PanaGreco 1 Ιουνίου 2014 #1 Share 1 Ιουνίου 2014 Για να κάνουμε μια έρευνα χρήσης. Ποία βακτήρια? και γιατί? Πόσο συχνά? Τι ποσότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 1 Ιουνίου 2014 #2 Share 1 Ιουνίου 2014 sera bionitrivec γιατι ειναι γνωστα ,εχω ακουσει καλες κριτικες...σε καθε καθαρισμο φιλτρων οσο αναγραφει το κουτακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Ιουνίου 2014 #3 Share 1 Ιουνίου 2014 Της sera,μονο σε εκτατες καταστασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 1 Ιουνίου 2014 #4 Share 1 Ιουνίου 2014 special blend καθε 20 μερες 30ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz 1 Ιουνίου 2014 #5 Share 1 Ιουνίου 2014 εγω api stress zyme+ πιστευω ειναι απο τα καλητερα και απο τα πιο γνωστα... απο την αρχη και βακτηρια και αντιχλωριο api Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 1 Ιουνίου 2014 #6 Share 1 Ιουνίου 2014 (edited) Χρησιμοποιών το Stabilty της seachem. Έχω δοκιμάσει και τα bionitrivec - Sera & Special blend της microbe lift. Για τα βακτήρια της sera δεν μπορώ να τα αξιολογήσω καθώς όταν τα αγόρασα σαν αρχάρια δεν νομίζω να τα χρησιμοποιήσα σωστά. Το specia blend δεν το χρησιμοποιησα ξανά γιατί οι οδηγίες δεν σου λένε πότε να βάλεις ψαράκια μέσα, και το θεώρησα ασαφές. Κατέληξα στο stability για δοκιμή και τα θεωρώ αρκετά καλά, με σαφείς οδηγίες. Γενικά μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι η Seachem, γενικά στα προϊόντα της, είναι πιό οικονομική λόγω των μικρών δοσολογιών που απαιτούνται για να κάνουν αυτό που υπόσχονται.... Προς το παρόν τα χρησιμοποιώ σε κάθε αλλαγή γιατί είναι ακόμα σχετικά νέα τα ενυδρεία.... Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2014 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιουνίου 2014 #7 Share 1 Ιουνίου 2014 Μπολι...και τις πρωτες 1-2 μερες μετα το μπολι ριχνω λιγο sera bionitrivec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalafan 1 Ιουνίου 2014 #8 Share 1 Ιουνίου 2014 Special blend της microbe lift... αλλά αυτη η μποχα του δεν υποφερεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Ιουνίου 2014 #9 Share 1 Ιουνίου 2014 Κι εγω της sera εχω το bionitrivec.....το εχω καιρο,δεν εχω αγορασει αλλο εκτοτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 1 Ιουνίου 2014 #10 Share 1 Ιουνίου 2014 Seachem stability.Με διαφορα το ποιο οικονομικο απ οσα δοκιμασα.Με καθε αλλαγη νερου αλλα πλεον λιγοτερο απ την κανονικη δοσολογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 1 Ιουνίου 2014 #11 Share 1 Ιουνίου 2014 οταν εβαζα παντα special blend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 1 Ιουνίου 2014 #12 Share 1 Ιουνίου 2014 Όταν έβαζα SafeStart Tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Ιουνίου 2014 #13 Share 1 Ιουνίου 2014 Sera κι εγω. Επειδη με αυτα ξερω αυτα εμπιστευομαι ( θα μπορουσα να πω και " γιατι ετσι μας αρεσει" ). Γενικα κι εδω ειναι για ψυχολογικους λογους αφου ολα σχεδον την ιδια δουλεια κανουν! Οταν καθαριζω το φιλτρο. Με το ματι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 1 Ιουνίου 2014 #14 Share 1 Ιουνίου 2014 Tropical Bacto- Active στις αλλαγές νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 Ιουνίου 2014 #15 Share 1 Ιουνίου 2014 Ο,τι βρώ μπροστά μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Ιουνίου 2014 #16 Share 2 Ιουνίου 2014 Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που ριχνεται ετοιμα βακτηρια οταν ειναι στρωμενο το φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2 Ιουνίου 2014 #17 Share 2 Ιουνίου 2014 Τώρα microbe-lift,, όταν ξεκίνησα της ΑΡΙ. Νομίζω ότι όλα πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος