ΣΤΑΜΟΣ 26 Ιανουαρίου 2015 #601 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλά έκανες . Το δεύτερο κανάλι σου κάνει τη ζημιά . Παρακολούθησε το , έστω και αν πρέπει να ανάβεις το 2ο κανάλι στο 10%. Με το ύψος μπορείς να παίξεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 26 Ιανουαρίου 2015 Author #602 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλά έκανες . Το δεύτερο κανάλι σου κάνει τη ζημιά . Παρακολούθησε το , έστω και αν πρέπει να ανάβεις το 2ο κανάλι στο 10%. Με το ύψος μπορείς να παίξεις;; Με το ύψος όχι καθώς η βάση έχει σταθερή θέση για το φωτιστικό.Τώρα το φωτιστικό το έβαλα στο 80 τα μπλε και 30 τα υπόλοιπα όπως ήταν παλιότερα.Το είχα αυξήσει για να δώσω περισσότερη ένταση αλλά μάλλον μόνο κακό έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 27 Ιανουαρίου 2015 #603 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Το φωτιστικό φταίει. Φίλε το ανταλλάσσω το κακό φωτιστικό που έχεις με ένα πάρα πολύ καλό που μου έχει δανείσει ένα φιλαράκι…… :bigemo_harabe_net-163: Από εκεί που δεν έφτανε το φως, τώρα περισσεύει. Άντε ρε Γιώργη να δω πότε θα πάρει τον δρόμο του αυτό το ενυδρείο Άσχετο, η μπαταρία (vision) που μου πρότεινες είναι καταπληκτική. Να είσαι καλά ρε Γιώργο ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 27 Ιανουαρίου 2015 Author #604 Share 27 Ιανουαρίου 2015 (edited) Το φωτιστικό φταίει. Φίλε το ανταλλάσσω το κακό φωτιστικό που έχεις με ένα πάρα πολύ καλό που μου έχει δανείσει ένα φιλαράκι…… :bigemo_harabe_net-163: Από εκεί που δεν έφτανε το φως, τώρα περισσεύει. Άντε ρε Γιώργη να δω πότε θα πάρει τον δρόμο του αυτό το ενυδρείο Άσχετο, η μπαταρία (vision) που μου πρότεινες είναι καταπληκτική. Να είσαι καλά ρε Γιώργο ! Λες να το ανταλλσαμε??μμμ!το σκεφτομαι... .Οντως περισευει το φως τωρα και δεν ξερω ποσο χρειαζεται να το χαμηλωσω.Που θα παει θα το βρουμε τι θελουν κι αυτα τα θαλασσινα.Οντως η μπαταρια ειναι πολυ καλη και την εχω ευχαριστηθει κι εγω. Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2015 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Ιανουαρίου 2015 #605 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Spinner 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 27 Ιανουαρίου 2015 Author #606 Share 27 Ιανουαρίου 2015 (edited) Spinner 2? Από Κίνα με 8 δολλάρια.Εδώ την έχουν 35 ευρώ Sent from my W910 using Tapatalk 4 Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2015 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Ιανουαρίου 2015 #607 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Ρε χημικοι καπνιστες δεν ανοιγετε αλλου θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Ιανουαρίου 2015 #608 Share 27 Ιανουαρίου 2015 Απλα μας ζηλευεις 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 27 Ιανουαρίου 2015 Author #609 Share 27 Ιανουαρίου 2015 (edited) Μόλις συνελαβα έναν λαθρεπιβατη σε ένα κοραλλι που πήρα σήμερα και ήθελα την γνώμη σας.Αυτό το καβουρακι ήταν στο βραχακι με τους ζωανθους Έγινε επεξεργασία 27 Ιανουαρίου 2015 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 28 Ιανουαρίου 2015 #610 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Ένα τέτοιο κατάμαυρο υπήρχε στα δικά μου ζωάνθους όταν τα πήρα τον Οκτώβριο. Ανησύχησα πάρα πολύ γιατί δεν ήξερα πως θα συμπεριφερθεί. Όμως ποτέ δεν μπόρεσα να το πιάσω. Περισσότερο φοβήθηκα μη μου φάει την peppermint. Μέχρι στιγμής δεν έχει πειράξει απολύτος τίποτα. Κυκλοφορεί κυρίως το βράδυ. Οπότε πλέον και εγώ δεν του δίνω σημασία. Έχει αλλάξει μέχρι τώρα δύο φορές εξωσκελετό. Ίσως να του έδινες μια ευκαιρία στο sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Ιανουαρίου 2015 #611 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Βαλε το κοραλλι φωτο ρε Γιωργο, που μας βαζεις το καβουρακι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 28 Ιανουαρίου 2015 Author #612 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Αυτό Είναι το soft coral mix που πήρα χθες.Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι πολυποδες από το μεσαίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Ιανουαρίου 2015 #613 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Πανεμορφο Γιωργο :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 28 Ιανουαρίου 2015 #614 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο Γιωργάρα καλορίζικα !!!!!! Κουκλί το πολυκοράλλι… Για τον κάβουρα δεν ξέρω, δεν τον στέλνεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 28 Ιανουαρίου 2015 Author #615 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο Γιωργάρα καλορίζικα !!!!!! Κουκλί το πολυκοράλλι… Για τον κάβουρα δεν ξέρω, δεν τον στέλνεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Ευχαριστώ!!Προς το παρών πήρε μετάθεση για το σαμπακι και αν δεν δείξει καλή διαγωγή θα ταξιδέψει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 28 Ιανουαρίου 2015 #616 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Πολύ όμορφο ζωάνθους!! Δεν διάλεξε ότι να΄ναι ο κάβουρας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 28 Ιανουαρίου 2015 Author #617 Share 28 Ιανουαρίου 2015 Πολύ όμορφο ζωάνθους!! Δεν διάλεξε ότι να΄ναι ο κάβουρας!!Χαχαχαχα!Έχεις δίκιο.Ήξερε που χώθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 30 Ιανουαρίου 2015 #618 Share 30 Ιανουαρίου 2015 Καλοριζικο το βραχακι!! Ειναι πολυ ωραιο Ενταξει ανοιξαν ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Ιανουαρίου 2015 Author #619 Share 31 Ιανουαρίου 2015 (edited) Ευχαριστώ Παυλακο!!Όχι όλα.Ακόμη το μεσαίο βραχακι είναι κλειστο Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2015 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Ιανουαρίου 2015 #620 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Μόλις συνελαβα έναν λαθρεπιβατη σε ένα κοραλλι που πήρα σήμερα και ήθελα την γνώμη σας.Αυτό το καβουρακι ήταν στο βραχακι με τους ζωανθουςμεγεια το κοραλι αλλα τον καβουρα βγαλτον εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Ιανουαρίου 2015 Author #621 Share 31 Ιανουαρίου 2015 μεγεια το κοραλι αλλα τον καβουρα βγαλτον εξω.Ευχαριστώ Νικόλα!Τον έβγαλα τον κάβουρα το ίδιο βράδυ που το πήρα.Το παράξενο είναι ότι τώρα βλέπω το mithrax να πηγαίνει να τσιμπολογαει εκεί που τσιμπολογαγε και αυτό το καβουρακι πάνω στο κοραλλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Ιανουαρίου 2015 #622 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ Νικόλα!Τον έβγαλα τον κάβουρα το ίδιο βράδυ που το πήρα.Το παράξενο είναι ότι τώρα βλέπω το mithrax να πηγαίνει να τσιμπολογαει εκεί που τσιμπολογαγε και αυτό το καβουρακι πάνω στο κοραλλιδες τι τσιμπαει το πιθανοτερο ειναι να εχει αλγη την οποια τσιμπαει η τιποτα αλλο νοστιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 19 Φεβρουαρίου 2015 Author #623 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 Χθες πηρα μια acanthastrea με την δωροεπιταγη που κερδισα στην κοπη και απο την πρωτη ωρα στο ενυδρειο εχει ανοιχτους τους πολυποδες της οπως και η αλλη που ειχα μεσα απο παλιοτερα.Αυτο ειναι καλο η κακο?Εριξα χθες βραδυ ζωοπλαγκτον μιας και τις ειδα ετσι αλλα και τωρα το πρωι που τις κοιταξα παλι ανοιχτοι ηταν οι πολυποδες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 19 Φεβρουαρίου 2015 #624 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 Καθόλου κακό, απλα μαζεύουν τροφή, το ζωοπλαγκτόν που εριξες τους προκάλεσε το "ενδιαφέρον" αν εχεις κατεψηγμενη mysis η κάτι άλλο σε αντίστοιχη τροφή με βαση το κρέας μπορείς να κανεις και target feed , πίστεψε με θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Φεβρουαρίου 2015 #625 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 Μην ανυσηχεις , φυσιολογικο ειναι τις acanthastrea και γενικα τα περισσοτερα lps καλο ειναι να τα ταιζεις με αλλες τροφες και οχι ζοωπλακτον και κατα προτιμηση με target feed Μπορεις να τους δινεις pellets ή κατεψυγμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος