sailor247 3 Ιουλίου 2015 Author #826 Share 3 Ιουλίου 2015 Τα φραγκακια μεγαλώνουν και αρχίζουν να πλησιάζουν επικίνδυνα το ένα το άλλο.Αλήθεια αν είναι ίδιου ειδους καίνε το ένα το άλλο? Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Ιουλίου 2015 #827 Share 4 Ιουλίου 2015 Το ενυδρείο δείχνει σε εξαιρετική κατασταση φίλε μου.Αν τα κοράλλια ειναι απο το ιδιο είδος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είναι διαφορετικά τοτε θα έχεις κάποια καψίματα εκει που ενώνονται με το πιο αδύναμο να χάνει σταδιακά την μαχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 4 Ιουλίου 2015 Author #828 Share 4 Ιουλίου 2015 Το ενυδρείο δείχνει σε εξαιρετική κατασταση φίλε μου.Αν τα κοράλλια ειναι απο το ιδιο είδος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είναι διαφορετικά τοτε θα έχεις κάποια καψίματα εκει που ενώνονται με το πιο αδύναμο να χάνει σταδιακά την μαχη...Ευχαριστώ Θανάση!!Μάλλον πρέπει να συντομευσω το στήσιμο και την μεταφορά στο μεγάλο γιατί δεν τα βλέπω καλάΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 6 Ιουλίου 2015 Author #829 Share 6 Ιουλίου 2015 Και ενώ ετοιμάζεται το μεγάλο ενυδρείο χθες βράδυ το φωτιστικό μου άναψε ξαφνικά από μόνο του χωρίς να ανοίξει ο controller του και με μια μπόχα καψίματος να βγαίνει από μέσα του.Από εκείνη την στιγμή μόλις το βάζω στην πρίζα ανάβει η δεύτερη σκάλα που έχει τα λευκά και τα χρωματιστά χωρίς να ανάβουν τα μπλε και ο controller.Ευτυχώς που είχα προμηθευτεί το δεύτερο φωτιστικό για το μεγάλο ενυδρείο και χρησιμοποιώ αυτο Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 7 Ιουλίου 2015 #830 Share 7 Ιουλίου 2015 Να σε πάρουμε την πρωτοχρονιά να μας κάνεις ποδαρικό….. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 10 Ιουλίου 2015 Author #831 Share 10 Ιουλίου 2015 Ευτυχως αφου μιλησα με τον κατασκευαστη της ocean revive στο reef central και του εστειλα φωτο με τον καμμενο driver(αυτο ηταν το προβλημα τελικα)εκεινος μιλησε και μαλλον εδωσε εντολη στον Αγγλο πωλητη του ebay αποπου ειχα παρει το φωτιστικο να μου στειλουν και driver και καινουριο lcd control board αφου τους ειπα οτι δεν εχω την δυνατοτητα να τσεκαρω αν δουλευει.Οποτε τα περιμενω απο μερα σε μερα και συνεχιζουμε.Προς το παρων το ενυδρειακι μου λειτουργει κανονικα με το δευτερο ocean revive που ειχα παρει για το μεγαλο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 11 Ιουλίου 2015 #832 Share 11 Ιουλίου 2015 Ωραία αφού σου στέλνει και τον κοντρόλερ τότε δεν θα υπάρχει θέμα πουθενά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Ιουλίου 2015 Author #833 Share 12 Ιουλίου 2015 Ωραία αφού σου στέλνει και τον κοντρόλερ τότε δεν θα υπάρχει θέμα πουθενάΕυελπιστώ να τα βάλουμε επάνω και να ξεμπερδεύουμε με αυτό γιατί έχουμε αρκετά ακόμα να φτιάξουμε στο μεγάλοΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Ιουλίου 2015 #834 Share 13 Ιουλίου 2015 Ευελπιστώ να τα βάλουμε επάνω και να ξεμπερδεύουμε με αυτό γιατί έχουμε αρκετά ακόμα να φτιάξουμε στο μεγάλο Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα ξεμπερδέψουμε Γιώργο. Με τον βράχο είμαστε έτοιμοι Άντε για κανόνισε να προχωράμε τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Ιουλίου 2015 #835 Share 13 Ιουλίου 2015 Αντε ρε παιδια ακομα??? Τι κανετε τοσο καιρο??? Αμα θελετε βοηθεια φωναξτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 13 Ιουλίου 2015 Author #836 Share 13 Ιουλίου 2015 Θα ξεμπερδέψουμε Γιώργο. Με τον βράχο είμαστε έτοιμοι Άντε για κανόνισε να προχωράμε τα υπόλοιπαΝαι φιλαράκι.Τις επόμενες μέρες θα σε πάρω να κανονίσουμε Αντε ρε παιδια ακομα??? Τι κανετε τοσο καιρο??? Αμα θελετε βοηθεια φωναξτε! Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει Να σαι σίγουρος Ότι θα σε πάρω αν χρειαστώ βοήθεια κάπουΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 21 Ιουλίου 2015 Author #837 Share 21 Ιουλίου 2015 Το φωτιστικό επισκευασθηκε και συνεχίζουμε!!Τα παιδιά της ocean revive μεριμνήσαν και μέσα σε 5 εργάσιμες είχα τον καινούριο driver και καινούριο LCD control board.Μπήκαν επάνω και το φωτιστικό παίζει κανονικά πάλι!! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Ιουλίου 2015 #838 Share 22 Ιουλίου 2015 Μια χαρα και μπραβο στην εταιρια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 27 Ιουλίου 2015 Author #839 Share 27 Ιουλίου 2015 Παιδιά μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τις παρακάτω μοντιπορες τι είδος είναι?Δεν αναπτύσσονται σαν plates.Αυτή Είναι η μία και αυτή η άλλη Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 27 Ιουλίου 2015 #840 Share 27 Ιουλίου 2015 Montipora spongodes Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 27 Ιουλίου 2015 Author #841 Share 27 Ιουλίου 2015 Montipora spongodesΚαι οι δύο?Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 28 Ιουλίου 2015 #842 Share 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω πως ναι! Αν αποφασισεις να φραγκαρεις το κοράλλι στην πάνω φωτογραφία περιμένω πμ σου χεχε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 28 Ιουλίου 2015 Author #843 Share 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω πως ναι! Αν αποφασισεις να φραγκαρεις το κοράλλι στην πάνω φωτογραφία περιμένω πμ σου χεχεΠρος το παρών δεν το πειράζω.Είναι μικρό ακόμη.Μόλις μεγαλώσει Σου στέλνω πμ να πιούμε και αυτό το καφεδάκι με τον Παντελή να σου φέρω και φραγκακιΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 28 Ιουλίου 2015 #844 Share 28 Ιουλίου 2015 Όποτε θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 11 Αυγούστου 2015 Author #845 Share 11 Αυγούστου 2015 Απο χθες το βραδυ το μικρο μου reef αποτελει παρελθον αφου τα παντα μεταφερθηκαν στο νεο ενυδρειο.Εδω ειναι και το θεμα του ''μεγαλου ''μου reef http://www.aquazone.gr/forums/topic/100499-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-96-%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5-250-rimless-reef/ . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Αυγούστου 2015 #846 Share 11 Αυγούστου 2015 Επιτελους :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος