rastafarian 3 Ιουνίου 2014 #26 Share 3 Ιουνίου 2014 Και πως θα ξερεις οτι εχεις τη σωστη αλατοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Ιουνίου 2014 #27 Share 3 Ιουνίου 2014 Κοιτα ετσι θα το εκανες, αλλα πρεπει να ξερεις οτι εισαι στην σωστη αλατοτιτα οπως λεει και ο Ραστα, αλλα το αλατι θελει 24 ωρες σε κυκλοφοια να διαλυθει.... Δηλαδη, περνει εναν κουβα και νερο(εαν ειναι οσμωσης ακομα καλητερα γιατι δεν θα παει στο θεο το kh σου!) και με εναν κυκλοφοριτακη διαλυεις το αλατι που πρεπει... Για να μαθεις ομως ποσο αλατι πρεπει να διαλυσεις περα απο μια απλη οικιακη ζυγαρια και ενα κομπιουτερακι τσεπης χρειαζεσαι και ενα ρεφρακτομετρο!! Αυτο για δυο λογους, για να εισαι συγουρος τι αλατοτιτα εχει ο κουβας αλλα και ποσο αναβενει η αλατοτιτα στο ενυδρειο! Γιατι περα απο ολα τα αλλα οταν λεμε προσαρμογη μιλαμε για εναν με δυο βαθμους ανα 24ωρες!!! Οπως καταλαβενεις θελει καποια ασχολια το ολο ενχειρημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 3 Ιουνίου 2014 Author #28 Share 3 Ιουνίου 2014 θελει τρελη διαδικασια κ τωρα δεν μπορω να την κανω μολις τελειωσω τις πανελληνιες ομως η επομενη που θα αυγοθει να ξεκινησω το project Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Ιουνίου 2014 #29 Share 3 Ιουνίου 2014 Ειναι διαδηκασια οντως, εαν οντως ψηνεσαι, ξεκινα σιγα σιγα να μαζευεις οτι χρειαζεσαι και μα διαβαζεις θεματα που να αγορουν αναπαραγωγες αμανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 4 Ιουνίου 2014 Author #30 Share 4 Ιουνίου 2014 οκ αν και τα περισσοτερα τα εχω αυτο το ρεφρα... πως το λενε δεν ξερω που να βρω η αν μπορει καποις να μ δανισει για τοσο λιγο που το θελω μουφα να παω να αγορασω κ μετα να ειναι αχρηστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιουνίου 2014 #31 Share 4 Ιουνίου 2014 Ραφρακτομετρο( refractometer)... Τσιμπας ενα απο ebay κομτα στα 20€ λαι το δινεις μετα, ειναι εξοπλισμος που φευγει ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 4 Ιουνίου 2014 #32 Share 4 Ιουνίου 2014 http://www.ebay.com/itm/Aluminum-Salinity-Salt-Refractometer-for-Aquarium-Fish-Tank-0-10-Hydrometer-/291100501948?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c6f127bc Παραγγηλέ το τώρα να σου έρθει μέχρι να τελειώσουν οι πανελλήνιες! Έχω πάρει 1-2 πραγματάκια από το συγκεκριμένο κατάστημα, έμπιστο είναι και ήρθε το δέμα μου σε λιγότερο από μήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 4 Ιουνίου 2014 Author #33 Share 4 Ιουνίου 2014 να το παρω κ να το πουλησω μετα ?δεν το εμπιστεθομαι κ τοσο το e-bay εχς παρει καποιες φορες κ ολο αργουσαν περιμενα κατι ηχεια 4 μηνες να ερθουν φαντασου...τελος παντων μολις τελειωσω τα γραψιματα θα το βαλω μπροστα τι αλλο χρειαζομαι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Ιουνίου 2014 #34 Share 4 Ιουνίου 2014 Αλατι θαλασσινου απλο, κυκλοφοριτακο για να το διαλυεις, κουβα η βαρελι για να το κανεις αυτο και θεοστατη για νανειναι ιδια η θερμοκρασια με το ενυδρειο.... Αυτα μου ερχωνται τωρα.... Μην το φοβασε το ebay σε μικρο πραγματα, ερχωνται στον μηνα... Σου λεω οτι μπορεις να το δωσεις εαν δεν σου χρειαζεται μετα γιατι πιο πανω εγραψες "δεν ξερω που να βρω η αν μπορει καποις να μ δανισει για τοσο λιγο που το θελω μουφα να παω να αγορασω κ μετα να ειναι αχρηστο...", για λιγο δεν θα ειναι, θα παρει μηνες και ειναι απαραιτητο και εφοσον καποια στιγμη δεν θα το χρειαζεσαι μπορεις να το δωσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Ιουνίου 2014 #35 Share 4 Ιουνίου 2014 Γιατι να το δωσεις; Απο τη στιγμη που θα κανεις αυτο το προτζεκτ και σου ειναι απαραιτητο παρτο! Μια φορα θα ασχοληθεις μονο με τις αμανο; Και δεν ξερω αν με την πρωτη θα το καταφερεις. Εγω λεω παρτο αν θες να ασχοληθεις. Αν οχι αστες στη τυχη τους! Εγω θα το περνα παντως! Σιγουρα αν μαθεις το κολπο μετα θα βγαζεις συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 5 Ιουνίου 2014 Author #36 Share 5 Ιουνίου 2014 αυτο σκεφτομαι οτι αμα γινει μια μετα τελειωσε θα το κανω συνεχεια οποτε σκεφτομαι να το παρω...μηπως ομως ξερετε κανα μαγαζι φτηνο εδω αθηνα για να μην το παρω απο e-bay ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 12 Ιουνίου 2014 Author #37 Share 12 Ιουνίου 2014 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 12 Ιουνίου 2014 #38 Share 12 Ιουνίου 2014 αυτο σκεφτομαι οτι αμα γινει μια μετα τελειωσε θα το κανω συνεχεια οποτε σκεφτομαι να το παρω...μηπως ομως ξερετε κανα μαγαζι φτηνο εδω αθηνα για να μην το παρω απο e-bay ??? Η τιμή στην Ελλάδα για τα συγκεκριμενα Ρεφρακτομετρα είναι 3-6 φορές πάνω απ το ebay! Δεν νομίζω να αξίζει να δωσεις τόσα χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Ιουνίου 2014 #39 Share 12 Ιουνίου 2014 Εγώ είχα πάρει με 25 ευρώ Από τον άβυσσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 12 Ιουνίου 2014 Author #40 Share 12 Ιουνίου 2014 ουτε καν καλητερα απο e-bay κανα φτηνο αλατακι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Ιουνίου 2014 #41 Share 13 Ιουνίου 2014 Παρε tropic marin απλο... 16-18€ το 2κιλο, θα βγαλεις κανα δυο χρονια στις ποσοτητες που θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 13 Ιουνίου 2014 Author #42 Share 13 Ιουνίου 2014 τωρα θελω λεφτα για την μυκονο απο σεπτεμωρη θα το προσπαησω ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Ιουνίου 2014 #43 Share 13 Ιουνίου 2014 (edited) Παει, εκλεισε η μυκονος, ξεκινα ενυδρειο Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultras21 13 Ιουνίου 2014 Author #44 Share 13 Ιουνίου 2014 (edited) αυτο ακροιβως την εχω κλειση ολα ειναι ετοιμα φευγω 20 ιουλιου λεφτα για να βγαινουμε εκει δεν υπαρχουν Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2014 - ultras21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος