PanaGreco 4 Ιουνίου 2014 #1 Share 4 Ιουνίου 2014 Δεν πρόλαβα να βάλω την νέα ρίζα και την εγκαινιάσανε το νέο ζευγάρι που προέκυψε μεταξύ της κυρίας Marlboro και του κυρίου Eruption . Η συγκεκριμένη δισκίνα έψαχνε πολύ καιρό να βρει ταίρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιουνίου 2014 #2 Share 4 Ιουνίου 2014 Τι θα γίνει βρε Πάνο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Ιουνίου 2014 Author #3 Share 4 Ιουνίου 2014 Τι θα γίνει βρε Πάνο ; Δεν ξέρω βρε Δημήτρη. Φαίνεται κάτι έχει το νερό μου. Θα αρχίσω να πουλάω μπουκαλάκια :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 4 Ιουνίου 2014 #4 Share 4 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω βρε Δημήτρη. Φαίνεται κάτι έχει το νερό μου. Θα αρχίσω να πουλάω μπουκαλάκια :) θελω και εγω μπουκαλακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιουνίου 2014 #5 Share 4 Ιουνίου 2014 Κατι κανεις στα ψαρια δεν παιζει Αντε με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Ιουνίου 2014 Author #6 Share 4 Ιουνίου 2014 θελω και εγω μπουκαλακι. να και ο πρώτος πελάτης. Για βάλτε καμιά παραγγελία. Σύντομα θα βγει και σε πεντάλιτρο για τα μεγάλα ενυδρεία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιουνίου 2014 #7 Share 4 Ιουνίου 2014 Χαχαχαχα οχιιιι ρε φιλεε Βγαλτο και σε 10λιτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 4 Ιουνίου 2014 #8 Share 4 Ιουνίου 2014 κοιτα να δεις εγω 700 λιτρα και παλια ειχα 12 δισκους και ουτε ενα ζευγαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Ιουνίου 2014 #9 Share 4 Ιουνίου 2014 Τοσο στριμωγμενα που ειναι εκει μεσα τι αλλο να κανουν; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 5 Ιουνίου 2014 #10 Share 5 Ιουνίου 2014 μηπως τους ριχνεις βιαγκρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 5 Ιουνίου 2014 #11 Share 5 Ιουνίου 2014 και ειχα την απορια αν ηταν κυριος η κυρια !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 5 Ιουνίου 2014 #12 Share 5 Ιουνίου 2014 πολυ ωραια τα ψαρακια σου φιλε μου να τα χαιρεσε. βαλτα σε μια γενηστρα, θα βγαλουν καταπληκτικα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος