινη η στρογγυλη δεξια πανω στην αλλη την πετρα! Να το χαιρεσαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 9 Ιουνίου 2014 #30 Share 9 Ιουνίου 2014 πολύ όμορφο..η πλάτη είναι σουπερ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 9 Ιουνίου 2014 Author #31 Share 9 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!!! Πολυ ομορφο αποτελεσμα εχεις φτιαξει. Εγω θα επεκτεινα λιγο τα νταμαρια και θα τα ψηλωνα λιγο! Το μονο που με χαλαει ειναι εκεινη η στρογγυλη δεξια πανω στην αλλη την πετρα! Να το χαιρεσαι! Χα χα, περίμενα οτι κάποιος θα σχολιάσει κάτι για αυτήν... Σαν κερασάκι στην τούρτα την έχουμε βάλει... Έγινε κάπως στα αστεία δηλαδή, αλλά τελικά έμεινε εκεί! Τώρα, για τα νταμάρια... να σου πω οτι φοβάμαι λίγο να τα ψηλώσω, γιατί δεν ακουμπάνε οι πέτρες πίσω στην πλάτη και έτσι δεν μπορώ να δώσω και πολύ ύψος. Για φυτά τι λέτε; Σκεφτόμουν να έβαζα καμμιά ανούμπια στις πέτρες και μια βαλισνέρια στην αριστερή άκρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 9 Ιουνίου 2014 #32 Share 9 Ιουνίου 2014 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιουνίου 2014 #33 Share 9 Ιουνίου 2014 (edited) Eμ αυτο εννοω να το επεκτεινεις λιγο! Να ακουμπαει και πισω! Εμενα προσωπικα στα Αφρικανικα set up δεν μου αρεσουν τα φυτα! Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 9 Ιουνίου 2014 #34 Share 9 Ιουνίου 2014 Πανεμορφη η πλατη σου, ειχα μια παρομοια ιδεα για το επομενο σεταπ μου, (το χει το ονομα μαλλον), και οι πετρες ταιριαζουν αρκετα....σκεψου τι ψαρια θα βαλεις πρωτα αν δεν ειναι πετροψαρα και πας σε αυλονακαρες η haps ειναι αρκετες....για mbuna ριξε μερικες ακομη και ακουμπα τες στο φοντο οχι στο τζαμι για να μπορεις να το καθαριζεις... απο φυτα αν βρεις μεγαλες gigantea anubias και valcineria θα ναι τελεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιουνίου 2014 #35 Share 10 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο στήσιμο Η πλάτη ειναι φοβερή Η πέτρα λέγεται Αφρική Ήπειρος Από τι σχήμα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Ιουνίου 2014 #36 Share 10 Ιουνίου 2014 Πολύ όμορφη η πλάτη και το χρώμα της έχει βγει άψογο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 10 Ιουνίου 2014 Author #37 Share 10 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο στήσιμο Η πλάτη ειναι φοβερή Η πέτρα λέγεται Αφρική Ήπειρος Από τι σχήμα της Αα, το είπες με πολύ απλά λόγια... Θα εννοείς τον αφρικανίτη ηπειρότους... Ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Για τα φυτά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα δούμε στην πορεία... Οι πρώτοι κάτοικοι μπήκαν όμως και απ΄ότι φάνηκε τους άρεσε το νέο τους σπίτι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιουνίου 2014 #38 Share 10 Ιουνίου 2014 Ομορφα! Αν και οταν κανουμε προσαρμογη καλυτερα να εχουμε κλειστα φωτα! Αν ειδα και καλα εχεις καιμια μπουκωμενη, στην 8 φωτογραφια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 10 Ιουνίου 2014 #39 Share 10 Ιουνίου 2014 Πολυυυυυυυυυυυ καλο συντεκνε μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα......................... ξεχασες να βαλεις υαλοκαθαριστηρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!!Απο τα καλυτερα ενυδρεια που εχω δει!!!!!!!!!!!!και παλι μπραβο!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Ιουνίου 2014 #40 Share 10 Ιουνίου 2014 Ωραια Σταυρο, καλοριζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 10 Ιουνίου 2014 #41 Share 10 Ιουνίου 2014 Το μεράκι δεν κρύβεται... Μπράβο και από εμένα!! Να σου ζήσουν και τα ψαράκια!! Το κερασάκι είναι απλά ακουμπισμένο? Θα μπορούσε να κατεδαφιστεί κατά λάθος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 10 Ιουνίου 2014 #42 Share 10 Ιουνίου 2014 Η χαρα της αφρικανας αυτο το ενυδρειο!! Πολυ ωραίο concept, να το χαρείς οσο δεν παει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Ιουνίου 2014 #43 Share 10 Ιουνίου 2014 Το είπα με απλά λόγια Διότι αν έλεγα την επιστημονική μπορεί να μην το καταλαβαίνετε Και εμένα μου φαίνεται να ειναι μπουκωμενη η κυρία της 8 φώτο Ποσά ψαράκια έβαλες από κάθε είδος? Καλορίζικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 11 Ιουνίου 2014 Author #44 Share 11 Ιουνίου 2014 (edited) Ομορφα! Αν και οταν κανουμε προσαρμογη καλυτερα να εχουμε κλειστα φωτα! Αν ειδα και καλα εχεις καιμια μπουκωμενη, στην 8 φωτογραφια! Από την χαρά μας ξαχάσαμε και τα φώτα και όλα... Ναι, ήταν δύο θηλυκά άσει μπουκωμένα αλλά η μία τα έβγαλε μέσα στο σακούλι και δεν τα μάζευε. Την άφησα πρώτη στο ενυδρείο με τα μικρά και είδα οτι πήγαινε να τα μαζέψει αλλά τελικά τα άφησε... Έχω εντοπίσει 3 μικρά σε μικρές πέτρες, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν να μεγαλώσουν... Η άλλη θηλυκιά ήταν και είναι ακόμα μπουκωμένη... Τα ψάρια τα πήρα από συνχομπίστα και είχαν αρκετές γέννες! Μακάρι να μπορούσα να πάρω και όλα τα μικρά... αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Πολυυυυυυυυυυυ καλο συντεκνε μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα......................... ξεχασες να βαλεις υαλοκαθαριστηρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!!Απο τα καλυτερα ενυδρεια που εχω δει!!!!!!!!!!!!και παλι μπραβο!!!!!! Έχασες... δεν το ξέχασα! Θα μπουν υαλοκαθαριστήρες όταν ετοιμαστεί και το αυτοκίνητο... Ωραια Σταυρο, καλοριζικα Σ΄έυχαριστώ Βασίλη!!! Το μεράκι δεν κρύβεται... Μπράβο και από εμένα!! Να σου ζήσουν και τα ψαράκια!! Το κερασάκι είναι απλά ακουμπισμένο? Θα μπορούσε να κατεδαφιστεί κατά λάθος?? Ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορούν να το κουνήσουν, αλλά και να έπεφτε, δεν υπάρχει τζάμι τριγύρω, στην άμμο θα πέσει ή στην πλάτη... Η χαρα της αφρικανας αυτο το ενυδρειο!! Πολυ ωραίο concept, να το χαρείς οσο δεν παει!! Ευχαριστώ φίλε μου! Το είπα με απλά λόγια Διότι αν έλεγα την επιστημονική μπορεί να μην το καταλαβαίνετε Και εμένα μου φαίνεται να ειναι μπουκωμενη η κυρία της 8 φώτο Ποσά ψαράκια έβαλες από κάθε είδος? Καλορίζικα!! Είναι 4 acei (1 αρσ - 3 θηλ) 3 lambido (1 αρσ-2 θηλ) μαζί με 3 παιδιά τους και 3 maingano (νομίζω είναι 2 αρσ με 1 θηλ... θα δείξει στην πορεία... ) Αυτά! Τα είπα με απλά λόγια, μην χρησιμοποιώ επιστημονικούς όρους τώρα... Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2014 - Σταύρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 11 Ιουνίου 2014 #45 Share 11 Ιουνίου 2014 Ειεισσσ'ωραιος!!!!!!!!!!και καθρεφτακι να βαλεις για να βλεπουνε τα ψαρια αμα ερχεται κανενας απο πισω!!!!!!!!!!!!!Μου αρεσει το μερακι σου!!!!!!!!!!!!!!Υ.Γ. Μην ξεχασεις φυσικα και ενα "μπαμπα μην τρεχεις"!!!!!!!!!!!!!!!Και παλι μπραβο!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιουνίου 2014 #46 Share 11 Ιουνίου 2014 Χαχαχα μια χαρά είσαι Άντε ΒΑ τα αφήσει κείνοι άλλοι Να δεις πιο πολλά μικρά Μακάρι τα μικρά που είδες στις πέτρες να μεγαλώσουν (μπορεί να ειναι και περισσότερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Ιουνίου 2014 #47 Share 11 Ιουνίου 2014 Πριν λίγο καιρό είχα ακριβώς την ίδια ψαροσύνθεση. Πολύ καλή επιλογή και όμορφα ψάρια, απλά με τα 2 αρσενικά Maingano και τη μια κοπελιά θα έχεις θέμα. Είναι "ζόρικα" ψάρια......... το αρσενικό βγάζει κάτι χρώματααααααα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 11 Ιουνίου 2014 #48 Share 11 Ιουνίου 2014 Πολύ όμορφο μπράβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Ιουνίου 2014 #49 Share 11 Ιουνίου 2014 Καλοταξιδο φιλε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Ιουνίου 2014 #50 Share 11 Ιουνίου 2014 Καλοταξιδο φιλε...!....τι; Θα του βάλει και ρόδες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος