George Machlis 31 Μαίου 2014 #1 Share 31 Μαίου 2014 Παιδια καλισπερα. Ειμαι σε δειλιμα. Εχω ενα ενυδρειο 100 λιτρα και θα ηθελα την γνωμη σας για το τι θα βαλω μεσα. Η επιλογες που εχω ειναι μολι φυτεμενο η γκαπι φυτεμενο η κιχλιδες convict. :headonwall: :headonwall: :headonwall: :headonwall: :headonwall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαίου 2014 #2 Share 31 Μαίου 2014 Αν βαλεις τα κονβικτ θα δεις συμπεριφορες ζευγαριου και γεννες! Αλλα στα 100 λιτρα δεν νομιζω να βαλεις κατι αλλο και το ντεκορ σου πρεπει να ειναι αμμος, ξυλα και πετρες και σπηλιες! Φυτα αν θες καλυτερα φυτα που δενονται και οχι που φυτευονται! Ριξε μια ματια εδω. Εγω παντως θα εβαζα τα κονβικτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 31 Μαίου 2014 Author #3 Share 31 Μαίου 2014 (edited) ευχαριστω για την συμβουλι σου sturm μεχρι ποσες μπωρο να βαλω στα 100 λιτρα? Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2014 - George Machlis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαίου 2014 #4 Share 31 Μαίου 2014 Ενα ζευγαρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 31 Μαίου 2014 Author #5 Share 31 Μαίου 2014 Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος