Αργύρης Π 3 Ιουνίου 2014 #1 Share 3 Ιουνίου 2014 Το Σάββατο είναι η μηνιαία μας συνάντηση ανοίγω εγώ το θέμα αν και δυστυχώς μάλλον δεν θα καταφέρω να παραβρεθώ αυτή την φορά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Ιουνίου 2014 #2 Share 3 Ιουνίου 2014 Χαχαχα, μάλλον είσαι πολύ βιαστικός Αργύρη..... Αυτό το Σάββατο ο μήνας έχει 7, και είναι το πρώτο Σάββατο του μήνα, και όχι το δεύτερο που κάνουμε της καθιερωμένες συναντήσεις (σε έπιασα αδιάβαστο, για τιμωρία 1 μπύρα στον καθένα μας.....χαχαχαχα) Το δεύτερο Σάββατο του μήνα Ιουνίου είναι στις 14-06, μία μέρα πριν το frag swap, οπότε δεν θα γίνει συνάντηση και θα βρεθούμε όλοι στο event μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Ιουνίου 2014 #3 Share 3 Ιουνίου 2014 Και μειναν μονο 11 και σημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kribensis17 3 Ιουνίου 2014 #4 Share 3 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, επειδή δεν κατάλαβα.. Τελικά η συνάντηση θα γίνει στις 7 ή στις 15 μαζί με το event? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Ιουνίου 2014 #5 Share 3 Ιουνίου 2014 Μαζι με το event στις 15! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kribensis17 3 Ιουνίου 2014 #6 Share 3 Ιουνίου 2014 Ok, ευχαριστώ για την απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Ιουνίου 2014 #7 Share 3 Ιουνίου 2014 Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε συναντήσεις το πρώτο Σάββατο του μήνα (στην προκείμενη στις 7-06), αλλά κάθε δεύτερο Σάββατο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Ιουνίου 2014 #8 Share 3 Ιουνίου 2014 On 3/6/2014 at 10:02 ΜΜ, το μέλος Mr_Zoo έγραψε: Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε συναντήσεις το πρώτο Σάββατο του μήνα (στην προκείμενη στις 7-06), αλλά κάθε δεύτερο Σάββατο...... Εσυ γιατρε τι λεει, το ψηνεις αυτη τη φορα να ερθεις; Εχω κατι ερωτησουλες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 3 Ιουνίου 2014 Author #9 Share 3 Ιουνίου 2014 Όπα παιδιά μπερδεύτηκα ζητώ ταπεινά συγνώμη για την βιασύνη μου και δέχομαι την τιμωρία μου χωρίς να πω κουβέντα !!!!Μην πάω να ανοίξω ένα θέμα την έκανα την @%&$@ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 3 Ιουνίου 2014 #10 Share 3 Ιουνίου 2014 Αργύρη είναι η εξάρτηση, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Είναι αυτό που έλεγε η Γιαγκούση "κακές συνήθειες έχουμε όλοι..." Θοδωρή, εννοείτε πως 15-06 θα δώσω το παρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Ιουνίου 2014 #11 Share 4 Ιουνίου 2014 On 3/6/2014 at 11:07 ΜΜ, το μέλος Αργύρης Π έγραψε: Όπα παιδιά μπερδεύτηκα ζητώ ταπεινά συγνώμη για την βιασύνη μου και δέχομαι την τιμωρία μου χωρίς να πω κουβέντα !!!! Μην πάω να ανοίξω ένα θέμα την έκανα την @%&$@ μου Μπυρες και ψαροκουβεντα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Ιουνίου 2014 #12 Share 5 Ιουνίου 2014 Μήπως να αλλάζατε τον τίτλο; Μην το δει κανένας μόνο από τον τίτλο και πάει και δεν βρει κανέναν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος