Jump to content

Γεια Σας!

matzis

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους, με λενε Νικο κ είμαι καινούργιος στον χώρο. Πρόσφατα πήρα ένα ενυδρείο με ένα νεροχελωνάκι.

Δεν ξέρω ακόμα το γένος, καθώς είναι πολύ μικρό! Το ενυδρείο το έχω καμια 5 μέρες, και μόλις χθες πήρα το χελωνάκι.

Μπορώ να πω πως παει αρκετά καλά, το χελωνάκι είναι ακόμα φοβισμένο, αλλά τρώει σχεδόν όλο το φαγητό του κ ανεβένει στην εξέδρα κ είναι μερικές φορές αρκετά ενεργητικό, κολυμπάει προς το τζάμι, σαν να προσπαθεί να βγεί εξω :Ρ

Την περισσότερη ώρα κάθεται πάνω σε ένα φυτό διακοσμιτικό που έχω σε μια γωνία κ ηρεμεί, αλλά πιστεύω πως αυτό οφείλεται στο ότι ακόμα είναι φοβισμένο. Δεν πιστεύω οτι πρέπει να ανυσυχώ έτσι;

Όταν με βλέπει κρύβεται, αν κ προσπαθώ να μην το τρομάξω. Μπορώ να κάνω κάτι για να αρχίσει να με μαθαίνει σιγά σιγά;

Απο λίγο που διάβασα, φαίνεται πως είναι υγιέστατο, το καβούκι του είναι σκληρό κ τα μάτια του κανονικά, δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα!

Επίσης προς το παρόν έχω βάλει μια λάμπα πυρακτώσεως απο πάνω, για να ανεβένει και να λιάζεται, χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο η αυτή είναι καλή;

Βάζω κ μερικές φωτό! Με είδε τώρα και τρόμαξε κ κρύφτηκε πίσω απο το φίλτρο :Ρ Το φυτό στην γωνία είναι το μέρος που κάθεται συνήθως!

4L2mNMY.jpg

nH0iYAC.jpg

prmd63g.jpg

nZe8uF5.jpg

ZM9LGRG.jpg

• Like 3

Καλως ηρθες στην παρεα μας νικο :thumbsu:

Πολυ ομορφο το ενυδρειο και το χελωνακι σου!

Επειδη ομως αυτη η κατηγορια ειναι μονο για καλως ορισμα και να γνωριστουμε{κλειδωνει το θεμα μετα απο λιγες μερες} θα ηταν καλυτερα να ανοιξεις ενα θεμα στην καταλληλη κατηγορια ωστε να σου δωσουν τα παιδια τις απαντησεις που θες.

Και παλι καλως ηρθες φιλε μου :thumbsu:

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν ανοίγω ακόμα θέμα για ερωτήσεις, επειδή είναι λίγο νωρις ακόμα, οπότε μπορεί το χελωνάκι απλά να φοβάται, και σε 1-2 μέρες να είναι φυσιολογικά τα πράγματα, οπότε θα περιμένω λίγο! Ευχαριστώ πάντως!

Καλως ηρθες!

καλως ηρθες!

ανοιξε ενα θεμα,τωρα ειναι τα σημαντικα που πρεπει να μαθεις.

απ οτι ξερω δεν κανει αυτη η λαμπα.. το φιλτρο το εχεις στρωσσει καπως?

• Like 1

καλως ηρθες!

ανοιξε ενα θεμα,τωρα ειναι τα σημαντικα που πρεπει να μαθεις.

απ οτι ξερω δεν κανει αυτη η λαμπα.. το φιλτρο το εχεις στρωσσει καπως?

Για την λαμπα δν γνωριζω, απλα την εβαλα προσωρινά μέχρι να βρώ κάτι... Το φίλτρο το είχα αφήσει μεσα στο νερο για μερικες μερες να δουλευει μονο του, και εβαλα και καποια ειδικα σκευασματα οπως αντι-χλωριο κλπ για την προετιμασια του νερου!

δηλαδη ειναι αστρωτο..

ανοιξε ενα θεμα στην σωστη κατηγορια, να ενημερωθεις απο τους καταλληλους..

edit: τωρα ειδα οτι ανοιξες :thumbsu:

Έγινε επεξεργασία - tsala

:welcome::welcome::welcome:

:welcomeXL::bigemo_harabe_net-109:

Καλώς ήρθες!

Όμορφη φάτσα το χελωνάκι σου!

:)

Αν σας είναι εύκολο, ρίξτε και μια ματιά στο άλλο θέμα μου: http://www.aquazone.gr/forums/topic/95609-eaeiiynaeio-oaa-iaaniaaethiaao/

Και γνωρίζεται, θα ηθελα τις συμβουλές σας! Ευχαριστώ!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...