Jump to content

Μετατροπή Ενυδρειου 96 Λτ Σε Θαλασσινο???

sailor247

Recommended Posts

Καλός να το δεχτείς τα φωτιστικό!

Το ψαράκι φαίνεται να σου έχει μπουκώσει όλο το βράχο.Μήπως να το έβγαζες?

Καλός να το δεχτείς τα φωτιστικό!

Το ψαράκι φαίνεται να σου έχει μπουκώσει όλο το βράχο.Μήπως να το έβγαζες?

Ευχαριστώ!!!Μακάρι να μπορούσα!!!Όσες προσπάθειες έχω κάνει να το βγάλω έχουν αποτύχει.Και δεν θέλω να βγάλω τον βράχο Έγινε επεξεργασία - sailor247

Το καινούργιο μου φωτιστικό ήρθε.Αν έβρισκα και τρόπο να το στηρίξω ψηλότερα για να καλύπτει όλο το ενυδρείο θα ήταν μια χαρά.Οι παλιοί βραχίονες από fishstreet μόλις το κρεμασα λύγισαν και κόντεψαν να σπάσουν.Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Μεγεια και καλοδουλευτο!!

Νομιζω οτι με μια "κρεμαστρα" απο σωληνα pvc θα εκανες δουλεια...

Μεγεια και καλοδουλευτο!!

Νομιζω οτι με μια "κρεμαστρα" απο σωληνα pvc θα εκανες δουλεια...

Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το άντεχε λες?Έχω μια σωλήνα και μερικές γωνιές.Έχεις το σχέδιο? Έγινε επεξεργασία - sailor247

Αναλογα την διαμετρο τις σωληνας... Τι βαρος εχει το φωτιστηκο;;

Κατσε να δω εαν το εχω μαζι μου...

32άρα Μου φαίνεται είναι η σωλήνα.Αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να μπει στο ενυδρείο μου καθώς στην δεξιά πλευρά έχω το σκιμμερ.Ίσως όμως μια παραλλαγή του να μπορεί να μπει

Πάντως όσο το βλέπω τόσο ποιο πολύ Μου αρέσει.Και τα κοράλλια δείχνουν να το απολαμβάνουν ήδη.

Με γειά το εργαλείο, φιλαράκι. Κάτσε να έρθω από βδομάδα για καφέ και θα φτιάξουμε γ@μάτη βάση. Όλα γίνονται, μην σκας

Βάλε και μια φωτογραφία από την μεριά των led να δούμε πως είναι η διάταξη των χρωμάτων.

Έγινε επεξεργασία - bouboulas

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!Επειδή είμαι λίγο επιρρεπείς σε ζημιές καλύτερα να σου βάλω λινκ με το φωτιστικό και την διάταξη Και όλες τις πληροφορίες για το φωτιστικό http://www.oceanrevivellc.com/goods.php?id=19

μεγεια το φωτιστικο που φαινεται πολυ αξιολογο. Για να μην εχεις θεμα ποτε και για να το ανεβοκατεβαζεις οσο θελεις σου προτείνω να το κρεμασεις ειτε απο το ταβανι ειτε από τον τοιχο με μεγαλες γωνιες

μεγεια το φωτιστικο που φαινεται πολυ αξιολογο. Για να μην εχεις θεμα ποτε και για να το ανεβοκατεβαζεις οσο θελεις σου προτείνω να το κρεμασεις ειτε απο το ταβανι ειτε από τον τοιχο με μεγαλες γωνιες

Ευχαριστώ πολύ!Μακάρι να μπορούσα να το κρεμάσω έτσι αλλά το κακό είναι ότι το ενυδρείο βρίσκεται επάνω σε επιπλοσυνθεση σαλονιού και με ντουλάπι από πάνω.

Μια χαρά τα κοράλλια παυλο!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!!Η hystrix ήδη δείχνει να μεγαλώνει.Να και κάποιες φωτογραφίες απο τα κοράλλια.Και έχω και το εξής παράδοξο στο ενυδρείο μου.Ενώ διαλύθηκε ο προηγούμενος αστερίας που είχα και τον έβγαλα,την επόμενη μέρα είδα να σουλατσάρουν στο ενυδρείο 2 πλοκάμια του τα οποία τώρα είναι 2 μήνες μέσα και κόβουν βόλτες.Ορίστε και μια φώτο του ενός από τα δύο.Έχει συμβεί και σε άλλον αυτό?

Sent from my W910 using Tapatalk 4

post-49179-1419865405,7252_thumb.jpg

post-49179-1419865495,6209_thumb.jpg

post-49179-1419865740,6915_thumb.jpg

Ωχχ! Τι είπες τώρα!! :ooh2: Παίζει αυτό το πόδι να ξαναγίνει αστερίας? Θα τρελαθώ! :blink:

Έλα ντε!!Εγώ νόμιζα ότι ήταν συχνό φαινόμενο αλλά σε όποιον το εχω πει έχει πάθει πλάκα

Καλοδουλευτο το φωτιστικο πολυ ώραιο φαίνεται ρύθμισε το σωστό ύψος και την ένταση του ειδικά τωρα που ειναι αρχη.

Ποσο σου πήγε τελική τιμη και μεταφορικά μαζι;

Καλοδουλευτο το φωτιστικο πολυ ώραιο φαίνεται ρύθμισε το σωστό ύψος και την ένταση του ειδικά τωρα που ειναι αρχη.

Ποσο σου πήγε τελική τιμη και μεταφορικά μαζι;

Ευχαριστώ πολύ Λυκούργο!!!Υπάρχει στα σκαριά project για κατασκευή βάσης ώστε να ανέβει ψηλότερα το φωτιστικό και να καλύπτει όλο το ενυδρείο.Την ένταση Την έχω ρυθμίσει σε 80% τα μπλε και 30% τα υπόλοιπα χρώματα προς το παρών και βλέπουμε.Η τιμή μου βγήκε ως εξής:103,50 το φωτιστικό(Τόσο τελείωσε η δημοπρασία+31 μεταφορικά +προμήθεια PayPal=141 συνολικά

Έγινε επεξεργασία - sailor247

Και για άλλη μια φορά ο φίλος Σταματης (bouboulas)έδωσε την λύση!!Μου έφτιαξε ανοξειδωτη βάση για το φωτιστικό.Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...