Jump to content

Μετατροπή Ενυδρειου 96 Λτ Σε Θαλασσινο???

sailor247

Recommended Posts

Γιωργο να ναι καλα ο μπομπομαστορας χαχα....

Σταματη μπραβο ρε, πολυ ωραια κατασκευη, βλεπω εχεις και ωραιο εργαστηριο :thumbsu:

• Like 1

Η χαρά είναι δικιά μου Γιώργο ! Βάλτο ρε πάνω στο ενυδρείο να το δούμε πως είναι.

Βασίλη και Λυκούργο σας ευχαριστώ παιδιά !

Ωραιος ο Μπομπουλακος!!! Μεγεια η βαση :) ειναι σουπερ!!

Όντως είναι σούπερ Η βασουλα μου!!Και το ενυδρείο δείχνει πολύ καλύτερο τώρα που φέγγει πιο καλά το φωτιστικό από ψηλά.Ο μάστορας βέβαια τελειομανης.Παρά τις προτροπές μου να το αφήσει δεν σταμάτησε πριν φτιάξει και την τελευταία λεπτομέρεια

Γιώργο καμία σχέση με το πριν. Άπλωσε το φως σε όλο το ενυδρείο. Έχεις και χώρο που ήθελες για να κάνεις δουλειές. Το φωτιστικό φιλαράκι αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρό. Πάντος αν δεν είχα τα χάλια μου θα γινότανε πολύ πιο όμορφη η βάση, αλλά έτσι όπως το βλέπω τώρα, θα έχανε σε εργονομία.

Πολύ καλή δουλειά με τη βάση και πολύ όμορφη!!! Μπράβο παιδιά! :thumbsu:

Και για άλλη μια φορά ο φίλος Σταματης (bouboulas)έδωσε την λύση!!Μου έφτιαξε ανοξειδωτη βάση για το φωτιστικό.04b6a0fb9877e7a396f2c93ed2196a7d.jpg5d8a850608fbebeba90539503d60f9cd.jpg5d923daa701a5fd61fd9a541be920bad.jpg

Ωραια η βαση, ακομα ποιο ωραιο το εργαστήριο!!!!
  • Like 1

Photo update με νέες προσθήκες!!!Πριν λίγες μέρες προστέθηκε μια goniopora και σήμερα ένα μωρουλι zebrasoma scopas που από το μεσημέρι που μπήκε στο ενυδρείο με έχει ξεμυαλισει!!!76ecb0c7691a3c7a504133d7fefb4b64.jpgb36b570fe64fd93b599a9687d8421176.jpg9d58e0b52da6edbf75f32c370715b88b.jpgebecb938d29defc10821d65ab98c51e0.jpg6d9610eaaa63b00bcd4c7ca8d5a88384.jpg671106e39e73381f34bb56d04be4ea3f.jpg

Έγινε επεξεργασία - sailor247

Ομορφαινει οσο παει Γιωργο :thumbsu:

Ο σκοπας κουκλος, να τον χαιρεσαι :thumbsu:

Ευχαριστω πολυ Βασιλη!!!Βεβαια οι φωτογραφιες ειναι με την γνωστη ποιοτητα που τραβαω εγω :thumbsd: Οντως πολυ ομορφο το τανγκακι.Απο το μεσημερι που τον πηρα εχω κολλησει μαζι του.Φτου,φτου,φτου

f52e526bcfa482062ad0b7852b5f259d.jpg7a8495d990eee6e0aebe8f7470ab3d31.jpged8c5920b2597ca96fd3bc5a7d46e7d4.jpg

Έγινε επεξεργασία - sailor247

Μπράβο Γιώργο!!

Όσο πάει γίνεται ακόμα πιο ωραίο

Καλορίζικο το ψαράκι και η goniopora

Ευχαριστω πολυ Παυλακο!!!

Πολυ ομορφος ο ψαρουλις!!! Και το ενυδρειο παει τρενο!!!!

Ειναι ειναι ο κερατας!!!Και το ενυδρειο τον τελευταιο καιρο οντως παει καλα παρα την γκρινια μου που θελω να βλεπω να μεγαλωνουν γρηγορα τα κοραλλια μου.

Μπράβο πολύ όμορφα τα καινούργια σου ζωντανά. Να σου ζήσουν!

Photo update με νέες προσθήκες!!!Πριν λίγες μέρες προστέθηκε μια goniopora και σήμερα ένα μωρουλι zebrasoma scopas που από το μεσημέρι που μπήκε στο ενυδρείο με έχει ξεμυαλισει!!!76ecb0c7691a3c7a504133d7fefb4b64.jpgb36b570fe64fd93b599a9687d8421176.jpg9d58e0b52da6edbf75f32c370715b88b.jpgebecb938d29defc10821d65ab98c51e0.jpg6d9610eaaa63b00bcd4c7ca8d5a88384.jpg671106e39e73381f34bb56d04be4ea3f.jpg

Γιωργάρα καλορίζικα !!!!!! Φτου, φτου να μην τα ματιάσω. Με το καλό φιλαράκι, όλα να σου πάνε καλά !!

Τρομερή η βάση!!

Μπράβο στο Σταμάτη

Ωραια η βαση, ακομα ποιο ωραιο το εργαστήριο!!!!

Σας ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά. Όποτε θέλετε ελάτε να πιούμε καφεδάκι να τα πούμε και από κοντά.

Σας ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά. Όποτε θέλετε ελάτε να πιούμε καφεδάκι να τα πούμε και από κοντά.

Εαν δεν τελειωσης το Bouboulo reef δεν ερχωμαστε πουθενα!!! :P

Μπράβο πολύ όμορφα τα καινούργια σου ζωντανά. Να σου ζήσουν!

Ευχαριστώ πολύ Λουκά!!!

Είναι μικρούλης ακόμα!

Τρώει από όλα;

Αποτι βλέπω ψιλοτσιμπαει flakes που ταισα σήμερα.Τώρα σιγά σιγά θα δοκιμάζω διάφορες τροφές να δω τι προτιμά

Γιωργάρα καλορίζικα !!!!!! Φτου, φτου να μην τα ματιάσω. Με το καλό φιλαράκι, όλα να σου πάνε καλά !!

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!Κανόνισε να έρθεις για καφεδάκι

Εαν δεν τελειωσης το Bouboulo reef δεν ερχωμαστε πουθενα!!! :P

Άγγελε μες τις δουλειές που έχω ανοίξει δεν βλέπω να το τελειώνω, όλο κάτι άλλο κάνω και το αναβάλω. Τουλάχιστον τα χοντρά έχουν τελειώσει και μου μένουν λίγα πράγματα ακόμα. :cigar:

Ευχαριστώ πολύ Λουκά!!!

Αποτι βλέπω ψιλοτσιμπαει flakes που ταισα σήμερα.Τώρα σιγά σιγά θα δοκιμάζω διάφορες τροφές να δω τι προτιμά

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!Κανόνισε να έρθεις για καφεδάκι

Θα έρθω αδελφέ να τα δω και από κοντά :thumbsu:

Κι ενω ολα πηγαιναν καλα στο ενυδρειο,μια διακοπη της ΔΕΗ σημερα μας εβαλε παλι σε μπελαδες.Λειπαμε ολοι απο το σπιτι(εγω εχω και υπηρεσια σημερα γμτ),εγινε η διακοπη και το σκιμμερ οταν επανηλθε σε λειτουργια μετα την διακοπη δεν λειτουργουσε σωστα.Το νερο εγλυφε στην σωληνα της εξαγωγης και κατεληγε να τρεχει εξω απο το ενυδρειο κανοντας το επιπλο του σαλονιου,χαλι κτλ χαλια.Αφου λοιπον το ειδε η γυναικα και με πηρε να μου τα ψαλει και να ζητησει οδηγιες-κατευθυνσεις καταφερε να το κανει να δουλεψει κανονικα.Ευτυχως τα ψαρια ειναι καλα αλλα τα κοραλλια εχουν μαζεψει ολα προφανως λογω της πτωσης της αλατοτητας αφου η αναπληρωση λειτουργουσε κανονικα οσο το σκιμμερ αφαιρουσε νερο απο το ενυδρειο.Τι μπορει να φταιει και δυσκολευεται τοσο το σκιμμερ να επανελθει μετα απο διακοπη ρευματος?Αυριο που εχω σκοπο να κανω αλλαγη νερου να φτιαξω κανονικα νερο με 1025 αλατοτητα που ειχε το ενυδρειο η πιο χαμηλα?

Το συγκεκριμενο σκιμμερ έτσι κάνει. Ειδικά αν πέσει πολύ η στάθμη κρατάει μια φυσαλίδα αέρα μέσα, για αυτο και η μειωμένη ροή στην έξοδο, η οποία αποβάλλεται με το ανοιγόκλεισμα του αέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...