xristosilias 3 Ιουνίου 2014 #1 Share 3 Ιουνίου 2014 καλησπερα σε ολους.. εχω παρατηρησει τα βραδια που κλεινει το φως απο το ενυδρειο μου βγαινει μεσα απ τον βραχο ενα ζωιφιο. δεν μπορω να το βγαλω φωτο γιατι με το πο δει φως εξαφανιζεται! αν μπορω να το περιγραψω ειναι: σαν σαρανταποδαρουσα δεν εχει κεφαλι, περπαταει επανω στους βραχους και ειναι καφε-ροζ. ελπιζω να σας το περιεγραψα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2014 #2 Share 3 Ιουνίου 2014 δεν το βγαζεις καλυτερα εαν μπορεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 3 Ιουνίου 2014 #3 Share 3 Ιουνίου 2014 βαλε μια κοκκινη ζελατινα μπροστά απο το φακο, για να το δεις χωρις να φυγει. προσεξε μην το πιασεις με γυμνα χερια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουνίου 2014 #4 Share 3 Ιουνίου 2014 Για περισσότερες πληροφορίες δες και τι άλλο κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιουνίου 2014 #5 Share 3 Ιουνίου 2014 Τυχαία βρήκα και αυτό.... παγίδα για σκουλήκια, αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματική είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosilias 5 Ιουνίου 2014 Author #6 Share 5 Ιουνίου 2014 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 5 Ιουνίου 2014 #7 Share 5 Ιουνίου 2014 Γιατι να τα απομακρύνεις; Εγω εχω δυο-τρια μεσα και ποτε δεν μου πείραξαν κοράλλια. Ισα-ισα που ειναι και χρήσιμα. Αν τωρα θελεις οπωσδήποτε να τα βγάλεις, καλύτερα παρε ενα ψαρι wrasse. Θα τα ξετρυπώσει και θα τα φάει. Ειναι πολυ δυσκολο να τα εντοπισεις επι τουτου και να τα βγάλεις..Ασε μη σε τσιμπήσει και τρεχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2014 #8 Share 5 Ιουνίου 2014 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ;; Γιατι να τα απομακρύνεις; Εγω εχω δυο-τρια μεσα και ποτε δεν μου πείραξαν κοράλλια. Ισα-ισα που ειναι και χρήσιμα. Αν τωρα θελεις οπωσδήποτε να τα βγάλεις, καλύτερα παρε ενα ψαρι wrasse. Θα τα ξετρυπώσει και θα τα φάει. Ειναι πολυ δυσκολο να τα εντοπισεις επι τουτου και να τα βγάλεις..Ασε μη σε τσιμπήσει και τρεχεις... Aπο τους καλυτερους,αν οχι ο καλυτερος θηρευτης τους. pseudocheilinus evanidus http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+1378+1152&pcatid=1152 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος