DeLk 25 Ιανουαρίου 2016 Author #226 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Να κάνω και μία ενημέρωση εδώ μετά από αρκετό καιρό, μιας και ο κύκλος του ενυδρείου έκλεισε. Μας άφησαν το ένα μετά το άλλο τα ψάρια, πρώτα τα θηλυκά και μετά τα αρσενικά τα οποία φαγώθηκαν μεταξύ τους. Προς το παρόν κι εγώ έχω αδρανοποιηθεί όσον αφορά την ασχολία με άλλο είδος λόγω πανελληνίων και διατηρώ μόνο τα μουλτις. Σε λίγο καιρό θα γίνει μεταφορά των μούλτι από το μικρό σε αυτό το ενυδρείο, οπότε θα έχετε νέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 25 Ιανουαρίου 2016 #227 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικα κριμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 25 Ιανουαρίου 2016 #228 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Ελα να σου δωσω νεογέννητα brichardi που εχω!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Ιανουαρίου 2016 #229 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Να κάνω και μία ενημέρωση εδώ μετά από αρκετό καιρό, μιας και ο κύκλος του ενυδρείου έκλεισε. Μας άφησαν το ένα μετά το άλλο τα ψάρια, πρώτα τα θηλυκά και μετά τα αρσενικά τα οποία φαγώθηκαν μεταξύ τους. Προς το παρόν κι εγώ έχω αδρανοποιηθεί όσον αφορά την ασχολία με άλλο είδος λόγω πανελληνίων και διατηρώ μόνο τα μουλτις. Σε λίγο καιρό θα γίνει μεταφορά των μούλτι από το μικρό σε αυτό το ενυδρείο, οπότε θα έχετε νέα! Δυσκολη περιοδος Νικο!! Την περασα περισυ και πραγματικα ο χρονος για το ενυδρειο ηταν ελαχιστος Να περασουν αυτοι οι μηνες και μετα θα εισαι πολυ χαλαρα για να ξεκινησεις και να ασχοληθεις περισσοτερο Καλη επιτυχεια!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Ιανουαρίου 2016 #230 Share 25 Ιανουαρίου 2016 Κρίμα φιλαράκι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 31 Ιανουαρίου 2016 Author #231 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Δεν πέρασαν πολλές μέρες και άλλαξα γνώμη. Μάλλον αυτή τη βδομάδα θα έχω μία 4αδα Julidochromis Regani Kipili! Μία ερώτηση μόνο, τα κοχύλια που είχα για τα Caudos τα χρειάζονται ή να τα βγάλω από το σεταπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 31 Ιανουαρίου 2016 #232 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Βγαλτα φιλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Φεβρουαρίου 2016 #233 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά είναι!!!! Βγάλτα εκτός αν θες να κρατήσεις μερικά για διάκοσμο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 2 Φεβρουαρίου 2016 Author #234 Share 2 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις τελείωσε η προσαρμογή τους!! Έκλεισα τα φώτα, οπότε από αύριο βλέπουμε και για καμιά φωτό! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 2 Φεβρουαρίου 2016 #235 Share 2 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένουμε.... σε παιδιά δεν ταζουνε...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 3 Φεβρουαρίου 2016 Author #236 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Μερικές φωτός μιας και πρόλαβα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Φεβρουαρίου 2016 #237 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 (edited) Ποποποπο τι ομορφιές είναι αυτές!!!! Μια πανοραμική!!!! Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2016 - Irakles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 3 Φεβρουαρίου 2016 Author #238 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από τεχνική επέμβαση του Ηρακλή, τα ψάρια είναι Julidochromis Marlieri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 3 Φεβρουαρίου 2016 Author #239 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Λίγο βρώμικο αλλά αφού ζητήθηκε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 3 Φεβρουαρίου 2016 #240 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Πανεμορφα φιλε! Να σου ζησουν! Σκεφτομουν πριν λιγο καιρο να στησω και εγω ενα spieces για αυτα τα ψαρακια και πανω που ειχα ησυχασει απο τις σκεψεις μου με ξανα εβαλες στην πριζα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 3 Φεβρουαρίου 2016 #241 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλως τα δεχτηκες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Φεβρουαρίου 2016 #242 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι τα julidochromis να ειναι ειναι τοσο ωραιααα!! Καλως τα δεχτηκες Νικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Φεβρουαρίου 2016 #243 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά είναι!! Με το καλό φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 4 Φεβρουαρίου 2016 #244 Share 4 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι τα julidochromis να ειναι ειναι τοσο ωραιααα!! Καλως τα δεχτηκες Νικο Εχουν ωραιο μπαμπά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος