Jump to content

Live Στο Silver Dollar 5/06/14

Recommended Posts

azn.gif
Για όσους με γνωρίζουν! την Πέμπτη 5/06/14 παίζει Live στο Silver Dollar! Σας περιμένω! kiss.gif
Για όλους τους υπόλοιπους!
την Πέμπτη 5/06/14 παίζουμε στο silver dollar. grin.gif
Είμαστε οι 3 Ages και διασκευάζουμε γνωστά΄κομματιά με rock και pop ύφος! Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30, η είσοδος είναι ελεύθερη και οι χρεώσεις στα ποτά δεν αυξάνονται λόγω του live.
Αν παραβρεθείτε θα ακούσετε: cool.gif 7505.gif

Αυτή τη φορά σας το κρατάμε έκπληξη! Το set list έχει αλλάξει λίγο, όπως επίσης και η σύνθεση του γκρουπ
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε! dance.gif και να τα σπάσουμε παρέα! 7505.gif

Έγινε επεξεργασία - sammy

Ωπα φίλε μας τα χαλάς, απο την σύνθεση του γκρουπ μην μου πεις ότι αλλάξατε και τα keyboards;

χεχεχεχε! όχι! μην ανησυχείς φίλε μου, τα keyboards θα είναι στη θέση τους! Δηλαδή τι στη θέση τους, θα χοροπηδάει πάλι σε όλο το Live! Στις φωνές έγινε η αλλαγή!…….αλλά μη με κάνεις να πω περισσότερα!

Εγινε τελικα η αλλαγη, ε Σωτηρη?

Εσυ ξερεις καλυτερα. Μη την δεις σε καμια σολο καριερα σε λιγο καιρο.......

Καλη επιτυχια και καλα να περασετε σωτηρη :buttrock:

Ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...στο προηγουμενο Live σας ειδαν δυο φιλοι που ειχαν ερθει για σκ και μου ειπαν πολυ καλα λογια :thumbsu:

edit

Αν ερεθι και ο γρηγορης σε παρακαλω θελω φωτο του,να κανει headbanging :mom:

Γρηγορηηηηηηηη :bigemo_harabe_net-162:

Έγινε επεξεργασία - mad23

Μιχάλη μου αυτά τα κάναμε στα 18, τωρα στα 38 μπυριτσα και κούνημα κάνα πόδι το πολύ πολύ, αν κάνουμε headbanging τώρα το εγκεφαλικό δεν το γλυτώνουμε, Σωτήρη θα σου έρθω με την γνωστή τοπική παρέα, είπα και εγώ!!!

:hysterical::hysterical::hysterical:

Καλα να περασετε!

Γρηγορη τραβα και κανενα βιντεο να δω αν ειναι καλοι η' αν τα φιλαρακια μου ειναι κουφα ρε :P:P

Θα τραβήξω και θα το ποστάρω Μιχάλη, πάντως στο πρώτο τους live που είχα πάει ( στο δεύτερο δεν μπόρεσα ) μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλοί, ιδίως ο sammy με τα ντραμς σε κάποια σημεία τα "έσπαγε" κανονικά, φοβερός!!!

Εγινε τελικα η αλλαγη, ε Σωτηρη?

Εσυ ξερεις καλυτερα. Μη την δεις σε καμια σολο καριερα σε λιγο καιρο.......

Εγινε Πέτρο! έγινε τέλος! όσο για την καρίερα…..ποτέ δεν ξέρεις…. σε κάνα Best channel; ίσως!

Καλη επιτυχια και καλα να περασετε σωτηρη :buttrock:

Ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...στο προηγουμενο Live σας ειδαν δυο φιλοι που ειχαν ερθει για σκ και μου ειπαν πολυ καλα λογια :thumbsu:

edit

Αν ερεθι και ο γρηγορης σε παρακαλω θελω φωτο του,να κανει headbanging :mom:

Γρηγορηηηηηηηη :bigemo_harabe_net-162:

Ευχαριστώ Μιχάλη!

Αλήθεια! ωραία! ανέβηκαν ή κατέβηκαν;

Μιχάλη μου αυτά τα κάναμε στα 18, τωρα στα 38 μπυριτσα και κούνημα κάνα πόδι το πολύ πολύ, αν κάνουμε headbanging τώρα το εγκεφαλικό δεν το γλυτώνουμε, Σωτήρη θα σου έρθω με την γνωστή τοπική παρέα, είπα και εγώ!!!

Σε περιμένω φίλε! και τους άλλους εννοείται! α! και που σαι, εντάξει headbanging δεν μπορεί λόγω ηλικίας ένα stage diving όμως! εεεε! δεν θα το κάνεις; να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία για τον Μιχάλη!

:hysterical::hysterical::hysterical:

Καλα να περασετε!

Γρηγορη τραβα και κανενα βιντεο να δω αν ειναι καλοι η' αν τα φιλαρακια μου ειναι κουφα ρε :P:P

Μιχάλη ένα μικρό δείγμα από τα πρώτα δύο κομμάτια του προηγούμενου live

+1 και από εμένα για τα keyboards !!

Καλή επιτυχία και πάλι και θέλω καλό βίντεο αυτήν την φορά :)

Eυχαριστώ Rastafari! το προσπαθώ για καλύτερο βίντεο αλλά αν δεν έχεις δικιά σου κάμερα είναι δύσκολο και δεν ξέρω και κανέναν με καλή κάμερα!

το προσπαθώ για καλύτερο βίντεο αλλά αν δεν έχεις δικιά σου κάμερα είναι δύσκολο και δεν ξέρω και κανέναν με καλή κάμερα!

Τι μου δίνεις;

Ανεβηκαν σωτηρη :thumbsu:

Πολυ καλοι εισαστε ρε απ'οτι βλεπω στο βιντεο!Μπραβο!

Και ωραιες παρουσιες ειδα(δεν λεω εσενα ε! :usd: )

Σουπερ το πηγαινες,ωραιος :thumbsu:

Στην ηλικα του γρηγορη και τη δικη μου ειναι πιο ευκολο το headbanging απο το stage diving!

Αν πεσεις δεν ξανασηκωνεσαι! :death:

Ενω με το πρωτο,λιγο το κεφαλι μπορουμε να το κουνησουμε ακομα!

και ποιοι ήταν; να τους πω ένα ευχαριστώ! κάτι! :jig:

τί εννοείς ότι εγώ δεν ήμουνα ωραίος; :cigar::angel::usd:

Εγώ ούτε αυτό πλέον! για το κεφάλι εννοώ……αυχενικό, την άλλη μέρα δεν μπορώ να το κρατήσω στη θέση του!

Για τον Γρηγόρη όμως ξέρω τρόπο να τον κάνουμε να το χτυπήσει λίγο πάνω κάτω…..χεχεχε…..θα βάλω την πληκτρού να πάει να χτυπηθεί μπροστά του και τότε τι;….. :bigemo_harabe_net-137: θα αποθανατήσουμε την στιγμή και θα την αναρτήσουμε σε όλο το φόρουμ! :ChristmasTree:

Είσαι μεγάλη λερα Σωτηρακη, θα τα πούμε την Πέμπτη απο κοντά χεχεχε, Μιχάλη αν πιω κανα δυο μπύρες παραπάνω και banji jumping θα κάνω!!!

Σωτηρη ο ενας ανεβηκε για γυναικοδουλεια και ο αλλος για να δει τους planet of zeus που επαιζαν στο 8ball!Και μετα εκαναν γυρες στα μαγαζια και τυχαια ηρθαν και απο silver!

Οι poz ειναι πααααααρα πολυ καλοι!Αν ακους stoner θα παθεις πλακα!

Ευτυχως τα φιλαρακια,με ενυδρεια δεν εχουν καμια σχεση οποτε και να σου πω δεν τους ξερεις! :usd:

Για τη φωτο που λες προσφερω πολλα! :dj:

Είσαι μεγάλη λερα Σωτηρακη, θα τα πούμε την Πέμπτη απο κοντά χεχεχε, Μιχάλη αν πιω κανα δυο μπύρες παραπάνω και banji jumping θα κάνω!!!

:hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::cheers::cheers:

Σωτηρη ο ενας ανεβηκε για γυναικοδουλεια και ο αλλος για να δει τους planet of zeus που επαιζαν στο 8ball!Και μετα εκαναν γυρες στα μαγαζια και τυχαια ηρθαν και απο silver!

Οι poz ειναι πααααααρα πολυ καλοι!Αν ακους stoner θα παθεις πλακα!

Ευτυχως τα φιλαρακια,με ενυδρεια δεν εχουν καμια σχεση οποτε και να σου πω δεν τους ξερεις! :usd:

Για τη φωτο που λες προσφερω πολλα! :dj:

:hysterical::hysterical::hysterical::hysterical::cheers::cheers:

οκ!

τους ξέρω Μιχάλη δεν έχω ακούσει πολύ αλλά είναι respect! έπαιζα και γω παλιότερα με μια stoner φάση και παίξαμε μαζί με Nightstalker! Ωραία στιγμές και stoned καταστάσεις!

κάτσε να τον αποθανατίσουμε και θα το συζητήσουμε το deal :usd:

:hysterical: :hysterical:

Και οι nightstalker ειναι παρα πολυ καλοι!

Στο video για το children of the sun εχει σκηνες απο μαγαζια που αραζουμε εδω :jig:

Ωραια φαση που παιξατε μαζι τους! :thumbsu:

Και τωρα που ειπες για stoner ερχονται ξανα οι clutch τον ιουνιο :bowdown:

Καθομαι σε αναμενα καρβουνα για τη φωτο με το γρηγορη! :jig:

Μπαντάρα!

θα κάνω τα πάντα για αυτή τη φωτογραφία!

Τι μου δίνεις;

την πληκτρού για ένα χορό! :usd:

Φιλαράκι για να βγάλεις αυτή τη φωτό θα πουλήσω ακριβά το τομάρι μου :ballistic: :ballistic: :rockon::buttrock:

ε τότε θα χορέψω και εγώ μπροστά σου :usd::kookoo: θα βάλω και έναν στύλο και θα το κάνω pole dancing :bigemo_harabe_net-163:

ή θα σου στείλω αυτή TexasGrandma62_Head.gif

διαλέγ :bigemo_harabe_net-163: εις και παίρνεις

Δεν βλέπω να κάνεις live την Πέμπτη, πανηγύρι θα γίνει και την αρκούδα θα την κάνω εγώ :lolu: :lolu: !!!!

Έγινε επεξεργασία - grigoros

6 ώρες πριν το Live………!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...