ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 Ιουνίου 2014 #26 Share 5 Ιουνίου 2014 δεν ξερω.. κι εγω ελπιζω να πετυχει.. ph δυστυχως τελειωσε το τεστακι και θα το δω σε 10 -15 μερες , εχω και μια κινεζια phμετρο ,αλλα δεν το εμπιστευομαι,κρινοντας απο την βρυση ομως (ph 7.8 , gh 13 kh 11) το υπολογιζω max 8,5.. αυτο βεβαια θα το δειξει το τεστ.. αναπληρωση καθαρη οσμωση! Καλές επιτυχίες λοιπόν και μην ασχολείσαι με τα ph ,gh kh ,εξάλλου οι παράμετροι που παρουσιάζεις δεν θα δημιουργήσουν ζητήματα , απλά απόλαυσε τον βιότοπο που έστησες και πάλι όλα καλά :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Ιουνίου 2014 Author #27 Share 5 Ιουνίου 2014 να σαι καλα! ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Ιουνίου 2014 Author #28 Share 15 Ιουνίου 2014 μιας και ηρθαν τα κελυφη , ας κανω ενα update!στο συνολο καμια 70ρια κελυφη, ισως και κατι παραπανωεχω ενα θεματακι με το ταισμα τους, καθως δεν φευγουν απ τον χωρο τους και η τροφη (αν και την ριχνω κοντα τους) που πηγαινει στα αλλα σημεια μενει εκει και αναγκαζομαι να την τραβαω με σκουπα μετα απο λιγες ωρες..εχω μεσα 3 nerite, αλλα θα προσθεσω και m. tuberculata γι αυτον το λογο..ετσι πιστευω να μην εχω θεμα με την τροφη, τι λετε?οριστε και οι φωτο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 Ιουνίου 2014 #29 Share 15 Ιουνίου 2014 Απλά θα ρίχνεις λιγότερη τροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Ιουνίου 2014 Author #30 Share 15 Ιουνίου 2014 λιγο ριχνω, αλλα αν δεν περασει απο πανω τους, δεν κουνιουνται να πανε να την φανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Ιουνίου 2014 #31 Share 15 Ιουνίου 2014 Τεμπεληδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Ιουνίου 2014 Author #32 Share 15 Ιουνίου 2014 δεν λες τιποτα! μονο αν περασει πανω απο το κεφαλι τους τρωνε.. φοβουνται φανταζομαι.. και τωρα που ειναι λιγα και μαζεμενα στο κεντρο και δεν κολυμπανε δεξια και αριστερα, θα εχω αυτο το θεμα... μολις με το καλο αρχισουν οι γεννες θα λυθει πιστευω το θεμα σιγα σιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Ιουνίου 2014 #33 Share 17 Ιουνίου 2014 δεν λες τιποτα! μονο αν περασει πανω απο το κεφαλι τους τρωνε.. φοβουνται φανταζομαι.. και τωρα που ειναι λιγα και μαζεμενα στο κεντρο και δεν κολυμπανε δεξια και αριστερα, θα εχω αυτο το θεμα... μολις με το καλο αρχισουν οι γεννες θα λυθει πιστευω το θεμα σιγα σιγα. Ακριβώς. Άσε που μόλις περάσει λίγο ο καιρός και ξεθαρεψουν δεν θα αφήνουν τίποτα με το που πέφτει! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 17 Ιουνίου 2014 Author #34 Share 17 Ιουνίου 2014 (edited) ετσι πιστευω κι εγω Σταθη, παντως χθες που εριξα γκρινταλ πεταγονταν απο δω κι απο κει για να τα πιασουν εγκαταλειποντας για λιγο τα σπιτια τους Έγινε επεξεργασία 17 Ιουνίου 2014 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 23 Ιουνίου 2014 Author #35 Share 23 Ιουνίου 2014 (edited) update! ολα πανε ρολοι με τα ψαρακια..αρχισαν εδω και μερικες μερες τις βολτες , πλεον κυνηγουν την τροφη τους μακρυα απο τα κελυφη τους..εμφανιστηκε κι ο γοννος(ο οποιος τρυπωσε καταλαθος και ηρθε μαζι με τα ψαρακια) ειχα να τον δω απο την μερα που ηρθαν και ειναι εμφανως μεγαλυτερος λεπτυνα και λιγο τις βαλισνεριες (αντικατεστησα τις gigantea) , ετσι δειχνει (και θα δειξει στο μελλον) πιο ομορφο στα ματια μου.. Έγινε επεξεργασία 23 Ιουνίου 2014 - tsala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Ιουνίου 2014 #36 Share 23 Ιουνίου 2014 Πολυ ομορφο ρε συ! Αν και τα φυτα στο αφρικανικο με χαλανε λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 23 Ιουνίου 2014 Author #37 Share 23 Ιουνίου 2014 κι εμενα, αλλα δεν αντεξα καλο ειναι μωρε.. τα ψαρια εχουν σημασια και οι συμπεριφορες τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 24 Ιουνίου 2014 #38 Share 24 Ιουνίου 2014 Πολύ όμορφο και τα ψαράκια πανέμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Ιουνίου 2014 Author #39 Share 24 Ιουνίου 2014 να'σαι καλα φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Ιουνίου 2014 #40 Share 24 Ιουνίου 2014 Μπραβο σου φιλε ειναι πανεμορφο Θα γινει ακομα πιο ωραιο οταν αρχισουν να διαμορφωνουν το χωρο οπως τους αρεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 24 Ιουνίου 2014 #41 Share 24 Ιουνίου 2014 Γιάννη, να τα χαίρεσαι!! Είναι πολύ όμορφα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Ιουνίου 2014 Author #42 Share 24 Ιουνίου 2014 Μπραβο σου φιλε ειναι πανεμορφο Θα γινει ακομα πιο ωραιο οταν αρχισουν να διαμορφωνουν το χωρο οπως τους αρεσεις ευχαριστω! ναι , αυτο περιμενω να δω... Γιάννη, να τα χαίρεσαι!! Είναι πολύ όμορφα!! ευχαριστω πολυ Μαιρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Ιουνίου 2014 #43 Share 24 Ιουνίου 2014 Ασεεε Άλλη φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Ιουνίου 2014 #44 Share 25 Ιουνίου 2014 Να τα χαίρεσαι, είναι πολύ όμορφο. Υ.Γ. Τα κελύφη είναι λίγο σαν στρατιωτάκια παρατεταγμένα ή με γελούν τα μάτια μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 25 Ιουνίου 2014 #45 Share 25 Ιουνίου 2014 (edited) Πολυ ωραιο φιλε μου και πολυ καλη η ιδεα σου να το χωρισεις σε στρατοπεδα. Απο οτι εχεις παρατηρησει μεχρι τωρα δουλευει το στησιμο? Μπραβο σου Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2014 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 25 Ιουνίου 2014 Author #46 Share 25 Ιουνίου 2014 Παρασκευα, καπως ετσι ειναι.. οχι οτι τα εστησα στην σειρα.. αλλα τελος παντων καπως ετσι βγηκε.. οταν αρχισουν οι γεννες και πληθυνουν τα ψαρακια θα τα φτιαξουν αυτα οπως θελουν, γι αυτο τα αφησα οπως εκατσαν.. Αντωνη ακομα ειναι μικρα δεν ξεχωριζω φυλλο και ειναι και λιγα τα ψαρακια, αργοτερα θα φανει αν πετυχαν τα χωρισματα , αν βλεπω εναν αρσενικο με τις θυληκες του σε καθε χωρισμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 27 Ιουνίου 2014 #47 Share 27 Ιουνίου 2014 Μαλιστα Σου ευχομαι να πετυχει η προσπαθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 27 Ιουνίου 2014 Author #48 Share 27 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω, να΄σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 20 Ιουλίου 2014 Author #49 Share 20 Ιουλίου 2014 (edited) γεννησαμε! δεν το περιμενα.. ακομα δεν ξεχωριζω φυλα ... ειδα εναν κρατηρα , αλλα δεν φανταζομουν.. και πριν απο λιγο ειδα σε ενα κελυφος να μπαινοβγαινουν μικρουλια! φωτο αν καταφερω να βγαλω καμια καθαρη , θα ανεβασω.. Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2014 - tsala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 20 Ιουλίου 2014 #50 Share 20 Ιουλίου 2014 Να τα χαίρεσαι!! Να ξεκινήσω να ετοιμάζω Αφρικανικό???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος